Vasilis Saturday at 11:03 #801 Καλημέρα μάγκες. Καλό τριήμερο σε όλους. Να περάσετε όμορφα ότι και αν κάνετε.
benelli77 Saturday at 13:59 #802 Καλησπέρα σας μια χρόνια πολλά. Στους Δημήτρηδες και στους απανταχού συμπολίτες μου. Μεγάλη γιορτή σημερις για την πόλη και γι'αυτό δεν είχε εξόρμηση. Special wishes στο Δημήτρη τον 'βροχοποιό" που φέτος έχασε τις ικανότητες τους.
Καλησπέρα σας μια χρόνια πολλά. Στους Δημήτρηδες και στους απανταχού συμπολίτες μου. Μεγάλη γιορτή σημερις για την πόλη και γι'αυτό δεν είχε εξόρμηση. Special wishes στο Δημήτρη τον 'βροχοποιό" που φέτος έχασε τις ικανότητες τους.
Σταυρος Saturday at 16:16 #803 Καλησπερα σας λεβεντες, καλο τριημερο να εχουμε, με υγεια και δυνατες τουφεκιες!!! Μεγαλη γιορτη σημερα, χρονια πολλα στους Δημητρηδες και στις Δημητρουλες!!! Να χαιρεσθε τα προσωπα που αγαπατε, με υγεια και ευημερια παντα!!!
Καλησπερα σας λεβεντες, καλο τριημερο να εχουμε, με υγεια και δυνατες τουφεκιες!!! Μεγαλη γιορτη σημερα, χρονια πολλα στους Δημητρηδες και στις Δημητρουλες!!! Να χαιρεσθε τα προσωπα που αγαπατε, με υγεια και ευημερια παντα!!!
xρηστος vinci Saturday at 17:12 #804 Καλησπέρα σας παιδιά! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και καλό τριήμερο σε όλους!!!
Φιλιππος Saturday at 18:15 #805 Benelli l.h. said: Χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες, χρόνια πολλά στον γιο μου!!! Click to expand... Πανο να χαιρεσαι τον γιο σου και να τον καμαρωνεις. Υγεια και παντα χαμογελαστος.
Benelli l.h. said: Χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες, χρόνια πολλά στον γιο μου!!! Click to expand... Πανο να χαιρεσαι τον γιο σου και να τον καμαρωνεις. Υγεια και παντα χαμογελαστος.
Kostas ContraDosi Moderator Saturday at 19:59 #811 Καλησπέρα σε ολους κ χρονια πολλα στους εορταζοντες.... @dim63 @DimDre @Dimitris F @Δημήτρης21 πολύχρονοι με υγεία...
Καλησπέρα σε ολους κ χρονια πολλα στους εορταζοντες.... @dim63 @DimDre @Dimitris F @Δημήτρης21 πολύχρονοι με υγεία...
ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ Saturday at 20:59 #812 Καλησπέρα μάγκες.. .μην ξεχάσετε να αλλάξετε την ώρα αύριο έχει ξύπνημα από την 5???
yorgos Saturday at 21:24 #815 Καλησπέρα σε όλη την παρέα ... Φίλοι Δημήτρηδες χρόνια σας πολλά και καλά
Διονυσης11 Sunday at 04:16 #818 Καλημέρα σε όλους, ελπίζω να μην έχω ξυπνήσει μια ώρα πριν από τι χρειάζεται..