D Dentist Friday at 07:30 #1.244 Kαλημέρα, καλή μας Παρασκευή και χρόνια πολλά στους ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΥΣ εορτάζοντες σήμερα 8/11 των αγίων Αρχαγγέλων και Αγγέλων!!
Kαλημέρα, καλή μας Παρασκευή και χρόνια πολλά στους ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΥΣ εορτάζοντες σήμερα 8/11 των αγίων Αρχαγγέλων και Αγγέλων!!
dim63 Friday at 07:59 #1.247 Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα. Μία γρήγορη εξόρμηση με το φόβο της μπαταρίας . Ολο το βράδυ και όλη μέρα είναι στο φορτιστή και ισα που προλαβαίνω να πεταχτώ για κάνα δίωρο με το φόβο μη μείνω.
Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα. Μία γρήγορη εξόρμηση με το φόβο της μπαταρίας . Ολο το βράδυ και όλη μέρα είναι στο φορτιστή και ισα που προλαβαίνω να πεταχτώ για κάνα δίωρο με το φόβο μη μείνω.
Evri15metri Friday at 08:23 #1.248 Καλημέρα κυριοι χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στην αεροπορία μας
ΣΤΕΛΙΟΣ Friday at 08:58 #1.249 Καλημέρα και καλό ΠΣΚ σε όλους ... Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες, με υγεία και πάντα χαρές !!!
Καλημέρα και καλό ΠΣΚ σε όλους ... Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες, με υγεία και πάντα χαρές !!!
Σταυρος Friday at 09:20 #1.252 Καλημερα παιχτες, χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες σημερα, με υγεια και χαρες στις οικογενειες τους!!!
Καλημερα παιχτες, χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες σημερα, με υγεια και χαρες στις οικογενειες τους!!!
Χάρης Π Friday at 09:58 #1.256 Antreas_Pdm said: Καλημέρα σε όλους !!! Click to expand... Περνάω απο τα μέρη σου σκοτινα
Antreas_Pdm Friday at 10:24 #1.257 Χάρης Π said: Περνάω απο τα μέρη σου σκοτινα Click to expand... Εγώ περιμένω να πάει 4 να σχολάσω να την κάνω για εξοχικό μεριά… Αγιόκαμπο.!!
Χάρης Π said: Περνάω απο τα μέρη σου σκοτινα Click to expand... Εγώ περιμένω να πάει 4 να σχολάσω να την κάνω για εξοχικό μεριά… Αγιόκαμπο.!!