Κυνηγετική Γωνιά

Την καλημέρα μου στην παρέα και να περάσετε όμορφα .
Καθαρός ουρανός και λιακάδα αλλά με τσουχτερό αέρα Αποφάσισα να μην πάμε πουθενά σήμερα γιατί βλέπω το σκυλί ταλαιπωρημένο απο χθες οπότε το αφήσαμε για μεσημέρι .Ασε που θα γίνεται ο χαμός πάλι με τους γουρουνάδες όπως και χθες που μας ξετόπισαν δύο φορές και όχι μόνο ,μου έκαναν και "συστάσεις "ότι καλό είναι να κυνηγάω καθημερινές εκτός Τετάρτης.

Πάνω που είπα να ρθούμε για καμιά φάσα πέσαμε πάλι πάνω στους γουρουνάδες . Στους ίδιους που χθες μας ξετόπισαν πρωί-πρωί που πήγαμε για μπεκάτσα και στη συνέχεια ενώ έχω ανέβει για πέρδικες ψηλότερα μας ξετόπισαν και από κει.
Γαμω το Δια και την Ηρα μαζι !

Πάνω που είπα να ρθούμε για καμιά φάσα πέσαμε πάλι πάνω στους γουρουνάδες . Στους ίδιους που χθες μας ξετόπισαν πρωί-πρωί που πήγαμε για μπεκάτσα και στη συνέχεια ενώ έχω ανέβει για πέρδικες ψηλότερα μας ξετόπισαν και από κει.
Δυστυχώς έτσι είναι συνήθως:οι γουρουνάδες,ίσως γιατί είναι πολλοί σε μια παρέα,θεωρούν ''δικό τους'' τον τόπο.Τώρα οι πουλοκυνηγοί τι θα κάνουν,πολύ που τους νοιάζει!Επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας...:confused:

Καλησπέρα σας νεολαία του hunterslife

Ωραία μέρα ήταν σήμερα με παχνί το πρωί και καθαρό ουρανό μετά και έγινε καλή βόλτα .

Από θηράματα όμως δεν...

Όσους μπεκατσαδες συνάντησα κανένας δεν έχει επιτυχία αλλά ούτε και καμιά συνάντηση.

Εγώ μια φασσούλα πήρα από ένα κοποδακι 15 πουλιών, που όμως βαρεσα την μοναχή που ερχόταν στο τέλος.

Σεμναααααά!!!!

Back