τουφεκαρος φιλε ηρακληηηη το εχη ενα ξαδελφακιμουυυLuigi Franchi Variand
SR 2 Oταν η εταιρια κατασκευαζε αριστουργηματα !!!Ενα απο τα καλιτερα ποζε της εταιριας και της εποχης του(καπου στο 1973-75)
Πρωτοποριακο σε κατασκευη κανων(αεριζομενες) με τσοκ εξωτερικα με εσωτερικα πασα και την ιδιοτητα να μετατρεπει το οπλο σε τρια διαφορετικα μηκη καννων!!!
Ενα οπλο που αφησε εποχη και εκανε την Franchi ακομα ποιο περιζητητη για την ποιοτητα των οπλων της!!!
View attachment 7882
Πρεπει να εχουν περασει και τα δυο μαζι πανω απο 10000 φυσιγγια μεσα στα 20 χρονια που τα ειχα !!!Νομίζω ότι τα παλαιότερα όπλα ήταν οπλαρες!!!
Εξάλλου το χουν αποδείξει.
Ο κύριος πιο πάνω με το toz και το franchi πόσα φυσίγγια περίπου υπολογίζει να χουν ρίξει τα όπλα αυτα;
Άρα δεν τα χεις...σίγουρα θα μετάνιωσες που τα πούλησες ε;Πρεπει να εχουν περασει και τα δυο μαζι πανω απο 10000 φυσιγγια μεσα στα 20 χρονια που τα ειχα !!!
Ναι δεν τα εχω πλεον.......πολλες φορες μετανοιωνουμε για λαθος επιλογες αλλα καμια φορα η αναγκη δεν σε αφηνει να επιλεξεις.......θα ελεγα πως το Variand μου ληπει πραγματικα.Άρα δεν τα χεις...σίγουρα θα μετάνιωσες που τα πούλησες ε;
πραγματηκαααα τουφεκαρωςςςςς ηρακληηηηΝαι δεν τα εχω πλεον.......πολλες φορες μετανοιωνουμε για λαθος επιλογες αλλα καμια φορα η αναγκη δεν σε αφηνει να επιλεξεις.......θα ελεγα πως το Variand μου ληπει πραγματικα.
Αααααυυτττααααά είναι ρε μάγκες...upload a picστην υγειαμαςςςς αυριο παλιιιιιι
που είναι ο λαγός?
που είναι ο λαγός?