Aφού σου λέω,πάρε τη Ταϋγέτη κι έλα κοντά να δείς πως είναι και δεν έρχεσαι...εση δουλιασου φιλαρακηηηηη
Aφού σου λέω,πάρε τη Ταϋγέτη κι έλα κοντά να δείς πως είναι και δεν έρχεσαι...εση δουλιασου φιλαρακηηηηη
Κάτι έχασα..για ποιον λέμε;Ανάρμοστη συμπεριφορά.....σε γενικές γραμμές..
Duca di MontefeltroΚάτι έχασα..για ποιον λέμε;
Duca di Montefeltro
Αυτο μονο οι διαχειριστές μπορουν να μας το πουν αν θέλουν.
Δεν είμαι στην διαχείριση...διευκρινίζω...
Έτυχε να είμαστε με τον Βασίλη μαζί και μου είπε τον λόγο....δεν θα ήθελα να το πω δημόσια...χωρίς να το ξέρει ο Βασίλης...
Για την ώρα...ναιΔλδ....ειναι εκτος φορουμ Γιαννη ???
Για την ώρα...ναι
Ναι ρε,άλλη δουλειά δεν είχαμε να γυρνάμε από σάιτ σε σάιτ, απλώς το μόνιμο μπαν για μένα θα πρέπει να είναι να έχει κάνει κάτι χοντρό, εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο πάντως δεν δημιουργεισε πρόβλημα στο σάιτ. Γνώμη μου.Δεν χρειάζονται 3000 μέλη και 1000 post την ημέρα για ένα φοβερό forum.
Με 30 μέλη και 5 post την ημέρα με ουσία, θα παρακαλάει κόσμος για να μπει.
Το μόνιμο ban μελών που συμμετέχουν, απλά αυξάνει τους ανθρώπους που όταν φτάσουν στην κρίσιμη μάζα θα βρούν κάποιον να τους φτιάξει ένα νέο site.
Αν έχεις το domain name και το hosting 10 λεπτά υπόθεση είναι για κάποιον που γνωρίζει.
Αυτοί λοιπόν, θα τραβήξουν κόσμο από εδώ με συνέπεια την αποδυνάμωση του HL.
Έχει ξαναγίνει το σκηνικό και όπως είναι γνωστό, η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Δεν χρειάζονται 3000 μέλη και 1000 post την ημέρα για ένα φοβερό forum.
Με 30 μέλη και 5 post την ημέρα με ουσία, θα παρακαλάει κόσμος για να μπει.
Ναι ρε,άλλη δουλειά δεν είχαμε να γυρνάμε από σάιτ σε σάιτ, απλώς το μόνιμο μπαν για μένα θα πρέπει να είναι να έχει κάνει κάτι χοντρό, εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο πάντως δεν δημιουργεισε πρόβλημα στο σάιτ. Γνώμη μου.
Καλημερα!Υ.Γ. Δεν χαιρομαι με τα ban. Δεν κερδίζει κανένας. Πισω από κάθε ban, υπάρχει τουλάχιστον ένας λόγος ο οποιος εξυπηρετεί το forum και τίποτε άλλο.
Καλημερα Κυριε Γιωργο !!!
Σε τι εξυπηρετει το φορουμ το ΜΠΑΝ του Ντοκτορ....???
Σε ποιον απο ολους τους κανονες του φορουμ ''παραπατησε'' ??
Αυτο τουλαχιστον δεν μπορουμε να το ξερουμε ??
Απλα ρωταω....δεν το κανω απο αντιπαραθεση !!!
Καλημερα!
Όπως έγραψα και προηγουμένως, για λόγους ιδιωτικότητας δεν κοινοποιουνται.
Δεν αφορά κατι που γράφτηκε δημόσια.
Η πραγματικότητα μπορει να ειναι εντελως διαφορετική απ οτι φαντάζεσαι.ΟΚ. Καταλαβαινω οτι κατι παιχτηκε σε προσωπικο επιπεδο...και εχοντας το πανω ''χερι'' τον διεγραψες.
Αυτο ομως δεν εχει να κανει με το φορουμ....Απ'οτι ξερω...ο Ντοκτορ εχει δωσει ''ψυχη και αιμα '' για αυτο το
φορουμ...
Και παλι λεω δικαιωμα σου ειναι....εσυ εχεις το μαχαιρι....εσυ και το καρπουζι...εσυ κανεις κουμαντο !!!
Απο την αλλη ομως...και σαν μεγαλυτερος σου....θα σου δωσω μια συμβουλη...
Αυτο το θεριό που εχουμε ολοι μεσα μας και το λεμε εγωισμο...πολλες φορες ειναι η αιτια που κανουμε λαθη!!
Στα λεω...και μιλαω οπως εγω νιωθω και με αγαπη για αυτο το φορουμ...
Μηπως οι επιλογες σου σε οδηγησουν σε ''αδιεξοδο'' ?? Εννοω να χασεις το καρπουζι και να σου μενει
μονο το μαχαιρι ??
Φιλικα στα λεω...και οχι για να σε προσβαλω ( δεν εχω τετοιο σκοπο ) και ουτε με θυμο επειδη εδιωξες
τον Ντοκτορ.
Εαν νομιζεις οτι καπου κανω λαθος...και νομιζεις οτι αξιζω και εγω ενα ΜΠΑΝ κανε το...
Εχω μαθει στην ζωη μου να μην κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου...και γι'αυτο στα ειπα ολα αυτα !!
Η πραγματικότητα μπορει να ειναι εντελως διαφορετική απ οτι φαντάζεσαι.
Αν έχεις σχέσεις μαζι του μπορεις να τον ρωτήσεις.
Δεν εχω το forum για να καλλιεργώ την ψευδαίσθηση εξουσίας.
Όπως έχω ξαναπεί, αν κάποιος έχει την πεποίθηση ότι κακώς μπαναριστικε, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου και να το λύσουμε. Μπορει να έγινε παρεξήγηση. Πολλα μπορει.