Το super lambro μέχρι ποιά απόσταση σούδωσε λαγό σέκος Σταμάτη ;Να σαι καλά φίλε μου. Και αυτός στην φωτό απομακρυνομενος ήταν αλλά τον πήρε η τουφεκιά στο κεφάλι
Το super lambro μέχρι ποιά απόσταση σούδωσε λαγό σέκος Σταμάτη ;Να σαι καλά φίλε μου. Και αυτός στην φωτό απομακρυνομενος ήταν αλλά τον πήρε η τουφεκιά στο κεφάλι
Το super lambro μέχρι ποιά απόσταση σούδωσε λαγό σέκος Σταμάτη ;
Στα μπουτια κραταει πολλα σκαγια ο ατιμοςΑπό καφέ όσο θέλεις
Για εμένα η ποιο δύσκολη τουφέκια στο λαγό είναι όταν φεύγει αντίθετα από εσένα και σου δείχνει μόνο τα πίσω πόδια του. Στις τραβέρσες είναι ευκολακι
Εγω
Στα μπουτια κραταει πολλα σκαγια ο ατιμος
Μου χει τυχει με πενταρια στα 20 μετρα σηκωθηκε την ωρα που πηγενα φερμα ξερωντας τι φερμαρε ο σκυλος να φαει τουφεκια κολοτουμπα και ξανα συνεχισε αλλες δυο χριαστηκε να μεινη επι τοπου με την τριτη καλα στα πλαγια εχω παρει πολους με 9αρι 10 για πλακα αλλα 10-15 μετραΚρατάει και δεν πέφτει επιτόπου
Μου χει τυχει με πενταρια στα 20 μετρα σηκωθηκε την ωρα που πηγενα φερμα ξερωντας τι φερμαρε ο σκυλος να φαει τουφεκια κολοτουμπα και ξανα συνεχισε αλλες δυο χριαστηκε να μεινη επι τοπου με την τριτη καλα στα πλαγια εχω παρει πολους με 9αρι 10 για πλακα αλλα 10-15 μετρα
Όταν κατεβάζει αυτιά και βγάζει αυτή την ωραία φλόγα από πίσω είναι ολα τα λευτα.Σφίγγει που λέμε και η πορεία του είναι ευθεία με τελικη,όταν πάρει σκάγια φέρνει καμία 10αρια καπάκια.Ετσι. Όταν σου δείχνει τα πλευρά του είναι σαν να σου λέει βάρα με
Όταν κατεβάζει αυτιά, έχει βάλει τα νιτρα έχει κουμπώσει και 6η και πάει με τις πάντεςΌταν κατεβάζει αυτιά και βγάζει αυτή την ωραία φλόγα από πίσω είναι ολα τα λευτα.Σφίγγει που λέμε και η πορεία του είναι ευθεία με τελικη,όταν πάρει σκάγια φέρνει καμία 10αρια καπάκια.
Τετοιες φωτο ειναι για κορνιζαView attachment 17327
Επιτέλους πήγα για κυνήγι μετά από δέκα μέρες αποχή. @Alex37 φωτιά τα σούπερ λαμπρό σου λέω
Σαν την Team Orange με τους διάσιμους Ιάπωνες drifters Kumakubo & Tanaka....Όταν κατεβάζει αυτιά, έχει βάλει τα νιτρα έχει κουμπώσει και 6η και πάει με τις πάντες
Να σαι καλά φιλαράκι μουΤετοιες φωτο ειναι για κορνιζα
Σταματη μπραβο αδερφε και στα ταιρια του!!!!
Σαν την Team Orange με τους διάσιμους Ιάπωνες drifters Kumakubo & Tanaka....
Καλημερα! Πριν λιγο καιρο εσφαξα ενα
Χρόνια πολλά Νίκο και καλή αρχή!O Πρωτος καρλαφτης της σεζον αργησε.....αλλα σημερα επεσε .....Δοξα τω Θεω...
Φυσεκι Ιδιογομωσης με SIPE - 686 -1,60X33+1,2 - Drago 20+1cal20 - N5 -68,4 - 56,5
Στα 35 μετρα περιπου με 3αστρα μαμα τσοκ.
Καλη σεζον ευχομαι σε ολους!!!!
ΥΓ. Φωτο θα βαλει ο καλός μου φιλος αλεξ και τον ευχαριστω πολυ!!!
Μπραβο ωραιος, το φτερωτο μαλλον δεν σε θελει αρα με το τριχωτο κατι γινεται...O Πρωτος καρλαφτης της σεζον αργησε.....αλλα σημερα επεσε .....Δοξα τω Θεω...
Φυσεκι Ιδιογομωσης με SIPE - 686 -1,60X33+1,2 - Drago 20+1cal20 - N5 -68,4 - 56,5
Στα 35 μετρα περιπου με 3αστρα μαμα τσοκ.
Καλη σεζον ευχομαι σε ολους!!!!
ΥΓ. Φωτο θα βαλει ο καλός μου φιλος αλεξ και τον ευχαριστω πολυ!!!