Να σαι καλά φίλε μουΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΜΑΤΗ
Να σαι καλά φίλε μουΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΜΑΤΗ
Μπραβο λεβεντια μου Και στα ταιρια του!Πολύ δίωξη σήμερα το ευχαριστηθηκα
View attachment 93363
View attachment 93364
View attachment 93365
Να σαι καλά φίλε μου. Καλή σεζόν να έχειςΜπραβο λεβεντια μου Και στα ταιρια του!
καλα ρε σταματηηηη τα βουνασας γενανεεεεεε τοσους λαγουςςς μπραβω παντωςςςςΠολύ δίωξη σήμερα το ευχαριστηθηκα
View attachment 93363
View attachment 93364
View attachment 93365
Τα σκυλιά τους γεννάνε εκεί τους λαγούς.καλα ρε σταματηηηη τα βουνασας γενανεεεεεε τοσους λαγουςςς μπραβω παντωςςςς
αυτος ειναι καλος, ισως στον προηγούμενο να επρεπε να του την χαρισειςΚαι μια αφιερωμένη στο φιλαράκι μου τον @outlander που ξέρω ότι γουστάρει browning στα κρυφά
View attachment 93366
Τον λαγο τον ξαναβρηκες εσυ;αυτος ειναι καλος, ισως στον προηγούμενο να επρεπε να του την χαρισεις
Μπράβο Σταμ!Και μια αφιερωμένη στο φιλαράκι μου τον @outlander που ξέρω ότι γουστάρει browning στα κρυφά
View attachment 93366
Μπράβο Σταμ!
Λαγού μαλλί και φυσίγγια B&P...
Αλλά ρε φίλε δεν γίνεται να ακουμπάς το όπλο πάνω στις κουτούπες και μετά να κάνεις πως το καθαρίζεις καθημερινά κ το προσεχείς...
Θα του γδάρεις την μόστρα κ θα σε βρει καμιά συφόρεση που λέγανε κ οι παλαιοι...
Λαγού μαλλί και φυσίγγια B&P...
δεν μουκανε την χαρη ακομαΤον λαγο τον ξαναβρηκες εσυ;
Μπράβο Σταμάτη!Βραχισιος ο σημερινός με 2κιλα @@..... μετά από 2 ώρες δίωξη μπήκε τραυματισμενος σε τρύπα....
View attachment 93385
View attachment 93386
View attachment 93387
View attachment 93388
View attachment 93390
Σορρυ που στο λεω, ουτε θα στην κανει!δεν μουκανε την χαρη ακομα
Γεια σου χρησταρα φίλε μουΜπράβο Σταμάτη!
who cares?Σορρυ που στο λεω, ουτε θα στην κανει!
Μπραβο Σταματη και στα ταιρια του φιλε μουΒραχισιος ο σημερινός με 2κιλα @@..... μετά από 2 ώρες δίωξη μπήκε τραυματισμενος σε τρύπα....
View attachment 93385
View attachment 93386
View attachment 93387
View attachment 93388
View attachment 93390
nobody except you maybe....who cares?