Λαθροθηρία - Κρεατοσυλλογή

Πρέπει να πεσεις σε στραβόξυλο για να σε θεωρήσει λαθροθηρα....

Όπως πηγαινει πολυ νωρίς ο κυνηγός στο καρτέρι με το όπλο σε θήκη, έτσι θα πρεπει να πηγαίνει κ στο απογευματινό κ να μην την αφήνει στο αμάξι γιατί δεν μπορει να ξέρει τι ώρα θα γυρίσει πισω...
Η μπορει να ειναι το καρτέρι σε κάποιο δυσβατο σημείο εκτός δρομου κ να χρειαστεί να περπατησει αρκετά..
Σε κυνήγια με σκυλιά όμως είναι δύσκολο να κουβαλάς και την θήκη μαζί και πολλές φορές σε παίρνει η ώρα
Πάντως με μία ματιά που έριξα δεν είδα να γράφει κάτι συγκεκριμένα, αλλά θέλω να το ψάξω ακόμα

Σε κυνήγια με σκυλιά όμως είναι δύσκολο να κουβαλάς και την θήκη μαζί και πολλές φορές σε παίρνει η ώρα
Σωστά, αλλά άντε να είναι κανάς περδικάς που τον έπιασε η νυχτα στο βουνο..
Πάντως με μία ματιά που έριξα δεν είδα να γράφει κάτι συγκεκριμένα, αλλά θέλω να το ψάξω ακόμα
Δεν νομίζω να βρεις τίποτα..
Αυτά κ άλλα πολλά αιωρούνται.....
Εξαρτάται από το ποιος θα σε ελέγξει κ κατά πόσο "εκπαιδευμένος" θα είναι...

Όπως το λέει ο Τάσος ,αν πέσεις σε στραβόξυλο χέσε μέσα....εγώ που πήγαινα νωρίς για παπί...να πιάσω καρτέρι...το σταμάτησα,βγαίνω απ' το αυτόκινητο την νομιμη ώρα,δένω όπλο κ το παπί η έχει περάσει η είναι θέμα πεντάλεπτου να περάσει‼️δεν είμαστε για στραβες‼️

Δεν γίνεται να μην αρχησεις γιατί μπορεί ευκολα να συμβει...
Σε αυτή την περιπτωση καλό είναι το όπλο να βρίσκεται σε θήκη η αν δεν υπάρχει να μεταφερθεί λυμένο...
Ουτως η άλλως προβολέας δεν υπάρχει, αντε κάποιο φακός για να βλέπουμε τον δρόμο....
Με αυτές τις συνθήκες είναι πολυ δυσκολο να κατηγορηθεί κάποιος για λαθροθηρία.....
...πολυ σωστά! 🙂 ...
Πρέπει να πεσεις σε στραβόξυλο για να σε θεωρήσει λαθροθηρα....

Όπως πηγαινει πολυ νωρίς ο κυνηγός στο καρτέρι με το όπλο σε θήκη, έτσι θα πρεπει να πηγαίνει κ στο απογευματινό κ να μην την αφήνει στο αμάξι γιατί δεν μπορει να ξέρει τι ώρα θα γυρίσει πισω...
Η μπορει να ειναι το καρτέρι σε κάποιο δυσβατο σημείο εκτός δρομου κ να χρειαστεί να περπατησει αρκετά..
...μου έχει συμβεί αυτό , ελέγχθηκα και όλα καλά , μάλιστα το όργανο ξεκίνησε χαριτολογώντας "...πολύ αργά δεν είναι?"...και εγώ απάντησα οτι "...ήμουν εκεί (Χ τόπος, 45 λεπτά μέσα στο νερό ποδαρόδρομος , σε βουνά και γκρέμια ), και δεν είμαι δρομέας "...

αδειο οπλο ,κλειστρο ανοικτο ,σπασμενο δικανο ,με το λουρι στον ωμο και πας στον δρομο σου.

Όπλο εκτός θήκης περασμένη ώρα μπορεί. Την γλυτώσεις αν ο θηροφύλακας είναι εκεί για αρκετή ώρα και δν έχει ακούσει Τουφεκιά πέραν της επιτρεπόμενης ώρας , αλλά άντε ν σαι κ ν πηγαίνεις στο αμάξι κ είναι άλλος παραπέρα ν τουφεκίσει κ ν πέσεις εστ πάνω στον θηροφύλακα, πειστον μετά ότι δν είσαι ελέφαντας

Μία λύση (ακραία μάλλον) θα ήταν να φέρει κάποιος πάνω του μια action camera έστω και χαμηλής ανάλυσης και να καταγράφει τις κινήσεις του μέχρι να φτάσει π.χ. στο όχημά του ή στο κατάλυμά του.

Μένει στη μνήμη του μηχανήματος και διαγράφεται μετά άν δεν συμβεί τίποτα.

......υπήρχαν εντός της θαλάμης πέντε φυσίγγια....
......παραποιημένο, καθώς έφερε εντός της θαλάμης τέσσερα φυσίγγια.....
Αυτος που το γραψε ειναι ασχετος τελειως απο κυνηγετικα οπλα????
Όλοι οι δημοσιογράφοι εν Ελλάδι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ σε θέματα περί όπλων.

Ακόμα ηχεί στα αυτιά μου η ατάκα από δελτία ειδήσεων : " ο δολοφόνος/ληστής/εγκληματίας κλπ με το πιστόλι των 45 χιλιοστών..."
45 χιλιοστά είναι η διάμετρος του εγκεφάλου τους - τα ερπετά έχουν μεγαλύτερο.

......υπήρχαν εντός της θαλάμης πέντε φυσίγγια....
......παραποιημένο, καθώς έφερε εντός της θαλάμης τέσσερα φυσίγγια.....
Αυτος που το γραψε ειναι ασχετος τελειως απο κυνηγετικα οπλα????
Καραμπίνα δίκανη... Πάνος Σομπολος!

Back