Αρι μονο στον ΕβροΣε καποιες περιοχες του Εβρου μαθαινω οτι ειναι πλεον καθαρα θεμα τυχης για το αν θα γυρισεις σπιτι με το σκυλο σου αφου βγειτε για κυνηγι... Τα κρουσματα ειναι ανησυχητικα παρα πολλα...
κατω απο το αυλακι υπαρχει ημερομηνια ληξης.....Αρι μονο στον Εβρο
βαλε μεσα και την Αττικοβοιωτια
Κατσε σε λιγο θα περασουν δια μαγειας και κατω απο το αυλακι και τοτε .......
οι ΜΚΟ ειναι οτι χειροτερο στην ελλαδα,δυστυχως ειναι και στη βουλη!Χρήμα, Μ. Κ. Ο, ελληνικη διαχειρηση, προπαγανδα.
Δε χρειαζεται να πω κατι αλλο.
Τακη εισαι κοντοχωριανος ?κατω απο το αυλακι υπαρχει ημερομηνια ληξης.....
απο Λουτρα Ηραιας, εισαι απο κοτυλιο αν θυμαμαι καλα......ειμασται απεναντι!Τακη εισαι κοντοχωριανος ?
Γορτυνια διαβαζω
Φιλος μου ειπε οτι εθεαθησαν και στην Διρφυ..Αν ισχυει μαλλον θα προκειται για απελευθερωσεις υβριδιων..Εχει γουστο να απελευθερωσανε γνησιους λυκους..Να περασανε μονοι τους αποκλειεται λογω γεωγραφιας..Γεγονος ειναι πως εχουν φτασει μεχρι την λιμνη Παραλιμνη εξω απο την Χαλκιδα.pop.Αρι μονο στον Εβρο
βαλε μεσα και την Αττικοβοιωτια
Κατσε σε λιγο θα περασουν δια μαγειας και κατω απο το αυλακι και τοτε .......
Να κανω μια ερωτηση η αν θελετε τον δικηγορο του διαβολου....
Ηπαρχουν στην ελλαδα κεντρα εκτροφης λυκων.....??????? Η εστω υβριδιων ..........
Εγω προσοπηκα εχω ακουση για περδικες λαγους φασιανους αλλα για λυκους δεν εχω ακουσει κατι.........
Να κανω μια ερωτηση η αν θελετε τον δικηγορο του διαβολου....
Ηπαρχουν στην ελλαδα κεντρα εκτροφης λυκων.....??????? Η εστω υβριδιων ..........
Εγω προσοπηκα εχω ακουση για περδικες λαγους φασιανους αλλα για λυκους δεν εχω ακουσει κατι.........
μπορούν να τα απελευθερώσουν νόμιμα;;;;;όχιΚαι εγώ αυτή την απορία έχω. Άντε και πες ότι ήθελαν να απελευθερώσουν. Που τους βρήκαν?
Μιχάλη που βρέθηκαν αυτά τα ζώα;;;;Ευκολα και αθορυβα αλλα πως ρε ση φιλε Μακη........
Καπου καποιοι πρεπει να τους βρουν.....(ασ μην πω να τους αγορασουν).....να τους μεγαλωσουν....να τους ταισουν.......και να τους απελευθερωσουν............
Εσεις ενα σορο σχολεια τωρα μηλατε για απελευθερωση......
Τα υποληπα δεν σας μπηκαν στο μιαλο πως εγηναν......
Εμφανηζετε λοιπον ως δια μαγειας ο" Μιχαλης" και παει στα γρεβενα και αμολαει λυκους......
Τη ειναι......κουταβια που γενησε η σκυλα μου και δεν τα θελω ..........που παω στο βουνο και τα αμολαω......?????
Κατι δεν μου κολαει σε ολο αυτο..............
ειχαν δοκιμασει πριν 10 χρονια αλλα δεν πετυχε!Ειδες λοιπον.......σε ολη την υποληπη ελλαδα εκτος απο την πελοποννησο........
Τυχαιο.......δεν νομηζω......