Ναι Μήτσο, Τριχωνίδα.Τριχωνίδα Βασίλη ;
Χρονια πολλά στο βαφτιστήρι!!!Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και φυσικά στο βαφτιστηρι μου Κωνσταντίνο. Παραγγελια του μικρού...
View attachment 72332
Να χαίρεσαι τον πιτσιρίκο φίλε πολύχρονος και τυχερός να είναι δώσε χαιρετίσματα και στον κουμπάρο σουΧρόνια πολλά στους εορτάζοντες και φυσικά στο βαφτιστηρι μου Κωνσταντίνο. Παραγγελια του μικρού...
View attachment 72332
Και ρίξε κάρβουνο κΧρόνια πολλά στους εορτάζοντες και φυσικά στο βαφτιστηρι μου Κωνσταντίνο. Παραγγελια του μικρού...
View attachment 72332
Το πρωί πριν πας για δουλειά...δεν έρχεσαι να περάσουμε μια βόλτα.....θα είναι έτοιμοΚαι ρίξε κάρβουνο κ
Εκείνη την ώρα θα βγαίνει θα αφήσει και τον πιτσιρικά νηστικόΤο πρωί πριν πας για δουλειά...δεν έρχεσαι να περάσουμε μια βόλτα.....θα είναι έτοιμο
Να σου ζήσει το βαφτιστήρι....νονέ. Να είναι πολύχρονο.Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και φυσικά στο βαφτιστηρι μου Κωνσταντίνο. Παραγγελια του μικρού...
View attachment 72332
Το πρωί πριν πας για δουλειά...δεν έρχεσαι να περάσουμε μια βόλτα.....θα είναι έτοιμο
Πίσω κουνάβια!Εκείνη την ώρα θα βγαίνει θα αφήσει και τον πιτσιρικά νηστικό
Να τον χαίρεσαι Αλέξη, πολυχρονος!Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και φυσικά στο βαφτιστηρι μου Κωνσταντίνο. Παραγγελια του μικρού...
View attachment 72332
ψήθηκε ρεΠίσω κουνάβια!
Ασε ρε ,για τον Κουλη το βαλεςΧρόνια πολλά στους εορτάζοντες και φυσικά στο βαφτιστηρι μου Κωνσταντίνο. Παραγγελια του μικρού...
View attachment 72332
Να τον χαίρεσαι χαρλεά!!Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και φυσικά στο βαφτιστηρι μου Κωνσταντίνο. Παραγγελια του μικρού...
View attachment 72332
Να τον χαίρεσαι τον κούκλοΧρόνια πολλά στους εορτάζοντες και φυσικά στο βαφτιστηρι μου Κωνσταντίνο. Παραγγελια του μικρού...
View attachment 72332
Να τον χαίρεσαι ΆλεξΧρόνια πολλά στους εορτάζοντες και φυσικά στο βαφτιστηρι μου Κωνσταντίνο. Παραγγελια του μικρού...
View attachment 72332
Πέρδικα?
Τσίχλα ρε, δεν την βλέπεις ;;;Πέρδικα?