Από τα καλύτερα!Καλό το μαγαζί Παναγιώτη; Γιατί πολύ το διαφημίζουν...
Από τα καλύτερα!Καλό το μαγαζί Παναγιώτη; Γιατί πολύ το διαφημίζουν...
Πρέπει να έχει και πρόβειο μπιφτέκι αν θυμάμαι καλά.Να αφιερώσεις και μια έξοδο για φαγητό, στη Μάρω στη χώρα....Πριν με μπλοκάρετε ήρθε και γλυκάκι κέρασμα!χι χι χι χι!!!View attachment 75138
Μακάρι, γιατί θα το επισκεφθώ κι εγώ σύντομα...Από τα καλύτερα!
Θα μπει στο πρόγραμμα.Πρέπει να έχει και πρόβειο μπιφτέκι αν θυμάμαι καλά.Να αφιερώσεις και μια έξοδο για φαγητό, στη Μάρω στη χώρα....
Ποιος τις βάρεσε;Δροσούλα σήμερα και ειπα να μαγειρέψω δυο μπεκάτσες που ειχα στον καταψύκτη.
View attachment 75355View attachment 75356
View attachment 75373
Γεμιστά με κιμά ξέρω....Γεμιστά ορφανά επίσης..αλλά Γεμιστά χώρια...Άντε για να μην λέτε ότι μαγειρεύω μόνο αργά.
View attachment 75590
Βγαλτα μια ωρίτσα έξω,στο μπαλκόνι και καλή όρεξη!!!Άντε για να μην λέτε ότι μαγειρεύω μόνο αργά.
View attachment 75590
Θα μου τα φάνε οι κίσσες!Βγαλτα μια ωρίτσα έξω,στο μπαλκόνι και καλή όρεξη!!!
Γεμιστά με κιμά και μπιφτέκια δώρο.Μαθε μπαλιτσα αγόρι μου...Γεμιστά με κιμά ξέρω....Γεμιστά ορφανά επίσης..αλλά Γεμιστά χώρια...
Δεν πετάνε!Θα μου τα φάνε οι κίσσες!
Τι να τον έκανε τον κιμά , που περίσσεψε ; Χαρά στο κουράγιο σου , που βάζεις φούρνο με τέτοια ζέστη..Γεμιστά με κιμά ξέρω....Γεμιστά ορφανά επίσης..αλλά Γεμιστά χώρια...
Δεν είναι πολύ πιο ζεστός ο φούρνος!Τι να τον έκανε τον κιμά , που περίσσεψε ; Χαρά στο κουράγιο σου , που βάζεις φούρνο με τέτοια ζέστη..
Τα μπιφτέκια είναι με ρύζι? Φαίνεται πολύ ωραίο! Στείλε ένα κομμάτι αν περισσεύειΆντε για να μην λέτε ότι μαγειρεύω μόνο αργά.
View attachment 75590
Με το καπάκι κάτω.Άντε για να μην λέτε ότι μαγειρεύω μόνο αργά.
View attachment 75590
Μπίρες έβαλες ζγκαταψυξΆντε για να μην λέτε ότι μαγειρεύω μόνο αργά.
View attachment 75590
Αυτό θα έγραφα και εγώ Σπύρο...είχε κυμά περίσσευμα και δεν ήξερε την να τον κάνει...Τι να τον έκανε τον κιμά , που περίσσεψε ; Χαρά στο κουράγιο σου , που βάζεις φούρνο με τέτοια ζέστη..