Σε ευχαριστώ φίλε μου!μην μας αναβης φωτιεςςςς πεσμας τι θα βαληςςς επανωωωω,, καλη ορεξη φιλεμου μεσα στην φυσηηηηη
Σαββατοκύριακο έχει πάντα άραγμα στο εξοχικό…
Σε ευχαριστώ φίλε μου!μην μας αναβης φωτιεςςςς πεσμας τι θα βαληςςς επανωωωω,, καλη ορεξη φιλεμου μεσα στην φυσηηηηη
Παιδακι μου εισαι ανώμαλος;;;;....γελάει και ο Pumba!!!
Σήματα καπνού θείο?Μολις χτυπηθηκαν αλύπητα κατι χοιρινές ,μπλιάκ , κατι φιλετακια μοσχάρι,σιγα τα ωα και......κατι μούρλια παιδακια προβατίνας !
View attachment 87245
E ναι. Μπας και έρθουν τα ufo και σωθούμεΣήματα καπνού θείο?
Γιατί ρε Κώστα?? Μην μας πιάσει έμπνευση κατευθείαν....Παιδακι μου εισαι ανώμαλος;;;;....γελάει και ο Pumba!!!
Θα μας τρελάνεις βραδυνιάτικα.........
Να λέτε ρε που τα έχετε τα εξοχικά όλο και κάποιος χριστιανός θα περνάειΣε ευχαριστώ φίλε μου!
Σαββατοκύριακο έχει πάντα άραγμα στο εξοχικό…
Αγιόκαμπος Λάρισας! Όσοι πιστοί προσέλθετεΝα λέτε ρε που τα έχετε τα εξοχικά όλο και κάποιος χριστιανός θα περνάει
Θα σου κολλάει ύπνος η θα θέλεις και κανένα παιδι συμπλήρωμα
Ε Παντελη χορταίνει ο λύκος με τς μυρμήγκια εμείς θελουμε καμία 10 τέτοια έκαστος
Δε μιλάς καλα φίλε μου για την αγαπημένη
Και την Κλώντια Σίφερ να έχεις, μια παρασπονδία αραιά και που, δικιολογείται...Δε μιλάς καλα φίλε μου για την αγαπημένη
Βρες καμία άλλη που να παίζει μπάλα αβαφτηΚαι την Κλώντια Σίφερ να έχεις, μια παρασπονδία αραιά και που, δικιολογείται...
Μετά ξαναγυρνάς μετανοιωμένος στο μαντρί, ζητώντας ταπεινά συγγνώμη...
Ρε Παναγιώτη είπα να πω κάποια της κλάσης μαςΒρες καμία άλλη που να παίζει μπάλα αβαφτη
Μονικα Μπελουτσι μήπωςΡε Παναγιώτη είπα να πω κάποια της κλάσης μας