Για αυτό ονομασες την benella σου έτσι?Μονικα Μπελουτσι μήπως
Για αυτό ονομασες την benella σου έτσι?Μονικα Μπελουτσι μήπως
ΜπενελουτσιΓια αυτό ονομασες την benella σου έτσι?
Εγώ είμαι συγκαταβατικός άνθρωπος, ας είναι και η Μπελούτσι...Μονικα Μπελουτσι μήπως
Την μονικα θα την στείλουμε στο outlanderΕγώ είμαι συγκαταβατικός άνθρωπος, ας είναι και η Μπελούτσι...
Αυτός θέλει την άλλη Μόνικα, την Λεβινσκι, του ΚλίντονΤην μονικα θα την στείλουμε στο outlander
Αυτήν τρίβει τον λεκέ ακόμα ρεΑυτός θέλει την άλλη Μόνικα, την Λεβινσκι, του Κλίντον
Οκ, στείλε τότε την 'Τζοχάνσον' του Τσακαλώτου...Την μονικα θα την στείλουμε στο outlander
Άσε , καλύτερα θα του στείλω εγώ μία φυσαρμόνικαΤην μονικα θα την στείλουμε στο outlander
Πόλεμος!!Μόλις συνήλθα από το χθεσινό View attachment 87341
Μόλις συνήλθα από το χθεσινό View attachment 87341
τα δικαμας στομαχια δεν τα ανταχουνε αυτααααα φιλεμου χανιωτακηηη,,,,καλησας ορεξη και χωνεψηηηη ΥΓ ταπατε χθες με τον θασιωτη εεεεε ωραιως ο βικ πιστευω καπια στιγμη να γνωριστουμε και εμηςςςςςΜόλις συνήλθα από το χθεσινό View attachment 87341
πριν κατεβει θα κανει εξετασεις στο συκοτη να δω ποσο μπορω να του φαω με το αλκοολ που θα πινειτα δικαμας στομαχια δεν τα ανταχουνε αυτααααα φιλεμου χανιωτακηηη,,,,καλησας ορεξη και χωνεψηηηη ΥΓ ταπατε χθες με τον θασιωτη εεεεε ωραιως ο βικ πιστευω καπια στιγμη να γνωριστουμε και εμηςςςςς
Μη στενοχωριέσαι Σάκη ,θα πάμε εμείςτα δικαμας στομαχια δεν τα ανταχουνε αυτααααα φιλεμου χανιωτακηηη,,,,καλησας ορεξη και χωνεψηηηη ΥΓ ταπατε χθες με τον θασιωτη εεεεε ωραιως ο βικ πιστευω καπια στιγμη να γνωριστουμε και εμηςςςςς