Σε αρνι και κοκορέτσι αναφέρεται μόνο.... Κατσίκι μάλλον μπορείς.... Εγώ για σιγουριά θα παίξω ΠΡΟΒΑΤΙΝΑγιατι εαν το σουβλισω για προσωπικη μου χρηση θα μου πει κανενας τιποτα;;;;;;;
εαν θα σουβλισω κατσικακι που μιλαει μονο για αρνιο ΜΠΟΡΩ;;;
Σε αρνι και κοκορέτσι αναφέρεται μόνο.... Κατσίκι μάλλον μπορείς.... Εγώ για σιγουριά θα παίξω ΠΡΟΒΑΤΙΝΑγιατι εαν το σουβλισω για προσωπικη μου χρηση θα μου πει κανενας τιποτα;;;;;;;
Δεν σου κάνουν τίποτα αλλά μόνο με την οικογένειά όχι γλέντια με άλλουςγιατι εαν το σουβλισω για προσωπικη μου χρηση θα μου πει κανενας τιποτα;;;;;;;
οταν σεν αναφερει θερμιδες φανταζομαι ειναι μηδενικεςΝικόλα εγώ βρήκα στο YouTube τους παρακάτω διατροφολογους
και ακολούθω κατά γράμμα τις συμβουλές τους για σωστή διατροφή
μονος μου θα το καταβροχθησω......Δεν σου κάνουν τίποτα αλλά μόνο με την οικογένειά όχι γλέντια με άλλους
Καλή πρωταπριλιά ορε Νίκο!ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΔΙΑΙΤΑ......
ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ;
να κανω υπομονη μερικα χρονακια ακομα και μετα ;;;Καλή πρωταπριλιά ορε Νίκο!
Άμα κόψεις εσύ τα μαγκάλια, παει να πει ότι έπεσε λιμοκτονία στην Ελλάδα!!!!
Τα καλύτερα φαγοπότια Αλεξανδρούπολη τα έχω κάνει, αλλά έχω εντοπίσει κάποιες λεπτομέρειες, χρειάζεστε μερικές ρουμελιωτικες πινελιές στο μενού σας για να απογειωθεί.να κανω υπομονη μερικα χρονακια ακομα και μετα ;;;
οσκελντιΤα καλύτερα φαγοπότια Αλεξανδρούπολη τα έχω κάνει, αλλά έχω εντοπίσει κάποιες λεπτομέρειες, χρειάζεστε μερικές ρουμελιωτικες πινελιές στο μενού σας για να απογειωθεί.
Θα τα πούμε εν καιρώ..!
Τολμάνε να απαγορέψουν στους Κρητικούς το αντικριστό;;;...οι σουβλες απαγορευτικανε...
ΑΥΤΟ;;;;;;;;;
σε πολυ καλο..................
η συνωξη απαγορευεται.....