gvp9000
Banned
ΓιδοβύζιαΕίσαι πάντα ενήμερος, ε!
ΥΓ: τώρα ξέρουμε...
ΓιδοβύζιαΕίσαι πάντα ενήμερος, ε!
ΥΓ: τώρα ξέρουμε...
Τρομερό τραγούδι! Ένα υπέροχο rock requiem! Μπράβο Τάσο που το πόσταρες!
Ένα μεγάλο μπράβο στον σκηνοθέτη
Αυτό που δεν αντέχω στο heavy metal είναι αυτές οι κοριτσίστικες φωνούλες των κατά τα άλλα "σκληρών" ανδρώνΆμα το έχεις στις φλέβες σου,τα χρόνια δεν σε ακουμπάνε.
Μιας και το είπες...
Εγώ δεν αντέχω την κουλτούρα θολούρα και μπουρμπουτσαλα.Γουστα είναι αυτά...Αυτό που δεν αντέχω στο heavy metal είναι αυτές οι κοριτσίστικες φωνούλες των κατά τα άλλα "σκληρών" ανδρών
... τότε να σταματήσεις να ακούς μπαρόκ μουσικήΕγώ δεν αντέχω την κουλτούρα θολούρα και μπουρμπουτσαλα.Γουστα είναι αυτά...
Μεγάλη η συζήτηση, κράτα την με τις μπύρες.... τότε να σταματήσεις να ακούς μπαρόκ μουσική
Για αυτό το μοτο "Μόνο βενομ" είναι διαχρονικόΕγώ δεν αντέχω την κουλτούρα θολούρα και μπουρμπουτσαλα.Γουστα είναι αυτά...
Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος Φάνη.Διαχρονικο είναι και το ρεμπέτικο που στα αφτιά τα δικά μου ακούγεται σαν μασημένη κασέτα άτεχνο αλλά αληθινό.Το κλαρίνο από την άλλη θέλει συκώτια για να παίξεις και έχουμε εξαιρετικούς οργανοπαίχτες.Αλλοι πηδάνε πάνω στα τραπέζια ζάντα (ονόματα δεν λέμε) και χορεύουν τσιφτετέλια με το μείνε μαζί μου έγκυος.Η μουσική είναι ψυχοθεραπεία και ο κάθε ασθενής έχει τα δικά του ψυχολογικά.Για αυτό το μοτο "Μόνο βενομ" είναι διαχρονικό