Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Biκ η σκυλα θελει δουλεια ρε σου ειπα θα βγει,,δωστης ευκαιριες και θα δεις οτι θα παει καλα
ο τορο ξερει βγαζε πιο πο0λυ την σκυλα,,και παρε και κανα φυσιγγι της προκοπης,,νταιρεκτ πχ να βαρεσεις και καμια που θα εφευγε χα χα
γιαννη ωραιο το βιντεακι μπραβο

τα ψιλοκαταφερα. δειξτε επιεικια,ειναι το 1ο βιντεο παιδια.

[, να/QUOTE]
Μπράβο Γιάννη!!!
Δείχνω ανεξάντλητη επιείκεια φίλε, βάλε κ' άλλα, να δούμε κάνα Κερκυραίικο μπεκατσοτόπι να φτιαχτούμε....ha ha ha.
Φτου σκόρδα στη σκυλίτσα σου... ταπεινή, υπάκουη, άκρως συνεργάσιμη, πραγματικός σύντροφος και στη φέρμα άψογη.well done.

Αυτή η όλο υποσχέσεις, ''λάγνα'' ματιά στο 4:12 όλα τα λεφτά, πραγματικά αξιαγάπητη, να την προσέχεις...

Μπράβο Γιάννη!!!
Δείχνω ανεξάντλητη επιείκεια φίλε, βάλε κ' άλλα, να δούμε κάνα Κερκυραίικο μπεκατσοτόπι να φτιαχτούμε....ha ha ha.
Φτου σκόρδα στη σκυλίτσα σου... ταπεινή, υπάκουη, άκρως συνεργάσιμη, πραγματικός σύντροφος και στη φέρμα άψογη.well done.

Αυτή η όλο υποσχέσεις, ''λάγνα'' ματιά στο 4:12 όλα τα λεφτά, πραγματικά αξιαγάπητη, να την προσέχεις...
Σ'ευχαριστώ Σπύρο. Ξέχασα να γραψω οτι στις δυο φορες που γυρναω και κοιταω πανω ενω είναι φερμα η σεττερινα μου, το κανω γιατί εχει φερμαρει απο πανω η επανιελα του κουμπαρου μου, ηταν και τα δυο στη φερμα ταυτόχρονα, τέλεια φαση.

Πολύ ωραία μερηrespect.
Ωραιος Γιαννη κ απολαυση να κυνηγας μπεκατσα σε τετοια μερη... Να βλεπεις το σκυλο, το πουλι, ολα...
Αντιπροσωπευτικό κυνηγοτόπι της Κέρκυρας!
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια με τις αντιπαροχές και την αρτιότητα των 4 στρεμμάτων πολλά τέτοια μέρη έχουν χαθεί λόγω της δόμησης...:(
Πράγματι Άρι, τέτοια μέρη είναι πολύ ωραία για μπεκάτσες, βέβαια υπάρχουν και σφιχτοί περναρόλογγοι που τις περισσότερες φορές, ακούς μόνο το πέταμα τους...
Συνήθως στις μέρες μας, σε τέτοια μέρη βρίσκεις ''φρέσκα'' πουλιά για μια-δυο μέρες, πριν πολυκυνηγηθούν και πιάσουν τους λόγγους.
Παλαιότερα που μπαίναμε πουλιά σχεδόν καθημερινά και δεν είχαν συρρικνωθεί τα κυνηγοτόπια όπως σήμερα, μπορούσες να κυνηγάς από αρχές Νοέμβρη μέχρι και τα Χριστούγεννα καθημερινά σε τέτοια μέρη και να βρίσκεις κάθε μέρα πουλιά...

Μπράβο πολύ ωραία εικόνα.
Προσοχή στο κουνημα του κεφαλιού, όχι απότομες κινήσεις.

[/QUOTE]
Έχεις δίκιο Γιαννη, σε κουράζει το κούνημα. Προσπαθω όμως να το θυμάμαι για τις επόμενες φορές.

Έχεις δίκιο Γιαννη, σε κουράζει το κούνημα. Προσπαθω όμως να το θυμάμαι για τις επόμενες φορές.[/QUOTE]
Δεν είναι εύκολο αλλά όλα μαθαίνονται.

Αλλο ενα βιντεάκι με συμπρωταγωνιστή τη επανιελα και γκεστ σταρ το κουμπαρο μου. .sarcastic.
*Ανεβάστε τον ήχο.

Σπυρο στα μπεκατσοτοπια του νησιού.
Μοντελάκι ο κουμπάρος.sarcastic.
και η επανιέλα ''μπαμπάτσικη'' την είδα...

Έχεις δίκιο Γιαννη, σε κουράζει το κούνημα. Προσπαθω όμως να το θυμάμαι για τις επόμενες φορές.[/QUOTE]

Θέλω να σε δω...
Να σηκώνεται η ξυλόκοτα και συ να γυρνάς το κεφάλι slow motion για να μη χαλάσει το βίντεο.buy buy..sarcastic.

Last edited:
Μοντελάκι ο κουμπάρος.sarcastic.
και η επανιέλα ''μπαμπάτσικη'' την είδα...

Έχεις δίκιο Γιαννη, σε κουράζει το κούνημα. Προσπαθω όμως να το θυμάμαι για τις επόμενες φορές.
Θέλω να σε δω...
Να σηκώνεται η ξυλόκοτα και συ να γυρνάς το κεφάλι slow motion για μα μη χαλάσει το βίντεο.buy buy..sarcastic.[/QUOTE]
Ειναι και αξυριστος, φαντασου να ξυριστει κι'ολας. .sarcastic.
Η επανιελιτσα ειναι καλοθρεμενη και φαγανη .sarcastic. ας όψεται η κουμπάρα μου, τωρα εχει χασει λιγο. ;)

θελω να το αναφερω και εδω, μιας και παλαιοτερα σας ειχα αναφερει για την αποψη μου για το σκυλακι μου.

τι σίγουρο είναι πως με την μπεκάτσα δεν ασχολήθηκα ποτέ. είναι η πρώτη χρονιά. αυτό σημαίνει πως είμαι άσχετος στην μπεκάτσα. μετά από καμία 10ρια εξόδους είχα αρχίσει να αμφισβητώ τον greko. σήμερα όμως μου έβαλε τα γυαλιά μετά από 2 υπέροχες φερμες, και με απέδειξε πως όποτε δεν σηκώνουμε μπεκάτσες, φταίω μόνο εγώ, και όχι ο greko.

Σημερα παρεα με το φιλο Ζηση που τωρα μπαινει στο φτερωτο μια συναντηση για ενα 3ωρο η οποια δεν μας αφησε ν.α τη ζυγωσουμε ποτέ, τον καημενο τον Daby μου λυπαμε που την βρηκε 5 φορες και δεν καταληξε στο στομα του. Τα χαλια με την ανυπαρξια πουλιων συνεχιζεται

θελω να το αναφερω και εδω, μιας και παλαιοτερα σας ειχα αναφερει για την αποψη μου για το σκυλακι μου.

τι σίγουρο είναι πως με την μπεκάτσα δεν ασχολήθηκα ποτέ. είναι η πρώτη χρονιά. αυτό σημαίνει πως είμαι άσχετος στην μπεκάτσα. μετά από καμία 10ρια εξόδους είχα αρχίσει να αμφισβητώ τον greko. σήμερα όμως μου έβαλε τα γυαλιά μετά από 2 υπέροχες φερμες, και με απέδειξε πως όποτε δεν σηκώνουμε μπεκάτσες, φταίω μόνο εγώ, και όχι ο greko.

Μπράβο Γιάννη!
τώρα που κάνατε την αρχή θα πάτε πολύ καλύτερα και στη συνέχεια..
Κανένας δε γεννήθηκε μαθημένος, ούτε κυνηγός ούτε και σκύλος.
Υπομονή, επιμονή και εξόδους θέλει και μέσα από τα κυνήγια και τις εμπειρίες θα έρθει και η γνώση και το ''ματι'' σου θα κόβει τα καλά μέρη...
Το σκυλάκι αφού άρχισε να καταλαβαίνει τι ψάχνει κάθε μέρα θα γίνεται και καλύτερο. Θα δεις μετά από κάποιο καιρό και αν κυνηγάς πάνω κάτω στις ίδιες περιοχές, θα θυμάται που σηκωσε πουλιά και θα πηγαίνει ''συστημένο'' εκεί...

τογραψα αυτο για να τονισω πως καποιος φιλος μουδωσε αυτοτο σκυλι και μου ειχε πει πως το ζωω γνωριζει απο μπεκατσα. εγω το ειχα αμφησβητησει. και τελικα ειχα εγω αδικο, αφου μεχρι τωρα πηγενα για μπεκατσα εκει που δεν ειχε. και ειχα απαιτηση να μου βρει μπεκατσες. :(

κακα τα ψεματα. ειμαι ασχετος απο μπεκατσα, αρα και δεν ξερω απο μπεκατσομερη. θα τα μαθω ομως σιγα σιγα.

Δεν πειράζει Γιάννη κάθε αρχή και δύσκολη, μπράβο για την βασίλισσα που κερδίσατε. Δώσε χρόνο και εξόδους στο σκυλάκι όπως λέει παραπάνω ο Σπύρος και θα βγητε κερδισμένοι. Καλή συνέχεια τώρα που έγινε ή αρχή.
* τα μέρη που πηγαίνες και δεν έβρισκες μην τα ξεγραψεις, μπορεί τη φετινή χρόνια να μην βάλουν πουλιά ή μπορεί να βάλουν αργότερα με τα κρύα ή τις παγωνιες.

τογραψα αυτο για να τονισω πως καποιος φιλος μουδωσε αυτοτο σκυλι και μου ειχε πει πως το ζωω γνωριζει απο μπεκατσα. εγω το ειχα αμφησβητησει. και τελικα ειχα εγω αδικο, αφου μεχρι τωρα πηγενα για μπεκατσα εκει που δεν ειχε. και ειχα απαιτηση να μου βρει μπεκατσες. :(

κακα τα ψεματα. ειμαι ασχετος απο μπεκατσα, αρα και δεν ξερω απο μπεκατσομερη. θα τα μαθω ομως σιγα σιγα.
.buy buy.Δεν θυμάμαι τη συζήτηση βρε Γιάννη...
Νόμιζα ότι το σκυλί είναι κουτάβι, πρωτόβγαλτο στη μπεκάτσα...
Γράψε λάθος.goodboy.
Κανα γνωστό στην περιοχή σου να κυνηγάει μπεκάτσες δεν έχεις?
τουλάχιστον να σου υποδείξει κάνα μέρος για αρχή και με τον καιρό θα τα βρεις και μόνος σου.
Του καταστηματαρχη που αγοράζεις φυσίγγια, του έχεις ανοίξει συζήτηση...

Status
Not open for further replies.
Back