Ωραιος Γιαννη κ απολαυση να κυνηγας μπεκατσα σε τετοια μερη... Να βλεπεις το σκυλο, το πουλι, ολα...
Μπράβο Γιάννη !τα ψιλοκαταφερα. δειξτε επιεικια,ειναι το 1ο βιντεο παιδια.
Μπράβο Γιάννη!!!τα ψιλοκαταφερα. δειξτε επιεικια,ειναι το 1ο βιντεο παιδια.
[, να/QUOTE]
Σ'ευχαριστώ Σπύρο. Ξέχασα να γραψω οτι στις δυο φορες που γυρναω και κοιταω πανω ενω είναι φερμα η σεττερινα μου, το κανω γιατί εχει φερμαρει απο πανω η επανιελα του κουμπαρου μου, ηταν και τα δυο στη φερμα ταυτόχρονα, τέλεια φαση.Μπράβο Γιάννη!!!
Δείχνω ανεξάντλητη επιείκεια φίλε, βάλε κ' άλλα, να δούμε κάνα Κερκυραίικο μπεκατσοτόπι να φτιαχτούμε....ha ha ha.
Φτου σκόρδα στη σκυλίτσα σου... ταπεινή, υπάκουη, άκρως συνεργάσιμη, πραγματικός σύντροφος και στη φέρμα άψογη
Αυτή η όλο υποσχέσεις, ''λάγνα'' ματιά στο 4:12 όλα τα λεφτά, πραγματικά αξιαγάπητη, να την προσέχεις...
Πολύ ωραία μερηrespect.
Αντιπροσωπευτικό κυνηγοτόπι της Κέρκυρας!Ωραιος Γιαννη κ απολαυση να κυνηγας μπεκατσα σε τετοια μερη... Να βλεπεις το σκυλο, το πουλι, ολα...
Μπράβο πολύ ωραία εικόνα.τα ψιλοκαταφερα. δειξτε επιεικια,ειναι το 1ο βιντεο παιδια.
[/QUOTE]Μπράβο πολύ ωραία εικόνα.
Προσοχή στο κουνημα του κεφαλιού, όχι απότομες κινήσεις.
Μοντελάκι ο κουμπάροςΑλλο ενα βιντεάκι με συμπρωταγωνιστή τη επανιελα και γκεστ σταρ το κουμπαρο μου.
*Ανεβάστε τον ήχο.
Σπυρο στα μπεκατσοτοπια του νησιού.
Θέλω να σε δω...Μοντελάκι ο κουμπάρος
και η επανιέλα ''μπαμπάτσικη'' την είδα...
Έχεις δίκιο Γιαννη, σε κουράζει το κούνημα. Προσπαθω όμως να το θυμάμαι για τις επόμενες φορές.
Μπράβο Γιάννη!θελω να το αναφερω και εδω, μιας και παλαιοτερα σας ειχα αναφερει για την αποψη μου για το σκυλακι μου.
τι σίγουρο είναι πως με την μπεκάτσα δεν ασχολήθηκα ποτέ. είναι η πρώτη χρονιά. αυτό σημαίνει πως είμαι άσχετος στην μπεκάτσα. μετά από καμία 10ρια εξόδους είχα αρχίσει να αμφισβητώ τον greko. σήμερα όμως μου έβαλε τα γυαλιά μετά από 2 υπέροχες φερμες, και με απέδειξε πως όποτε δεν σηκώνουμε μπεκάτσες, φταίω μόνο εγώ, και όχι ο greko.
![]()
.buy buy.Δεν θυμάμαι τη συζήτηση βρε Γιάννη...τογραψα αυτο για να τονισω πως καποιος φιλος μουδωσε αυτοτο σκυλι και μου ειχε πει πως το ζωω γνωριζει απο μπεκατσα. εγω το ειχα αμφησβητησει. και τελικα ειχα εγω αδικο, αφου μεχρι τωρα πηγενα για μπεκατσα εκει που δεν ειχε. και ειχα απαιτηση να μου βρει μπεκατσες.
κακα τα ψεματα. ειμαι ασχετος απο μπεκατσα, αρα και δεν ξερω απο μπεκατσομερη. θα τα μαθω ομως σιγα σιγα.