κοιταξτε τωρα τι γινετε. καποια μερη τα ξερω, γιατι κυνηγοντας φασσα, εβλεπα σηχνα και μπεκατσαδες. και σηκωνα και με τα ποδια καποιες.
θελω να το αναφερω και εδω, μιας και παλαιοτερα σας ειχα αναφερει για την αποψη μου για το σκυλακι μου.
τι σίγουρο είναι πως με την μπεκάτσα δεν ασχολήθηκα ποτέ. είναι η πρώτη χρονιά. αυτό σημαίνει πως είμαι άσχετος στην μπεκάτσα. μετά από καμία 10ρια εξόδους είχα αρχίσει να αμφισβητώ τον greko. σήμερα όμως μου έβαλε τα γυαλιά μετά από 2 υπέροχες φερμες, και με απέδειξε πως όποτε δεν σηκώνουμε μπεκάτσες, φταίω μόνο εγώ, και όχι ο greko.
![]()
Η γνωστή συναδελφική αλληλεγγύησιγα μην μου πουνε. δεν λενε. οπως δεν λεω και εγω οταν προκητε για φασσες. αχαχαχ
Εμ γι αυτο τα τρωνε οι λυκοι μεταΚαλησπέρα παρέα. Σημερινή έξοδο, βρηκα 3 πουλιά σε 2 σημεία κοντινα μεταξύ τους. Ανήσυχα και σήμερα τα πουλιά, έκαναν κοντνα φτερουγίσματα και ξανασηκωνονταν, 2 φορες δεχτηκαν για λίγο αλλα ημουν μονος και έπρεπε να επιλέξω να μείνω εξω απο το πυκνό η να παω κοντα στη σκυλίτσα, τελικά και τις δυο φορές μπήκα μεσα να ειμαι κοντά στο σήκωμα και τις δυο φορές δεν πρόλαβα να τις τουφεκισω και βγηκαν στο καθαρό, αν πηγαινεις μόνος σε πυκνα δεν μπορεις να κλεισεις εύκολα τη διαφυγή τους, εκτός αυτού ειναι ανάλαφρες και δεν σου δινουν χρόνο να πλησιασεις αρκετά. Τι να κάνουμε όμως ειναι και αυτο μερος δυσκολίας στο κυνήγι της βασίλισσας. Κάποια στιγμή κυνηγούσε μαζι μου και ενα ποιντερ που γυρνούσε ανεξέλεγκτο εκει γύρω, μετα εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του που το έψαχνε, τελικά κατα τις 11:00 που τον ξαναείδα ακομα το έψαχνε, ενδιάμεσα ακουγα το μπιμπερ του στις πλαγιές. Μορφολογικά ηταν τέλειο αλλα τι κυνήγι κανεις με τέτοιο σκυλο δε ξερω. Αύριο θα ανεβω ψηλά στο πουρναρι μπας και αλλαξει κατι, αν και το βλεπω δυσκολο γιατί δεν εχει βαλει φρέσκα πουλιά και τα τοπικά πλεον εχουν γίνει πολλή ανήσυχα. Καλη συνεχεια
* Στις φωτο φενονται τα "ίχνη" απο τις βασίλισσες
![]()
![]()
Καρτέρι...Κάποια στιγμή κυνηγούσε μαζι μου και ενα ποιντερ που γυρνούσε ανεξέλεγκτο εκει γύρω, μετα εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του που το έψαχνε, τελικά κατα τις 11:00 που τον ξαναείδα ακομα το έψαχνε, ενδιάμεσα ακουγα το μπιμπερ του στις πλαγιές. Μορφολογικά ηταν τέλειο αλλα τι κυνήγι κανεις με τέτοιο σκυλο δε ξερω.
δεν πειραζει γιαννη , αυριο ξημερωνει καινουργια μερα , εχει αλλαξει και ο καιρος εδω με κρυο κατι θα βρουμε φιλεΚαλησπέρα παρέα. Σημερινή έξοδο, βρηκα 3 πουλιά σε 2 σημεία κοντινα μεταξύ τους. Ανήσυχα και σήμερα τα πουλιά, έκαναν κοντνα φτερουγίσματα και ξανασηκωνονταν, 2 φορες δεχτηκαν για λίγο αλλα ημουν μονος και έπρεπε να επιλέξω να μείνω εξω απο το πυκνό η να παω κοντα στη σκυλίτσα, τελικά και τις δυο φορές μπήκα μεσα να ειμαι κοντά στο σήκωμα και τις δυο φορές δεν πρόλαβα να τις τουφεκισω και βγηκαν στο καθαρό, αν πηγαινεις μόνος σε πυκνα δεν μπορεις να κλεισεις εύκολα τη διαφυγή τους, εκτός αυτού ειναι ανάλαφρες και δεν σου δινουν χρόνο να πλησιασεις αρκετά. Τι να κάνουμε όμως ειναι και αυτο μερος δυσκολίας στο κυνήγι της βασίλισσας. Κάποια στιγμή κυνηγούσε μαζι μου και ενα ποιντερ που γυρνούσε ανεξέλεγκτο εκει γύρω, μετα εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του που το έψαχνε, τελικά κατα τις 11:00 που τον ξαναείδα ακομα το έψαχνε, ενδιάμεσα ακουγα το μπιμπερ του στις πλαγιές. Μορφολογικά ηταν τέλειο αλλα τι κυνήγι κανεις με τέτοιο σκυλο δε ξερω. Αύριο θα ανεβω ψηλά στο πουρναρι μπας και αλλαξει κατι, αν και το βλεπω δυσκολο γιατί δεν εχει βαλει φρέσκα πουλιά και τα τοπικά πλεον εχουν γίνει πολλή ανήσυχα. Καλη συνεχεια
* Στις φωτο φενονται τα "ίχνη" απο τις βασίλισσες
![]()
![]()
Για να δουμε Βίκτωρα, δείχνει οτι παει να αλλαξει λιγο ο καιρος.δεν πειραζει γιαννη , αυριο ξημερωνει καινουργια μερα , εχει αλλαξει και ο καιρος εδω με κρυο κατι θα βρουμε φιλε
Μπραβο Γιαννη! Οπως εγραψες με τις βασιλισσες ποτε δεν εισαι σιγουρος. Παντως πολλες φορες μου συμβαινει και σε μενα αυτο που λενε οτι συχνα ο γυρισμος ειναι καλυτερος...Καλησπερα. Σήμερα επιβεβαιώθηκε ακόμα μια φορά πόσο απρόβλεπτες ειναι οι βασίλισσες και το κυνήγι τους. Επι περίπου 4 ωρες η σκυλίτσα ειχε αλωνισει τα πουρνάρια και τις πλαγιες χωρίς κατι αξιόλογο και γυρω που ηταν κι'αλλοι κυνηγοί δεν έπεσε τουφεκιά. Παιρνω το δρομο για της επιστροφής και βγαίνω στους κάμπους για να παω στο αμάξι δρόμο δρόμο μίας και ειχα ψιλοξενερωσει. Προς τη μέση ειναι η σκυλίτσα μπροστά μου στα 30 περίπου μέτρα τη βλεπω να χαμηλώνει, μπαίνει στις φτερες και φερμαρει, λευκή σκέφτηκα απο κάποιο πρωινο πουλί, περνάει περιπου μισό λεπτό και παραμένει εκει, παω κοντά της χαλαρός και κάθομαι πισω της. Ετοιμάζομαι να βγαλω το κινητό για φώτο και τοτε ξεκινάει ποντα, συναγερμός, ετοιμάζομαι πηγαινω λιγο δεξιά της και τότε σηκώνεται η βασίλισσα, μπαινει πισω απο ενα δεντράκι και την χανω, τη βλεπω μακριά ριχνω ενα ντουμπλε, τίποτα, μόλις κατεβαζω το οπλο σηκώνεται και δεύτερη 3-4μέτρα δεξιά μου, τη τουφεκαω με ενα Βεργίνα και η πανέμορφη βασίλισσα ήρθε κοντά μας. Μετά εψαξα τη πρωτη, ανεβαινει η σεττερινα σε μια πλαγιά και σηκωνετσι η βασίλισσα 20 μέτρα πιο πανω δε τη τουφεκισα γιατι ηταν πολλη μακρια. Το μέρος που ηταν τα πουλιά ειναι σα γήπεδο, οσα χρόνια πηγαινω εκει βρισκουμε εκει τις βοσκησιες τους αλλα πουλί τη μερα πρωτη φορά σημερα. Ετσι εκλεισε μια μέρα που έδειχνε χωρίς συγκινήσεις, αλλα με τις βασίλισσες δεν εισαι ποτέ σίγουρος. Το πρωί ειχε πυκνή ομίχλη και μέχρι της 10:00 έβρεχε.
Τωρα εχει ήλιο αλλα εχει πεσει λιγακι και η θερμοκρασία.
Καλη συνέχεια.
![]()
![]()
Εδω ειναι το σημειο που ηταν τα πουλια και το δεντράκι που μπήκε ανάμεσα η πρωτη.
![]()
Κωνσταντίνε δε κανεις λάθος, Vitoria 66εκατοστά, αριγωτη.Μπράβο σας Γιάννη, ωραίες φωτογραφίες ,vitoria βλέπω η κάνω λάθος.
Χρήστο ξέρεις τι είναι εκει που ψιλοσερνεσαι προς το αμάξι και σκέφτεσαι που ειναι τα πουλιά; να σου κάτσει αυτο το δωρακι. Τα ξεχνάς ολα, το περπατημα που εχεις ρίξει και τη βροχη που εχεις μαζεψει!!!!!Μπραβο Γιαννη! Οπως εγραψες με τις βασιλισσες ποτε δεν εισαι σιγουρος. Παντως πολλες φορες μου συμβαινει και σε μενα αυτο που λενε οτι συχνα ο γυρισμος ειναι καλυτερος...
Εμένα θα μου πεις για πυκνουρες που τα εχω φάει με το κουταλάκιΩραίος ο Γιαννης..
Ανοιχτά μέρη πολύ ωραία..Ειναι βάσανο η πυκνουρες και κουραστικές κάποιες φορές.
Δεν υπάρχει ωραιοτερο απο να βλέπεις την μπεκατσα στο καθαρό.Εχει δίκιο ο Αρις..
Κωνσταντίνε ειναι λιγο βαρύ για τα γούστα μου στη μπεκατσα, αλλα μου αρεσειτο σκαλί στη γραμμή σκοπευσης. Κατά τα αλλα ειναι πολλη καλό ειδικά για τα λεφτά του.Ότι καλύτερο Γιάννη είναι αυτό το όπλο για το συγκεκριμένο κυνήγι και όχι μόνο.
Την έχω και γω Γιάννη αλλά σε 71 εκ το πρώτο αυτογεμες που πήρα από βάρος εγώ την βρίσκω πολύ καλή , ναι για τα λεφτά της είναι ότι καλύτερο συγνώμη για το.offΚωνσταντίνε ειναι λιγο βαρύ για τα γούστα μου στη μπεκατσα, αλλα μου αρεσειτο σκαλί στη γραμμή σκοπευσης. Κατά τα αλλα ειναι πολλη καλό ειδικά για τα λεφτά του.
Το πρωι έβρεχε Μάκη και ή κοπέλα ήταν μπανιαρισμενη.μπράβο κυρ Γιάννη μου
καθαρή καθαρή ούτε πλύνει να την είχες![]()
Είχε βάλει και άρωμα Dior?Το πρωι
Το πρωι έβρεχε Μάκη και ή κοπέλα ήταν μπανιαρισμενη.![]()