καλημερα, σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας, χθεσινο εχθες στα 1000μετρα, λοογω παχνης ξεκινησα απο πιο χαμηλα μπας και εχει καμια πιασμενη στα σφυχτα αλλα εκει δεν βρηκα, ανεβηκα ψιλα στα φρυδια αφου περπατησαμε αρκετα δεν βρηκα ουτε μυρωδια , τελικα σε καποιο σημειο χανω την σκυλα και καταλαβα οτι καπου φερμαρει εγω εντομεταξυ ειμαι γριπωμενος και στα 1000 μετρα τα αυτια μου δεν ακουγαν ουτε μπιμπερ ουτε τιποτα , μου λεει ο φιλος μου φερμα ειναι την ακουω, αρχιζω και κατεβαινω , κατεβαινω αλλα λογω κουφαμαρας παω αντιθετη πορεια, και παω και παω τιποτα , παιρνω τον φιλο τηλ που ειναι ρε του λεω ; αναποδα μου λεει πας ελα η σκυλα ειναι ακομη φερμα θα σκασει μου λεει αυτος ομως μονο την ακουγε, εκατσε στον δρομο, ξανα γυρναω αντιθετα ακουω πλεον το μπιπερ αλλα και παλι παω λαθος η σκυλα ηταν ψιλα προς τον δρομα και εγω ειχα φτασει 150 μετρα πιο χαμηλα, αφου ολα αυτα εγιναν σε 20 λεπτα και πριν φτασω εγω η φιλος μου το πουλι εφυγε ατουφεκιστο , κριμα για την σκυλα , τελικα στο 90 συν φτανωντας στο αμαξι μου φερμαρε μια κυρια την οποια και πηρε ο φιλος μου, αυριο η συνεχεια με τον torro πλεον