Tolis SBE1
Banned
Θα σε βρω κιωλας πιο ευκολα αχαχαχαχαΆμα το πάρεις το χειμώνα έλα κάτω..... ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Θα σε βρω κιωλας πιο ευκολα αχαχαχαχαΆμα το πάρεις το χειμώνα έλα κάτω..... ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Σας διαβαζω τοσες μερες χωρις να παιρνω μερος στην κουβεντα ....Άρα καταλήγουμε σε αυτό που είπα. Φτιάξτε τα σκυλιά σάς ανάλογα στο τερέν που κυνηγάτε.
Ένας που κυνηγάει σε ανοιχτα μέρη έλατο Ντούσκο πουρνάρι και θέλει ποιο ανοιχτό σκύλο είναι κακό να έχει GPS. Γιατί σνομπαρετε κάτι που δεν κάνετε εσείς και το κάνουν οι άλλοι. Δεν είναι ωραίο.
Δυστυχώς,κάποια από τα καλύτερα μπεκατσοτόπια,δεν πλησιάζονται πια, λόγω των λύκων.Εχω δραμα φιλε μου η διαφιρα ειναι οτι το μπιπερ και το κουδουνακι φωναζουν τους λυκους απο μακρυα και εχει αρχισει να γινετε απαρετητο το gps αλιως δε βγαινεις εγω παω μονο κοντα στο χωριο μου και παλι με το φοβο οταν κυνηγας μεροι που ξερεις που πιανουν τα πουλια κυνηγας και χωρις τπτ!!! Αλλα ρε λαμπρο οταν βαρας πολλες θα εισαι παντα ο κακος αχαχαχαχχαχαχαχ
Σκέψου πόσο δυσκολότερο είναι σε πυκνό τερέν....Εχω κυνηγησει με πολυ καλο σκυλι φιλου μου με gps και δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται σε ανοιχτο τερεν...θελει ποδια και πνευμονια σιγουρα
Τα είπες ολα ωραία Κώστα.Σας διαβαζω τοσες μερες χωρις να παιρνω μερος στην κουβεντα ....
Τα παραπανω λόγια του Λαμπρου νομιζω ειναι οτι πιο λογικο γραφτηκε και να τονισω οτι γενικα ειμαι κατα των ηλεκτρονικών στο κυνηγι μιας και δεν εχω βαλει ποτε ουτε μπιπερ στα σκυλια μου.
Εχω κυνηγησει με πολυ καλο σκυλι φιλου μου με gps και δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται σε ανοιχτο τερεν...θελει ποδια και πνευμονια σιγουρα.... περα απο το οτι δεν κρατανε ολα τα σκυλια το θηραμα κατω 10-15 λεπτα.....
Μην τα τσουβαλιαζεται ολα και μην ζηλευετε τον κοπο του αλλου.... με 2 - 3 ωρες που παει για κυνηγι ο μεσος κυνηγος μην περιμενετε να δειτε σηκωματα που βλεπει ενας σε ολοημερο και ποσο μαλλον καρπωση αναλογη!
φετος για προσωπικους λογους κυνηγω μονο κυριακες και απο αυτες τις μισες τις εχασα κιολας, απο καρπωση ειμαι ευχαριστημενος για τον χρονο που αφιερωσα και απο σηκωματα πάρα πάρα πολυ ευχαριστημενος, ειδικα απο τη στιγμη που εκπαιδευω και ενα νεαρο σκυλο .... επελεξα να κυνηγω με ενα σπρινγκερ και ενα σετερ γιατι μου αρεσει η φαση αυτη και οταν φυγει ο ιβαν μου θα μεινω μονο στα σπρινγκερ...γιατι?? Αυτο μου αρεσει .... Ενοχλω κανεναν που βαραω μπεκατσες χωρις φερμα???
Ή θα ζηλεψω τον αλλο που εχει φερμοσκυλα???
Καντε αυτο που αρεσει σε εσας οσο καλυτερα γινεται και θα δειτε οτι μια χαρα πουλια βρισκεις με οποιο τροπο και να διαλεξεις αρκει να ξερεις τι θες και πως θα το παρεις ..... και διασκεδαστε.... η βολτα στο βουνο δεν ειναι για το φαι αλλα για να ηρεμει το μυαλο...
χθες αναποδια στην αναποδια δεν μπορεσα να βγω..την αλλη κυριακη πρωτα ο θεος ή να ξεκλεψω κανενα διωρο νωριτερα μεσα στη βδομαδα.....
καλη συνεχεια να εχουμε!
Νομίζω ένα σκυλί κοντινό όπως το σπριγκερ που λέει ο Κώστας πιο πάνω είναι η λύση για τους λύκους , δεν ξέρω μόνο ποια θα είναι η συμπεριφορά τους απέναντι στον άνθρωπο , ειδικά εάν είναι αγέλη και είναι πεινασμένοιΔυστυχώς,κάποια από τα καλύτερα μπεκατσοτόπια,δεν πλησιάζονται πια, λόγω των λύκων.
Εγώ, δεν το ρισκάρω,να πάω στα Γρεβενά,ας πούμε.
Ποιά ανάρτηση λές Λάμπρο;Κώστα Σε ανάρτηση που κάνω ως απάντηση και τους λέω την πραγματική αλήθεια όλοι κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένη. Αν διαβάσεις τα ποστ παρά πάνω.....
Ο άνθρωπος θα χρησιμοποιήσει ότι υπάρχει στο μυαλό τού για να υποβαθμίσει την προσπάθειά και το κόπο τού άλλου...
Είπα να μην ξαναασχοληθώ,με το συγκεκριμένο θέμα,αλλά το "τουμπεκί ψιλοκομμένη"δεν το αφήνω.Κώστα Σε ανάρτηση που κάνω ως απάντηση και τους λέω την πραγματική αλήθεια όλοι κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένη. Αν διαβάσεις τα ποστ παρά πάνω.....
Ο άνθρωπος θα χρησιμοποιήσει ότι υπάρχει στο μυαλό τού για να υποβαθμίσει την προσπάθειά και το κόπο τού άλλου...
Βαγγέλη τυχερός όποιος εχει πιασμένα πουλιά μακριά απο αδιάκριτα μάτια και τις κρατάει μόνο για εκπαιδευτικα....αυτές φτιάχνουν μπεκατσόσκυλα κατα μεγάλο βαθμό.χαλάλι της γιατί μου χει φτιάξει την κουτάβα,την κρατάω για εκπαίδευση
Ωραίο άρθρο και το γράφει και γυναίκα που φαίνεται να γνωρίζει το αντικείμενο από προσωπική εμπειρία , χαίρομαι που αναφέρεται στο βάρος της μπεκατσας αφού τελικά αυτό είναι το κριτήριο για το κυνήγι της
Το θεμα ειναι οτι πεφτει το βαρος της σε μολις δυο μερες και στρωνει σε δεκα σταυροΩραίο άρθρο και το γράφει και γυναίκα που φαίνεται να γνωρίζει το αντικείμενο από προσωπική εμπειρία , χαίρομαι που αναφέρεται στο βάρος της μπεκατσας αφού τελικά αυτό είναι το κριτήριο για το κυνήγι της
Όλα αυτά τα χρόνια ζυγίζω κάθε μπεκατσα που πιάνω , η μεγαλύτερη που έχω πιάσει είναι 380 γραμμάρια και η μικρότερη στα μπασιματα 280 γραμμάρια
Στις παγωνιες το βάρος της πέφτει κάτω από 280 γραμμάρια, στα 250 γραμμάρια και κάτω εκεί τότε το κυνήγι της πρέπει να σταματάει , αρκεί μια εβδομάδα με νοτιά για να επανέλθει σε φυσιολογικό βάρος , βέβαια ουδείς αναμάρτητος πρέπει όμως να προσπαθούμε για αυτό το πουλί που αγαπάμε ολοι
Εγώ έγραψα για νόμιμα και ηθικά. Θέλω να το συζητήσουμε και ποτέ δεν γράφω κοσμητικά επίθετα..διαβασα λοιπον κατι για νομιμα και ηθικα
θελετε και μπορουμε να το συζητησουμε να δουμε.
αλλα χωρις κοσμητικα επιθετα και νευρα.
Είπες τις σωστές λέξεις ΣταύροΛάμπρο είναι αγάπη για το κυνήγι της μπεκατσας πιο σωστά
Το κυνήγι του ορτυκιού μας το κατέστρεψαν με τα μηχανάκια που έγιναν απίστευτες σφαγές και που συνεχίζουν να γίνονται
Εάν χάσουμε , που δεν το πιστεύω δεν έχω στοιχεία ότι μειώνεται ο πληθυσμός της , το κυνήγι της μπεκατσας τότε τι θα κάνουμε φυσιολατρικες βόλτες στα βουνά ...
Οφείλουμε να την προστατεύσουμε καρτέρι και ολικός παγετός όχι στο κυνήγι της
Να γράψω ένα άλλο παράδειγμα.Εγώ έγραψα για νόμιμα και ηθικά. Θέλω να το συζητήσουμε και ποτέ δεν γράφω κοσμητικά επίθετα..
Πάμε λοιπόν ένα παράδειγμα.
Εγώ είμαι τσιχλάκιας. Πάω για περπατητό μια Τρίτη, βγάζω ένα λαγό και τον βαράω. Έχω δε να βαρεσω λαγό από το 2017. Παράνομος του κερατά...
Εσύ είσαι λαγάς. Έχεις πολύ καλά σκυλιά, ξέρεις το θήραμα και τον τόπο σου τέλεια και όποτε επιτρέπεται πας με τα δυο σου φιλαράκια και παίρνετε μόνο όσα ορίζει ο νόμος. 9 λαγούς τη βδομάδα. 36 το μήνα. Νόμιμα.
Το συζητάμε;