Εχω πολλους φίλους με αυτά τα μέτρα έρευνας, που ειναι κυνηγαραδες...... Απλά δεν έχουν fb
Ο κοντινός σκύλος σκούπα μπορεί να ξεβρακωσει πολλαααα σκυλιά των 500++ μέτρων.Εχω πολλους φίλους με αυτά τα μέτρα έρευνας, που ειναι κυνηγαραδες...... Απλά δεν έχουν fb
Μέσα στους μερικούς με το ειρωνικό ύφος έβαλες και τον εαυτό σουλοιπόν θα γράψω αυτά και δεν θα ξανά επανέλθω. γιατί στο χωριό μου λέγανε..... <όταν κάποιος κοιμάται, μην τον ξυπνάς. πάρε μια κουβέρτα και σκέπασε τον.>
ποτέ δεν είπα πως όποιος έχει ένα κοντινό σκύλο ΚΑΛΟ και κυνηγάει λίγες ώρες, δεν είναι κυνηγός.
πολύ απλά όμως θανε πάντα δεύτερος σε θέμα συναντήσεων με έναν που κυνηγάει μεναν σκύλο των 200 300 μέτρων ΚΑΛΟ σκύλο. και όταν λεμέ καλό σκύλο, μιλάμε με όλο το πακέτο. σωστή έρευνα μεθοδική, σωστές επιστροφές, σταθερή φερμα και σωστή προσέγγιση.
θέλετε δεν θέλετε, όσοι έχετε διαφορετική άποψη, τότε θα σας πω το εξής. αν πάει κάποιος με κακή φυσική κατάσταση και κακό πόδι, και με σκύλο των 50-80μετρων, με έναν αθλητή κυνηγό με καλό σκύλο των 200 300μετρων, ο πρώτος κυνηγός θα βλέπει πάντα την πλάτη του δεύτερου, και ο σκύλος του θανε μόνιμα στην συναίνεση.
Όταν λοιπόν τα περισσότερα μέρη κατά εποχή είναι η οξιά μετα ο μεσες δρυς, μετα τα γαυρα και έπειτα το πουρνάρι…. Τότε όχι. Δεν μου αρκεί ο κοντινός σκύλος γιατί είναι υποδεέστερος του πρώτου. Το αν δεν μπορούμε να κυνηγήσουμε έναν σκύλο των 200 300 μέτρων, αυτό είναι άλλο θέμα.
όλα αυτά λοιπόν τα έγραψα για να μην πετάτε χολή σε αυτούς που βαράνε μπεκάτσες όταν οι άλλοι δεν μπορούν και ανεβάζουν φωτο.. η ζήλεια είναι κακό πράμα. Μερικοί έχετε ύφος ειρωνικό και έτσι συζήτηση δεν γίνετε.
αυτά και δεν επανέρχομαι.. από εδώ και πέρα ότι πείτε.
Σαν δυο σταγόνες νερό......View attachment 41438
Μπράβο μάγκες ωραία περάσατε!!Σήμερα το πρόγραμμα είχε κοντινή έξοδο (λόγω ψιλόβροχου - χιονόνερου) σε πουρνάρι ανάμεικτο με μεσέ. Ασχολήθηκα με 3 παλιές γνώριμες - αγρίμια, η μια με ακολούθησε...μετά από 2 ώρες πλάκωσε το χιόνι και την έκανα.
View attachment 41452
Γιαννη μια φετα με λιγο <κααατιναααα.........σαλαμακιιιι> βλεπουμε.η αλλες επεσε μαυρο? αχαχαχαχ!!!!!
Πολύ ωραίος!Καλησπέρα αγόρια μου.
Ενα υπέροχο απογευματινό τελείωσε με μια βασίλισσα μαζί μας.
Στα χαμηλά σήμερα γιατί είχε δυνατό βορια και ψηλά υα σήκωνε τις πέτρες.
Τρία πουλάκια βρήκε ο Bravo, η 1η ήταν φαντομας κάνοντας φτερό συνέχεια αφήνοντας μονο τη μυρωδιά της ισα να τρελαίνει το σκυλακο, η 2η μετά κάμποσα μέτρα περπάτημα φερμαρίστηκε απο τον σκυλάκο στα 20 μέτρα μπροστά μου στο πυκνό, δυνατότητα να μπω στο αδιαπέραστο δεν υπήρχε οποτε έμεινα απ'εξω με την ελπίδα να πετάξει προς τα έξω, τελικά μετά μερικά λεπτά σηκώθηκε και τράβηξε για βαθιά στα απάτητα.
Η 3η μετα απο καποσο περπάτημα και αυτή αλλα σε ποιο αραιο κομμάτι φερμαρίστηκε σταθερά απο τον σκυλάκο δίνοντας μου το χρόνο να κανω κύκλο και να βγω απέναντι απο τη φέρμα, μόλις τη πίεσα λιγο σηκώθηκε και με μια τουφεκιά κατέληξε στο στόμα του Bravo. Έτσι έκλεισε ενα ακομα απογευματινό κυνήγι μου παρέα με τον Bravo.
View attachment 41513
Εδω το πυκνό που φερμαρίστηκε η 2η βασίλισσα
View attachment 41514View attachment 41515
Ωραία παράσταση έχει το όπλο σου,ποια franchi είναι?Καλησπέρα αγόρια μου.
Ενα υπέροχο απογευματινό τελείωσε με μια βασίλισσα μαζί μας.
Στα χαμηλά σήμερα γιατί είχε δυνατό βορια και ψηλά υα σήκωνε τις πέτρες.
Τρία πουλάκια βρήκε ο Bravo, η 1η ήταν φαντομας κάνοντας φτερό συνέχεια αφήνοντας μονο τη μυρωδιά της ισα να τρελαίνει το σκυλακο, η 2η μετά κάμποσα μέτρα περπάτημα φερμαρίστηκε απο τον σκυλάκο στα 20 μέτρα μπροστά μου στο πυκνό, δυνατότητα να μπω στο αδιαπέραστο δεν υπήρχε οποτε έμεινα απ'εξω με την ελπίδα να πετάξει προς τα έξω, τελικά μετά μερικά λεπτά σηκώθηκε και τράβηξε για βαθιά στα απάτητα.
Η 3η μετα απο καποσο περπάτημα και αυτή αλλα σε ποιο αραιο κομμάτι φερμαρίστηκε σταθερά απο τον σκυλάκο δίνοντας μου το χρόνο να κανω κύκλο και να βγω απέναντι απο τη φέρμα, μόλις τη πίεσα λιγο σηκώθηκε και με μια τουφεκιά κατέληξε στο στόμα του Bravo. Έτσι έκλεισε ενα ακομα απογευματινό κυνήγι μου παρέα με τον Bravo.
View attachment 41513
Εδω το πυκνό που φερμαρίστηκε η 2η βασίλισσα
View attachment 41514View attachment 41515
Κι εγώ 2 άλλα τέτοια παράσταση δεν έχουν,χαχαχαΕγώ τρεις έχω σπίτι Νίκο..... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Asso???Εγώ τρεις έχω σπίτι Νίκο..... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Άστα αυτά.... ήθελες να μας δείξεις τη φωτογραφία με τις μπεκάτσες......χαχαχα.....η 612 έβγαινε και μαύρη ή εσύ την εβαψες;Λάθος εκτίμηση, του Γιάννη είναι η asso. (η πρεσβυωπία μου χτυπάει την πόρτα!)![]()
Επιφυλάσσομαι για την επόμενη......Πολύ ωραίος!
Υ.Γ: ...όποτε σε βολέψει πάρε και το 16αρακι, να το δούμε κι αυτό...![]()