Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραίοι, ο μεζές βγήκε Χρήστο!
Βλέπω 40άρια semi magnum?
Πρέπει να είναι ''πολύ σκληρές για να πεθάνουν'' οι μπεκάτσες στα μέρη σου Χρήστο.sarcastic.

Μου πρόλαβε την ερώτηση ο Σπύρος...sarcastic.
Πως τα είδες τα 40αρια διασποράς τελικά Χρήστο?

Τα συγκεκριμένα 40άρια είναι δικά μου. Τα δοκίμασα για πρώτη φορά εχθές και έχω μια τουφεκιά και αυτή με επιτυχία. Πάντα ήμουν επιφυλακτικός για τα 40gr στη μπεκάτσα αλλά τα θετικά σχόλια για το συγκεκριμένο 40άρι στο "Φυσίγγια για μπεκάτσα" συμφορουμητών μας που έχω εμπιστοσύνη, αποφάσισα να τα δοκιμάσω. Από μια τουφεκιά (έστω και επιτυχημένη) δεν μπορώ να το κρίνω αλλά ένοιωσα αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. :)
Ο Γιώργος εχθές και σήμερα δοκίμασε τα Jordan διασποράς και του "έκατσαν" μια χαρά ενθουσιάζοντάς τον.

καλημερα , ειδα ολοι τις χουφτωσατε τις κυριες μπραβο στο στεφανο που του στειλα τα πουλια απο δω.shake hands.μπαβο χρησταρα αρχοντα , μπραβο γιαννακη νησιωτη , εμεις εδω σαβατοο δεν πηγα εκανα ρεπο(ασε που εχω παλι τον τορρο τραυματια εδω και 2 βδομαδες) πηγαμε κυριακη με -5 το πρωι στο μερος που ειχαμε παει παλι την προηγουμενη βδομαδα , τα πουλια και παλι εκει αλλα πλεον δεν πλησιαζονται με τιποτα στην ποντα χτυπαει το μπιπερ και κανουν φτερο ,βρηκε η σκυλα 7-8 διαφορετικα πουλια απο τα οποια τουφεκιστηκαν τα δυο και πηραμε το τριτο το μακρυτερο.,,,,,., τηλ μετα σε φιλο μου λεει πολλα πουλια εδω στο χωτιο μας σηκωσα 5-6 πηρα τα 3 μου λεει και παντου πεφτουν οπλα , δρομο απο κει με χιλια ερχομαστε εδω παω σε ενα μερος που δεν περιμενα να εχει παει κανεις και βρηκε δυο η σκυλιττσα , επρεπε να παρω το ενα το αλλο εφηγε πονηρα ισα που το ειδα , αρα μειναμε .....violin.

καλημερα , ειδα ολοι τις χουφτωσατε τις κυριες μπραβο στο στεφανο που του στειλα τα πουλια απο δω.shake hands.μπαβο χρησταρα αρχοντα , μπραβο γιαννακη νησιωτη , εμεις εδω σαβατοο δεν πηγα εκανα ρεπο(ασε που εχω παλι τον τορρο τραυματια εδω και 2 βδομαδες) πηγαμε κυριακη με -5 το πρωι στο μερος που ειχαμε παει παλι την προηγουμενη βδομαδα , τα πουλια και παλι εκει αλλα πλεον δεν πλησιαζονται με τιποτα στην ποντα χτυπαει το μπιπερ και κανουν φτερο ,βρηκε η σκυλα 7-8 διαφορετικα πουλια απο τα οποια τουφεκιστηκαν τα δυο και πηραμε το τριτο το μακρυτερο.,,,,,., τηλ μετα σε φιλο μου λεει πολλα πουλια εδω στο χωτιο μας σηκωσα 5-6 πηρα τα 3 μου λεει και παντου πεφτουν οπλα , δρομο απο κει με χιλια ερχομαστε εδω παω σε ενα μερος που δεν περιμενα να εχει παει κανεις και βρηκε δυο η σκυλιττσα , επρεπε να παρω το ενα το αλλο εφηγε πονηρα ισα που το ειδα , αρα μειναμε .....violin.

Δεν σε φοβάμαι. Θα τις ξαναβρείς ρε φίλε! ;)

Ευχαριστώ Βικτωρα ειχαν αρωμα Θάσου οι κυρίες.bravo.

• Like
Reactions: BIK
Δεν πειραζει φιλε, καπου θα τις (ξανα)στριμωξεις και τοτε.......eat.

• Like
Reactions: BIK
καλησπερα παιδια χθες κοντα στον αγ ιωαννη ρωσ ευβοια ο καιρος τελειος για μπεκατσα μια κυρια πηρα μετα απο 2 σηκωματα , η δευτερη αφου την σηκωσαμε με τον πεπε 3 φορες στην τεταρτη μας περασε μια ρεματια που ειχε γινει ποταμι ο πεπε βουτηξε στο ποταμι αφου λυσαξε μαζι της το μπιπερ πηρε νερο εκανε σαν καραμουζα την αφησαμε και πηγαινοντας για το αμαξι ποντα φερμα σ εναν σχινο που εκρυβε ενα ορτυκι

Καλησπερα στην παρεα σημερινο κυνηγι καναμε 5 πουλακια με τον μπεμπη.. το ενα χαμενο μεσα στα βατα το 5 για φετος.βρηκαμε αλλα 2 φερμαριστα αλλα εφυγαν ατουφεκιστα..
DSC00155.jpg

DSC00159.jpg
Ωραίος φίλε, σταθερή αξια με τα σκυλακια σου, μπράβο σας. Αυτό πάλι με τα χαμένα πουλιά, ή χειρότερη μου είναι. Κρίμα να χάνονται έτσι οι βασίλισσες.

Καλησπερα στην παρεα σημερινο κυνηγι καναμε 5 πουλακια με τον μπεμπη.. το ενα χαμενο μεσα στα βατα το 5 για φετος.βρηκαμε αλλα 2 φερμαριστα αλλα εφυγαν ατουφεκιστα..
DSC00155.jpg

DSC00159.jpg
Ντάξει μωρέ σιγά, συνηθισμένοι είμαστε πλέον...άλλη μια τυπική μέρα του Λάμπρου και των σκυλιών του....my man..sarcastic.
Αν βλέπω καλά δεμένο είναι το πόδι του Μπέμπη, Λάμπρο?
Τι έπαθε?

Κλασικη μερα την βαρεθηκατε σπυρο.... χαχαχα
Ναι δεμενο ειναι σπυρο.τον ειχα κανει ενα χειρουργειο περυσι τον σεπτεβριο στο ποδι και το δενω προληπτικα. .... μεγαλη θεληση για κυνηγι φιλε....
Αν έχει ''μανία'' για κυνήγι ο σκύλος φίλε, δεν καταλαβαίνει τίποτα...

Παιδια σορυ για τι τοπικ...αλλα ηθελα να πω ενα χρονια πολλα το kostantino.
Χρονια πολλα να τα 1000 και οτι επιθυμεις.... καλη επιστροφη στην πατριδα φιλε.......
Σε ευχαριστώ φίλε μου Λάμπρο, υγεία ευτυχία και ότι καλύτερο εύχομαι σε εσένα και την οικογένειά σου, όσο για τα κυνήγια και τα σκυλιά σου δεν σε έχει πάρει χαμπάρι ο Χριστογιαννης ακόμα αλλιώς θα χε κάνε τις καλύτερες μπεκατσοταινειες.

DSC00155.jpg

DSC00159.jpg

Λάμπρο εγώ τις φωτό δεν τις βλέπω. Αν είναι κι άλλοι φίλοι που δεν τις βλέπουν, ας μου το πούνε για να το "τακτοποιήσω"... :)

how to capture screen

Λάμπρο εγώ τις φωτό δεν τις βλέπω. Αν είναι κι άλλοι φίλοι που δεν τις βλέπουν, ας μου το πούνε για να το "τακτοποιήσω"... :)
Χρήστο ούτε εγώ τις βλεπω.

Τώρα νομίζω πως είναι Οκ...

Μπράβο Λάμπρο για ακόμη μια φορά! .well done.

kalhmera , πρωινο εγω διπλα απο το σπιτι μου με την σκυλα και εναν φιλο παρεα , στην αρχη δεν βρησκαμε τιποτα μετα βρηκαμε μια η οποια περπατουσε πολυ αλλα στο τεταρτο μπλοκαρισμα το εφαγε το κεφαλι της και στο τελος μια κοντα στο αμαξι την χασαμε απο εμπλοκη του οπλου του φιλου μου, της εριξα και γω 3 η πρωτη διασπορας τα αλλα δυο συγκεντρωτητα στα 30 μετρα η οποια μπορει και να επεσε μιας και δεν την ειδα ουτε να φευγει αλλα ουτε να πεφτει , ψαξαμε μεν αλλα δεν την βρηκαμε αυριο αλλου πιο ψιλα

καλησπέρα φιλαράκια σήμερα πρωί που ο καιρός έδειχνε να μαλακώνει λίγο γύρω στο 0 η θερμοκρασία και λέω κατά τις εννιά να ξεκινήσω άρχισε μια παγωμένη βροχή μετά το γυρίζει σε χιόνι μετά βροχή και κατά το μεσημέρι σταμάτησε ίσα που μου χάλασε την μέρα, αύριο θα δούμε, πάντως από Διδυμότειχο και πάνω άσπρισε κανονικά, λέτε να χουμε ανακατωσούρες πάλι ?????!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα παρεα. Παρόλη τη κούραση πηρα την απόφαση να βγω το απογευμα με την Ηρα και οι βασίλισσες με εκαναν να ξεχασω τη κουραση μου. Πηγα ψηλα σε πουρναρι και κυπαρισωνες σε μερος το οποίο φετος πηγα πρωτη φορα. Σηκωσα 4 πουλιά, τα τουφεκισα ολα και τρεις πανεμορφες βασιλισες με ακολουθησαν στο σπιτι. Δεκτικα τα πουλιά μεσα στα πυκνά για αρκετά λεπτα στη φερμα, μου έδιναν χρονο να πλησιασω και να παρω καλη θεση. Η σκυλίτσα (και) σήμερα ηταν μαγική σε ερευνα και φερμα. Βεβαια σημερα ειχα και τη τύχη με το μέρος μου γιατι οι δυο βασιλισσες μου βγηκαν "φωτογραφία". Αυτα για σήμερα, τωρα ειμαι ψιλοχωμα απο κουραση αλλά οι βασίλισσες και η Ήρα μου με αποζημιωσαν. Καλη συνεχεια σε ολους.
Q684i9s.jpg

Καλησπέρα παρεα. Παρόλη τη κούραση πηρα την απόφαση να βγω το απογευμα με την Ηρα και οι βασίλισσες με εκαναν να ξεχασω τη κουραση μου. Πηγα ψηλα σε πουρναρι και κυπαρισωνες σε μερος το οποίο φετος πηγα πρωτη φορα. Σηκωσα 4 πουλιά, τα τουφεκισα ολα και τρεις πανεμορφες βασιλισες με ακολουθησαν στο σπιτι. Δεκτικα τα πουλιά μεσα στα πυκνά για αρκετά λεπτα στη φερμα, μου έδιναν χρονο να πλησιασω και να παρω καλη θεση. Η σκυλίτσα (και) σήμερα ηταν μαγική σε ερευνα και φερμα. Βεβαια σημερα ειχα και τη τύχη με το μέρος μου γιατι οι δυο βασιλισσες μου βγηκαν "φωτογραφία". Αυτα για σήμερα, τωρα ειμαι ψιλοχωμα απο κουραση αλλά οι βασίλισσες και η Ήρα μου με αποζημιωσαν. Καλη συνεχεια σε ολους.
Q684i9s.jpg
.congrats..congrats..congrats.
Μπράβο ρε φίλε, σου έβαλα 3.congrats., ένα για κάθε ξυλόκοτα!
Επιτέλους καιρός ήταν να σου κάνει και σένα η θεά Άρτεμης το χατίρι...
Το ''μπουμπούκι'' μου το κούρασες και αποκοιμήθηκε, ελπίζω να της έδωσες τη σοκολατίτσα που της άξιζε, απόψε.sarcastic.

Last edited:
Q684i9s.jpg

Μπράβο Γιάννη! Ομορφιές! .well done.

Status
Not open for further replies.
Back