Προχτες ειμασταν με τον πατερα και τον μικρο αδερφοΈχω στον κήπο μια νερατζιά και την μπόλιασα τον Φεβρουάριο με δεκαευρο.Δεν έχει πιάσει καθόλου.Δεν ήταν η σωστή εποχή ή θέλει άλλο χαρτονόμισμα?
Θειο, με 10 δεν μαμας ρε κουβαρντα...Ανεβα κι αλλο....Έχω στον κήπο μια νερατζιά και την μπόλιασα τον Φεβρουάριο με δεκαευρο.Δεν έχει πιάσει καθόλου.Δεν ήταν η σωστή εποχή ή θέλει άλλο χαρτονόμισμα?
Βεβεα θελη αλο,με 10€ θες Συκιά???? Ακριβές είναι τώρα λόγο νομιμοποιησηςΈχω στον κήπο μια νερατζιά και την μπόλιασα τον Φεβρουάριο με δεκαευρο.Δεν έχει πιάσει καθόλου.Δεν ήταν η σωστή εποχή ή θέλει άλλο χαρτονόμισμα?
Και μόνο που ήταν εκτεθειμένο στη ζέστη, και κανένα χρωματικό πρόβλημα να μην είχε, θα το χαρακτήριζα ως εξαιρετικά υποβαθμισμένο και δεν θα το έτρωγα.Καλο μεσημερι. Ασχετο με το θεμα αλλά απευθύνομαι νομίζω σε ανθρώπους που ξέρουν από την γή.
Απο δοχείο (τενεκέ) σφραγισμενο που όμως ήταν σε μπαλκόνι (δεν το εβλεπε ο ηλιος αλλά ηταν εκτεθημενο στην ζεστη - Αθήνα) εγινε μεταγγιση σε μπουκάλια σήμερα και το λάδι είναι κοκκινωπό.
Το λάδι ήταν παραγωγής φίλου από τον Νοεμβρη του 2022 και το πήρα Οκτωβρη 2023. Από το ιδιο λάδι άλλος τενεκές που είχε ανοιχτεί τον Δεκεμβρη 2023 το λάδι του ήταν ΟΚ.
Πληροφορίες -όπως τις έχω από απόσταση- το λάδι δεν μυρίζει.
Γνωρίζει κανείς ? Είναι για φαγητό (κατσαρόλα) ή μονο για τα ...καντήλια??
Επίσης τώρα είδα πως πρόκειται για λάδι 2 ετων πια... Και σε σκιά να ήταν σε κατώγι, δεν θα το έτρωγα...Καλο μεσημερι. Ασχετο με το θεμα αλλά απευθύνομαι νομίζω σε ανθρώπους που ξέρουν από την γή.
Απο δοχείο (τενεκέ) σφραγισμενο που όμως ήταν σε μπαλκόνι (δεν το εβλεπε ο ηλιος αλλά ηταν εκτεθημενο στην ζεστη - Αθήνα) εγινε μεταγγιση σε μπουκάλια σήμερα και το λάδι είναι κοκκινωπό.
Το λάδι ήταν παραγωγής φίλου από τον Νοεμβρη του 2022 και το πήρα Οκτωβρη 2023. Από το ιδιο λάδι άλλος τενεκές που είχε ανοιχτεί τον Δεκεμβρη 2023 το λάδι του ήταν ΟΚ.
Πληροφορίες -όπως τις έχω από απόσταση- το λάδι δεν μυρίζει.
Γνωρίζει κανείς ? Είναι για φαγητό (κατσαρόλα) ή μονο για τα ...καντήλια??
Ακριβώς έτσι. Επικίνδυνο δε ειναι αλλά δεν θα είναι λάδι...Και μόνο που ήταν εκτεθειμένο στη ζέστη, και κανένα χρωματικό πρόβλημα να μην είχε, θα το χαρακτήριζα ως εξαιρετικά υποβαθμισμένο και δεν θα το έτρωγα.
πάτα με το δαχτυλο εκει που θες να εστιασει και μην το κουνήσειςΦώτο πάλι κακές γιατί είμαι για καινούριο κινητό...
Το ξερω φιλε μου, απλα εχει χαλασει καμερα...πάτα με το δαχτυλο εκει που θες να εστιασει και μην το κουνήσεις