Δεν το γνωρίζω φίλε μουEχω ακουσει οτι δεν ειναι σωστο να βρεχεται η τροφη γιατι χαλανε τα δοντια του σκυλου..Δεν ξερω αν ισχυει..
Δεν το γνωρίζω φίλε μουEχω ακουσει οτι δεν ειναι σωστο να βρεχεται η τροφη γιατι χαλανε τα δοντια του σκυλου..Δεν ξερω αν ισχυει..
Δεν κάνει συστηματικά όντως κολλάει μετά ανάμεσα στα δόντιαEχω ακουσει οτι δεν ειναι σωστο να βρεχεται η τροφη γιατι χαλανε τα δοντια του σκυλου..Δεν ξερω αν ισχυει..
Εγώ σήμερα πήρα το δεύτερο τσουβάλι. Παίρνω την κλασσική τροφή και επειδή έχω μικρό σκυλάκι μου κράτησε πολλούς μήνες!! Όπως τα λες λίγα και καλά κόπρανα!!καλησπερα , ταιζω μακενα ενεργειας εδω και και μια βδομαδα και μια χαρα τροφη ειναι παιδια, την τρωνε με ορεξη , κοπρανα οχι πολλα, θα δουμε στην πορεια
ποσο την αγοραζεις φιλε;Εγώ σήμερα πήρα το δεύτερο τσουβάλι. Παίρνω την κλασσική τροφή και επειδή έχω μικρό σκυλάκι μου κράτησε πολλούς μήνες!! Όπως τα λες λίγα και καλά κόπρανα!!
23€ το 18κιλο Βίκτορα...ποσο την αγοραζεις φιλε;
20κιλο δεν ειναι; βασιλη μια χαρα τιμη ειναι23€ το 18κιλο Βίκτορα...
Αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει 18κιλο αλλά δεν παίρνω όρκο. Θα το κοιτάξω πάλι αργότερα που θα κατέβω αποθήκη! Ναι πολύ καλή τιμή είναι και το είχα άγχος γιατί μέχρι πριν αυτή του έδινε royal canin. Αλλά δεν την γούσταρε τόσο και τα κόπρανα του δεν ήταν όπως θα ήθελα...20κιλο δεν ειναι; βασιλη μια χαρα τιμη ειναι
γιατί τα βάζεις κάπου;;;και τα κόπρανα του δεν ήταν όπως θα ήθελα...
Ναι ρε τα μαζεύω για φάρσες!γιατί τα βάζεις κάπου;;;![]()
Βασίλη πες μου αν κατάλαβα καλά, 23€ το classic και 33€ το ενέργειας; Σου το στέλνει στο σπίτι;18κιλο είναι το σακί τελικά. Έτσι γράφει πάνω αν και δεν το ζύγισα. Το αντίστοιχο ενέργειας έχει 33€.
Καλά κατάλαβες. Απλά είναι από διαφορετικά μαγαζιά οι τιμές που σου λέω και ενδεχομένως η διαφορά να είναι μικρότερη αν ρωτήσεις στο ίδιο μαγαζί. Εγώ πήγα να πάρω την τροφή από το κατάστημα. Αλλά αν το ζητούσα θα μου την έστελνε. Γενικά αν θες να μάθεις πο;y μπορείς να την βρεις μπορείς να πάρεις τηλέφωνο 6986317845.Βασίλη πες μου αν κατάλαβα καλά, 23€ το classic και 33€ το ενέργειας; Σου το στέλνει στο σπίτι;
Τελικα η makena τι λεει ; Την συνεχίζεις στον σκυλο !καλησπερα , ταιζω μακενα ενεργειας εδω και και μια βδομαδα και μια χαρα τροφη ειναι παιδια, την τρωνε με ορεξη , κοπρανα οχι πολλα, θα δουμε στην πορεια
σου εστειλα πμΤελικα η makena τι λεει ; Την συνεχίζεις στον σκυλο !