Kostas ContraDosi
Moderator
Εχω πολλα στηλιάρια να απευθυνθώ, να κανω δουλεια μου ρε....Πήρε ένα casting 4,20 και βαράει τις ψηλές ελιές.
Εχω πολλα στηλιάρια να απευθυνθώ, να κανω δουλεια μου ρε....Πήρε ένα casting 4,20 και βαράει τις ψηλές ελιές.
Τεμπλες ρε!Τα στυλιαρια είναι για γκασμαδες!Εχω πολλα στηλιάρια να απευθυνθώ, να κανω δουλεια μου ρε....
Οι τεμπλες απογευρονται ρε...ειναι απο κυπαρίσσι...Τεμπλες ρε!Τα στυλιαρια είναι για γκασμαδες!
Τσουλήθρααααα!!!!Χυμός μανταρίνι!
View attachment 61539
Είσαι κοντά στο τζακι χειμωνιάτικα κ μου πινεις μανταριναδα??Χυμός μανταρίνι!
View attachment 61539
Αυτό το όπλο έχει φάει θηράματα από πάμπολλα χέρια εκείνα τα χρόνια και συνεχίζει να χαρίζει συγκινητικές στιγμές!!!!Είσαι κοντά στο τζακι χειμωνιάτικα κ μου πινεις μανταριναδα??
Βάλε ρε μια βότκα κ σηκωσε το ποτηρι σου ψηλά εις υγειαν του Baikal για τις κυνηγετικές συγκινησεις που σου έχει χαρισει.....
Τσιχλες, δεντροτσιχλες, μπεκατσες, φασσες, λαγοί όλα στα ποδια σου..
Θα γλυφεται με τον σκύλο μετά...Βάλε ρε μια βότκα
Του έχει βάλει κ αλεξίσφαιρο γιλέκο χαχαχαΘα γλυφεται με τον σκύλο μετά...
Αη καλά....Χυμός μανταρίνι!
View attachment 61539
Τι έπαθες γεράκο μου;Αη καλά....
Ανησυχώ για σας τη νεολέρα!Τι έπαθες γεράκο μου;
Που πίνουμε χυμό μανταρίνι; Πάλι καλά να λες που δεν ρουφάμε τίποτα άλλο...Ανησυχώ για σας τη νεολέρα!
Τωρα σοβαρά...Καλά κανεις Χρήστο...Που πίνουμε χυμό μανταρίνι; Πάλι καλά να λες που δεν ρουφάμε τίποτα άλλο...
Υποβρυχιο βανίλια....Πόσα χρόνια.....
Έτσι μας μεγάλωσαν οι παππούδες!!!
Σημερα, στα ορεινα της Σετας (αμπουδιωτησα), 17 Δεκεμβριου υψομετρο περιπου 1100 μετρα 18 βαθμους θερμοκρασια. Φυτευαμε καρυδιες με κοντομανικο!!!!!!