https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Μπόλιασμα-Εμβολιασμός-δέντρων-και-φυτών.4285/Παιδιά,πως μπολιαζουμε άγρια λεμόνια σε ήμερη;
Ευχαριστούμε Κώστα. Πολύ ενδιαφέρουσες κάποιες από αυτές, κάποιες άλλες τις θεωρώ από φιλόδοξες και αχρειάστα τραυματιστικές για το δέντρο ως και ουτοπικές, όπως για παράδειγμα εκεί που ενώνει ολόκληρο κορμό δέντρου με άλλο κορμό... Εδώ κλαράκι και κάνουμε αμάν να πιασει όχι δέντρο με δέντρο.... Θα με έπειθε αν μου έδειχνε τα αποτελέσματα βραχυχρόνια και μακροχρόνια, καθώς φοβάμαι πως σε κάποιες και να πιάσει το κεντράδι, θα ξεραθεί τελικά το δέντρο ή το κλαρί από μικρόβιο...Αφεινω αυτο το βιντακι να το δουμε....ειναι ενδιαφερον να δουμε αρκετους τροπους μπολιασματος, για οσους ενδιαφέρονται.
https://fb.watch/ikVbbY94IM/
Ιδιες παρατηρισεις εχω κι εγω.Ευχαριστούμε Κώστα. Πολύ ενδιαφέρουσες κάποιες από αυτές, κάποιες άλλες τις θεωρώ από φιλόδοξες και αχρειάστα τραυματιστικές για το δέντρο ως και ουτοπικές, όπως για παράδειγμα εκεί που ενώνει ολόκληρο κορμό δέντρου με άλλο κορμό... Εδώ κλαράκι και κάνουμε αμάν να πιασει όχι δέντρο με δέντρο.... Θα με έπειθε αν μου έδειχνε τα αποτελέσματα βραχυχρόνια και μακροχρόνια, καθώς φοβάμαι πως σε κάποιες και να πιάσει το κεντράδι, θα ξεραθεί τελικά το δέντρο ή το κλαρί από μικρόβιο...
σουπιτσα καντο φιλεμου να μην τυρανιεταιιιιιView attachment 66002View attachment 66003View attachment 66004View attachment 66005
Και εδώ το φουκαριάρικο το κουτσό...
Tι γαματα ποδαρικσ σχει αυφη η σομπα!!!!!Μετά άραγμα με λουκάνικο,μανιτάρια,πουλιά,βετούλι,κρασάκι,φέτα γρεβενών κτλ.Όλα πολυτελείας!View attachment 66203View attachment 66204View attachment 66205View attachment 66206View attachment 66207
Είδες;;Tι γαματα ποδαρικσ σχει αυφη η σομπα!!!!!
Και εγώ νόμιζα θα πεις τι γαμάτα ποδαράκια έχει ο Χρήστος!Tι γαματα ποδαρικσ σχει αυφη η σομπα!!!!!
Του Μητσάρα θα λες μες το χιόνι! @DimDreΚαι εγώ νόμιζα θα πεις τι γαμάτα ποδαράκια έχει ο Χρήστος!
Δεν έχει πολύ ακόμη. με πέτσες κάτω των δέκα εκατοστών δέν μου κάνει κέφι.Του Μητσάρα θα λες μες το χιόνι! @DimDre