Χώνα η κοτα... Την έχουν κάνει τα κοκκόρια χαχαχα.....
Χώνα η κοτα... Την έχουν κάνει τα κοκκόρια χαχαχα.....
Μεγάλη ποικιλία βλέπω!!! θα κάνεις και χορτόπιτα ;Κλαδέματα, κάψιμο και προετοιμασία για τα μπολιάσματα μας είχε το πρόγραμμα σήμερα.Έμεινε και λίγο χρόνος να μαζέψουμε κανένα χόρτο.View attachment 25137
Ναι.Μεγάλη ποικιλία βλέπω!!! θα κάνεις και χορτόπιτα ;
Έχεις σκορπίσει την καταστροφή σε όλα τα χόρτα ρε Άσε και κανένα να κάνει σπόρο.......Ναι.
Αντιπραγματισμός!Και του χρόνου τα διπλάσια! Πολύ λεμόνι φετος. Εγώ δεν έχω αλλά μου έχουν φέρει δεκάδες σακουλες και εγώ δινω πράγματα που δεν έχουν αυτοι. Ανταλλαγή προϊόντων δηλαδή!
Αυτά είναι!!!!Πες μου να σου φέρω λεμόνια να πάρω αυτά τα καλούδια εγώ.Ετσι! Δίνεις λεμόνια παίρνεις μελακι! Η τυράκι η μυζήθρα η ξυνοτυρι... Οτι εχει ο καθενας.
Έλα από εδώ να σε φορτωσω. Η παραγωγή τυριού ήδη ξεκινησε. Αυγά εχεις! Θα κάνεις μια τηγανιστη ΑΑΑ!!!!Αυτά είναι!!!!Πες μου να σου φέρω λεμόνια να πάρω αυτά τα καλούδια εγώ.
Και του χρόνου τα διπλάσια! Πολύ λεμόνι φετος. Εγώ δεν έχω αλλά μου έχουν φέρει δεκάδες σακουλες και εγώ δινω πράγματα που δεν έχουν αυτοι. Ανταλλαγή προϊόντων δηλαδή!
Αυτά είναι!!!!Πες μου να σου φέρω λεμόνια να πάρω αυτά τα καλούδια εγώ.
Έλα από εδώ να σε φορτωσω. Η παραγωγή τυριού ήδη ξεκινησε. Αυγά εχεις! Θα κάνεις μια τηγανιστη ΑΑΑ!!!!
Προβλέπω να χρειαζόμαστε 2 ακόμα ενότητες... "τα ζώα μας" και "σπάμε τους μεσάζοντες και το χρήμα/ανταλλαγές προϊόντων"Σημερινο...View attachment 25251
Ετσι! Δίνεις λεμόνια παίρνεις μελακι! Η τυράκι η μυζήθρα η ξυνοτυρι... Οτι εχει ο καθενας.
Αντιπραγματισμός
Εμείς που δεν έχουμε παραγωγή τι μπορούμε να ανταλλάξουμε;Προβλέπω να χρειαζόμαστε 2 ακόμα ενότητες... "τα ζώα μας" και "σπάμε τους μεσάζοντες και το χρήμα/ανταλλαγές προϊόντων"
Φέτος έχουμε απόθεμα όλοι αλλά δεκτα και αυτα!!!Εμείς που δεν έχουμε παραγωγή τι μπορούμε να ανταλλάξουμε;
Φυσίγγια δέχεστε;
Το like είναι για τον κόπο σου....Σημερινο...View attachment 25251
Καλημερα. Άρα δεν τρως καθόλου τυρι γιατί αυτά που λες περισσοτερο καουτσουκ θυμιζουν παρα τυρι. Μην νομίζεις ότι το πολυτρωω και εγω. Μερικές ημέρες μέσα στην Εβδομάδα θα τσιμπησω κανα κομματάκι .Έχω γνωστούς που αν δεν υπάρχει τυρι στο τραπέζι δεν κάθονται να φανε!!!!!Το like είναι για τον κόπο σου....
Το μόνο τυρί που τρώω είναι μέσα στην πιτσα, αντε κ σε κανα τοστ......
Και δεν μόνο αυτο.. Αν υπάρχει τέτοιο πραγμα στο τραπέζι φευγω χιλιόμετρα....χαχαχα....
Προτιμώ να φάω ενα μαγκάλι κάρβουνα χαχαχα
Καλημερα. Άρα δεν τρως καθόλου τυρι γιατί αυτά που λες περισσοτερο καουτσουκ θυμιζουν παρα τυρι. Μην νομίζεις ότι το πολυτρωω και εγω. Μερικές ημέρες μέσα στην Εβδομάδα θα τσιμπησω κανα κομματάκι .Έχω γνωστούς που αν δεν υπάρχει τυρι στο τραπέζι δεν κάθονται να φανε!!!!!
Καλως τον Τασο για περασε να σε γραψω στο clubΤο like είναι για τον κόπο σου....
Το μόνο τυρί που τρώω είναι μέσα στην πιτσα, αντε κ σε κανα τοστ......
Και δεν μόνο αυτο.. Αν υπάρχει τέτοιο πραγμα στο τραπέζι φευγω χιλιόμετρα....χαχαχα....
Προτιμώ να φάω ενα μαγκάλι κάρβουνα χαχαχα