παιδια δεν ζητησα παλετα.του ζητησα μεσω μαγαζιου να μου γεμισει ενα κιβωτιο 10αρι sporting 7 1/2 και δεχτηκε με την προυποθεση οτι θα του το πουμε κανενα μηνα πιο πριν.εδω παντως το euromix μεχρι περυσι αν επαιρνες κιβωτιο 20αρι κατεβαινε απο 6 5,60 με 5,50.φετος με την αλλαγη του φαπα δεν ξερω τι θα γινειΈχω την αίσθηση ότι ο Ευριπίδης αν δεν κάνω λάθος είχε πει ότι λιανική δεν δίνει αλλά δεν είμαι σίγουρος γι αυτό.
475 φυσιγγια η 500 γιατι εδεινε 475 ασυσκευαστα αν δεν κανω λαθος.Εντυπωσεις απο αοτο το φυσιγγι; ειναι ελαφρυ;Παντος ο κενταυρος δεν αλλαξε τιμες λογο φπα τα 500/90 ευρω σπορτινκ 9 που πηρα τελευτεα
500 Ειναι475 φυσιγγια η 500 γιατι εδεινε 475 ασυσκευαστα αν δεν κανω λαθος.Εντυπωσεις απο αοτο το φυσιγγι; ειναι ελαφρυ;
Πλέον 500, ελαφρύ και γενικά μια χαρά.475 φυσιγγια η 500 γιατι εδεινε 475 ασυσκευαστα αν δεν κανω λαθος.Εντυπωσεις απο αοτο το φυσιγγι; ειναι ελαφρυ;
5,6 τα ειχα παρει το γεναρη ειμαι 2 φορες τη βδομαδα στο μαρουσι διπλα σχεδον ,....εχω παρει και 32 γρ ,τα φυσιγγια του ειναι πολυ συγκεντωτικα και θελουν καλη προσκοπευση5.7 το πακέτο έχει και παιζει μια έκπτωση στην κούτα 5%
Γιώργο καλησπέρα. Γιατί θέλεις πάνω απο τα 28γρ για το σκοπευτήριο. Στο λέω με την εννοια ότι ένα πιο βαρύ φυσίγγια από τα 28 σε συνθήκες καλοκαιριού και σε συνδυασμό αρκετών βολών θα σε κουράσει. Τώρα αν το βρεις σε παραπάνω γραμμάρια και είναι μαλακό και ξεκούραστο τότε πάω πάσο.εχει δοκιμασει κανενας του ντουβρι τα φυσσιγια ...? σκεφτομαι για αγορα 500 φυσσιγγιων και θελω να βρω κατι οικονομικο για το σκοπευτεριο πανω απο 28 γρ
Δεν τα ρίχνει τα 28αρια η super magnum?Συγνώμη δεν το διευκρίνησα. Εχω super magnum γιαυτο προτιμώ να βάζω απο 30 και πάνω
Γιώργο καλησπέρα. Γιατί θέλεις πάνω απο τα 28γρ για το σκοπευτήριο. Στο λέω με την εννοια ότι ένα πιο βαρύ φυσίγγια από τα 28 σε συνθήκες καλοκαιριού και σε συνδυασμό αρκετών βολών θα σε κουράσει. Τώρα αν το βρεις σε παραπάνω γραμμάρια και είναι μαλακό και ξεκούραστο τότε πάω πάσο.