Οπλουργοί

Χρηστο το εχει κανει κ σε baikal 27 (δε λεξω αν ειναι με καλάι)νομιζω οτι ετσι τα κανει ολα
το baikal ειναι σίγουρα με καλάι , τώρα μπορεί τον οπλουργό να τον βολεύει ο συγκεκριμένος τρόπος και να δουλειές όλα ετσι

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να στείλω την κάννη της benelli (crio comfort 18.4 αυλός) μου για κώνο. Δηλ θα ήθελα κάποιον οπλουργό που διαπιστωμένα κάνει αυτή την δουλειά επιτυχώς. Θα ήθελα να ξέρω επίσης για πόσο χρόνο θα λείπει η κάνη (θα προλάβω το άνοιγμα της πέρδικας; o_O) καθώς και το κόστος. Όποιος επιθυμεί μπορεί να μου πει με προσωπικό μήνυμα.
Το είχα ξανασυζητήσει στο παρελθόν και πιστεύω ότι έχω καταλάβει τι προσφέρει και τι όχι με αποτέλεσμα να αποφασίσω να το κάνω, τώρα αν βολέψει, αλλιώς το χειμώνα για την ερχόμενη κυνηγετικά χρονιά.
Τώρα ευχαρίστως θα άκουγα και γνώμες για το μέγεθος του κώνου από ανθρώπους που το έχουν κάνει.

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να στείλω την κάννη της benelli (crio comfort 18.4 αυλός) μου για κώνο. Δηλ θα ήθελα κάποιον οπλουργό που διαπιστωμένα κάνει αυτή την δουλειά επιτυχώς. Θα ήθελα να ξέρω επίσης για πόσο χρόνο θα λείπει η κάνη (θα προλάβω το άνοιγμα της πέρδικας; o_O) καθώς και το κόστος. Όποιος επιθυμεί μπορεί να μου πει με προσωπικό μήνυμα.
Το είχα ξανασυζητήσει στο παρελθόν και πιστεύω ότι έχω καταλάβει τι προσφέρει και τι όχι με αποτέλεσμα να αποφασίσω να το κάνω, τώρα αν βολέψει, αλλιώς το χειμώνα για την ερχόμενη κυνηγετικά χρονιά.
Τώρα ευχαρίστως θα άκουγα και γνώμες για το μέγεθος του κώνου από ανθρώπους που το έχουν κάνει.
απο δασκαλο κυνηγετικης σκοποβολης εχω ακουσει οτι πανω απο 52mm ο κωνος δεν προσφερει τιποτα το αξιοθαύμαστο,το καλυτερο ειπε ειναι τα 52mm

Last edited:
Καλησπερα σε ολη την παρεα απο ενα καινουριο μελος...Ρωτησα και σε αλλο φορουμ και ειπα να ρωτησω κιεδω μηπως μπορει καποιος να βοηθησει..!!!Εχω μια browning auto 5 light 12 με 70 ποντους κανη ..!!Θα ηθελα να βρω και μια κανη 65 ποντους γιαυτο το οπλο αν υπαρχει καποιος που να πουλαει και μπορει να με βοηθησει..!!!Ευχαριστω..!!!

Το εκανες?

Την έστειλα στον κ Λιακο.
Παρεμπιπτόντως ευχαριστώ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν ειτε με προσωπικό μυν είτε σε αυτό το θέμα, η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη. Τώρα ας ελπίσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα.
Εγγυηση το πηρα πριν 15 μερες

Εγγυηση το πηρα πριν 15 μερες

Συμφωνω..ειναι εγγυηση κ εμενα μου εκανε αψογη δουλεια..
Χαίρομαι που το ακούω. Μπορείτε να μου πείτε τι παρατηρήσατε εσείς με τον νέο κώνο; Η τουφεκιά πόσο έσφιξε και από συγκεντρώσεις-διάτρηση καμία ένδειξη;

Χαίρομαι που το ακούω. Μπορείτε να μου πείτε τι παρατηρήσατε εσείς με τον νέο κώνο; Η τουφεκιά πόσο έσφιξε και από συγκεντρώσεις-διάτρηση καμία ένδειξη;
Απο δοκιμες που καναμε στον πινακα με σκοπευτη της Εθνικης στα 35 m με 3αρι τσοκ μαζευτηκαν τα περιφεριακα σκαγια ολη η τουφεκια ηταν μεσα στον πινακα .Εμοιαζε σαν τουφεκια απο full τσοκ Στα ιδια μετρα ο κυλινδρος μου εβγαλε ποιο ισορροπημενη κατανομη με λιγα κενα. Ηολη συζητηση τελικα ειναι οτι εσφιξε αρκετα η τουφεκια πραγμα που σου δινει αλλα 10 m δραστικου με καθε τσοκ .Τωρα αναμονη για επαληθευση στο βουνο.Το οπλο ειναι μιαBERETTA 302 71cm με αυλο 18,43

Πανο,η τουφεκια "σφιγγει" κατα ενα βαθμο τσοκαρισματος πανω κατω...
Το μεγαλυτερο κερδος δεν ειναι αυτο.
Αυτο θα μπορουσε να επιτευχθει με πιο κλειστο choke.
Το κερδος ειναι πως τα περιφερειακα σκαγια,μετα την παρεμβαση στον κωνο,εχουν περισσοτερη δυναμη!
Προφανως λογω μικροτερης παραμορφωσης...

Το κερδος ειναι πως τα περιφερειακα σκαγια,μετα την παρεμβαση στον κωνο,εχουν περισσοτερη δυναμη!
Προφανως λογω μικροτερης παραμορφωσης...

Μάστρο Γιάννη έχω την εντύπωση πως ο κώνος μαζεύει τα περιφερειακά σκάγια. Δλδ ναι μεν δίνει δύναμη σε αυτά αλλά μόνο επειδή τα κάνει πιο κεντρικά αν μου επιτραπεί η έκφραση.

Γιάννη δεν το ρώτησα αυτό για το "κέρδος" αλλά για να δω αν θα με καλύπτουν τα τσοκ που έχω τώρα. Για παράδειγμα το anaconda long range μάλλον θα είναι αχρείαστο πλέον (σχετικό είναι αυτό το ξέρω), αλλά από την άλλη ίσως to brain bell να πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Το μεγάλο ερώτημα είναι το medium range που ήταν μέχρι τώρα ηλεκτροκολλημένο πάνω στο όπλο για τα γενικά κυνήγια τσίχλες, τρυγόνι κτλ. Μήπως στα 30-35 μέτρα που κεντούσε τώρα θα τα πηγαίνει μπάλα; think

Γιάννη δεν το ρώτησα αυτό για το "κέρδος" αλλά για να δω αν θα με καλύπτουν τα τσοκ που έχω τώρα. Για παράδειγμα το anaconda long range μάλλον θα είναι αχρείαστο πλέον (σχετικό είναι αυτό το ξέρω), αλλά από την άλλη ίσως to brain bell να πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Το μεγάλο ερώτημα είναι το medium range που ήταν μέχρι τώρα ηλεκτροκολλημένο πάνω στο όπλο για τα γενικά κυνήγια τσίχλες, τρυγόνι κτλ. Μήπως στα 30-35 μέτρα που κεντούσε τώρα θα τα πηγαίνει μπάλα; think
Εκει η Ροδος,εκει και το πηδημα!!:D

Back