Κάτι σαν βαριδάκια προ-μετρημένα ,που τα ρίχνουν μέσα το βγάζουν στο περίπου να υποθέσω ?Αυλομετρο αλλά δεν έχουν ολοι
Κάτι σαν βαριδάκια προ-μετρημένα ,που τα ρίχνουν μέσα το βγάζουν στο περίπου να υποθέσω ?Αυλομετρο αλλά δεν έχουν ολοι
Δεν έχει τύχει να δω και δε γνωρίζω να σου απαντησωΚάτι σαν βαριδάκια προ-μετρημένα ,που τα ρίχνουν μέσα το βγάζουν στο περίπου να υποθέσω ?
Πως μετράνε τον αυλό της κάνης οι οπλουργοί ? Εννοώ υπάρχει ειδικό εργαλείο ?
Τσου!Κάτι σαν βαριδάκια προ-μετρημένα ,που τα ρίχνουν μέσα το βγάζουν στο περίπου να υποθέσω ?
Τσου ,μακριά δηλαδή ? Να βρω έναν άνθρωπο με κυλινδρόμετρο το καλύτερο ?Τσου!
Το "Τσου"πάει στον τρόπο που υποθέτεις ότι γίνεται η μέτρηση.Τσου ,μακριά δηλαδή ? Να βρω έναν άνθρωπο με κυλινδρόμετρο το καλύτερο ?
Μα τον είδα να μετρά έτσιΤο "Τσου"πάει στον τρόπο που υποθέτεις ότι γίνεται η μέτρηση.
Ο Χατζιώτης έχει γαμηστερό.Τσου ,μακριά δηλαδή ? Να βρω έναν άνθρωπο με κυλινδρόμετρο το καλύτερο ?
Νόμιζε ότι μετράει.Μα τον είδα να μετρά έτσι
Το Gun and knife είναι ?Ο Χατζιώτης έχει γαμηστερό.
Πιστεύω δεν θ σου πεί όχι.Το Gun and knife είναι ?
Μπορώ δηλαδή να πάρω τισ κάννες μου και να πάω για μέτρηση ?
Ρε παιδια....Πιστεύω δεν θ σου πεί όχι.
Είναι πολύ εξυπηρετικός κ ευγενικός.
Εχει ακριβό ηλεκτρονικό αυλόμετρο ακριβείας.
Πριν λίγο μίλησα μαζί του και πράγματι, ένας ευγενέστατος κύριος με κάθε διάθεση να μου κάνει την μέτρηση. Απλά μου είπε αν δεν είναι κάτι επείγον να πάω από δευτέρα χωρίς ραντεβού, γιατί αυτή την εβδομάδα έχουν να τακτοποιούν κάποιες συλλογές.Πιστεύω δεν θ σου πεί όχι.
Είναι πολύ εξυπηρετικός κ ευγενικός.
Εχει ακριβό ηλεκτρονικό αυλόμετρο ακριβείας.
Αποσπασματικά είδα κάποια λεπτά και ήταν απολαυστικός, με αποκορύφωμα την απάντηση του περί λαθροθηρίας και υπερβολικής θήραςΡε παιδια....
Πόσο τον "πάω" το φίλο?!!!
Αξίζει να το δείτε όλο!!!