Βρε συ Λαμπη μου, δεν κανουμε τεστ γνωσεων εδω περα ουτε γραφουμε διαγωνισμα και δινουμε αριστειο στον καλυτερο...
Ο καθενας λεει την γνωμη του, σωστη η λαθος δεν εχει σημασια και απο εκει κ περα οποιος διαβαζει κρινει, προβληματιζεται, διαφωνει η αδιαφορει...
Τι μετρας Like κ τα μεταφραζεις λανθασμενα? Το οτι μπορει εσυ να εχεις δικιο και ολοι οι υπολοιποι να θεωρουν λανθασμενα αλλα πραγματα το σκεφτηκες? Αν εχεις κατι αλλο να πεις, μια αλλη αποψη, πεστη να τη διαβασουμε, εγω δεν εχω αποψη στο θεμα, θα τις ακουσω ολες κ αν εχω λιγο μυαλο στο κεφαλι μου θα τις σκεφτω μετα με ησυχια...
Αν ρωτησει καποιος ας πουμε τι πυριτιδα εχει ενα φυσιγγι, του απαντησω γιατι ξερω κ αυτος επιμενει σε κατι αλλο, τι θα κανω εγω, θα μετραω ποιος παιρνει τα περισσοτερα Like για να δω αν εχω υποστηριξη?
Ειπα κατι, το ξερω, τελος... Οποιος θελει ας το σκεφτει, οποιος οχι, προβλημα του, δεν θα ξαναδοκιμασω να του βαλω μυαλο... αν ειχα τετοια υπομονη θα γινομουν δασκαλος...
Χαλαμε ενα θεμα που ειναι απο τα αγαπημενα μου χωρις πραγματικα να μπορω να καταλαβω το λογο... Εκανες μια αναφορα στο Altair Lusso με υπονοουμενα που δεν αφορουν τη συζητηση, αυτος σου απαντησε οπως το εξελαβε κ εσυ με τη σειρα σου κ παει λεγοντας... Κ προσβαλεις ολους τους αλλους μιλωντας για κλικες επειδη η αποψη σου ειχε λιγοτερα Like? Ειναι δυνατον?
Παμε παρακατω, ειπες τη γνωμη σου, καποιοι τη βαλαμε στο μυαλο μας κ προχωραμε... Ουτε να αποχωρισεις υπαρχει λογος ουτε να αναφερεσαι σε πραγματα που ομολογω δεν μπορω προσωπικα να τα συνδυασω μεταξυ τους... Επειδη καταλαβαινω απο τα γραφομενα σου οτι εχεις ασχοληθει με το σκοπευτηριο καποιοι σε διαβαζουμε με ενδιαφερον, δεν σημαινει οτι αν δεν πουμε μπραβο δεν σε υποστηριζουμε, μπορει απλα να μην γνωριζουμε η μπορει κ να μην δινουμε σημασια στα Like...
Τελικα ρε παιδια ομως? Φτανει 90 μετρα το 7αρακι?