Μπορεί θα ψάξω να δω έχω κάτι περιοδικά τής εποχήςΜήπως γιατί αντικαταστάθηκε με πιο βελτιωμένη έκδοση της; Δεν έχω ασχοληθεί, και δεν ξέρω πολλά, απλά έχω αυτό το κουτί, από τις αρχές της δεκαετίας του 70. Είναι ίδιο αλλά γράφει μόνο SPECIAL ... Και βλέπω και διαφορετικές δοσολογίες. Με αυτή γέμιζε ο πατέρας μου για το 16αρι. Αυτό ήταν το τελευταίο του κουτί που δεν πρόλαβε να το ξοδέψει, αφού έφυγε νέος το 1976 ...
Η SPESIAL εβγαινε μεχρι και τα τελη του 80 μπορι και παραπανω γεμιζα για το 32αρι και ακομα γεμιζω εχω μπολικα κουτια 1χ15Μπορεί θα ψάξω να δω έχω κάτι περιοδικά τής εποχής
Το έχεις ανεβάσει πολύ το επίπεδο της συλλογής... άξιος.να και ενας νεος απο εμενα
5 πάνω 5 κάτι θα την βρειςΑντε τωρα γεμισε την με το "μετριδιον"
Η φητιληΑν βαλεις 614 και μαλινη ......ανετααααα......
Αρκη να εχεις μετριδιον 1.60 και οχι 1.80......
Δεν υπαρχει μετριδιο SIPE 1,80Η φητιλη
μου αρεσουνε....Το έχεις ανεβάσει πολύ το επίπεδο της συλλογής... άξιος.
καλημερα κυριε νικο σας εχω στηλει στο φορουμ μυνημαοποιος εχει παλια κουτια πυριτιδας και τον ενδιαφερει να ανταλαξει-πουλησει-δειξει ας συμετεχει
Φίλε Σπύρο καλώς ήλθες.καλησπερα στην ομαδα παιδια κυνηγος και εγω απο μικρος εχω μανια με τα παλια υλικα κυνηγιου προσφατα εχω αποκτησει καποια συλεκτικα πραγματακια μαζι με περιοδικα κυνηγιου ευχομαι να ειστε ολοι καλα και να μεγαλωνετε τις συλλογες σας ειναι κριμα να χαθει ενα σοβαρο κοματι της ιστοριας