Altair Lusso
Banned
Καλά τον ξέρετε όλοι και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσει αυτό που κάνει; Τι διάολο, στο απυρόβλητο είναι;
καλησπερα στην ομαδα θελω να ακουσω την γνωμη σας για την πυριτιδα πυρκαλ σπεσιαλ για οσους την εχουν δουλεψει για εμενα ειναι μια απο τις καλυτερες πυριτιδες που εβγαζε η χωρα μας!
Μάλλον τη σκέτη Special εννοεί. Το μόνο που ξέρω είναι αυτό:Την ideal special ενοης???
NAI THN SPESIAL Η ΙΝΤΕΑΛ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗΤην ideal special ενοης???
Χώμα για γλάστρεςΗ Special νομιζω ηταν καλη, αντιθετως η Ιντεαλ ηταν παρτιδες παρτιδες. Ειτε καλη, ειτε χωμα για γλαστρες
Προφανως εχει να κανει με καποια νοσταλγια στα παλια υλικα..η τα υλικα που χρησιμοποιουσε ο πατερας η ο παππους...Δεν καταλαβαινω παντως σε καμμια περιπτωση τη χρηση πυριτιδας και καψυλλιων που ειναι αποδεδειγμενα κατωτερης ποιοτητας και πιο διαβρωτικα απο τοα συγχρονα υλικα
Προφανως εχει να κανει με καποια νοσταλγια στα παλια υλικα..η τα υλικα που χρησιμοποιουσε ο πατερας η ο παππους...
Επισης θεωρω πως δεν υπαρχει συλλεκτης κυνηγετικων ειδων που να τυγχανει κ ιδιογομωτης κ να μην του αρεσει να βρισκει κ να γεμιζει με παλια υλικα γομωσης..
Ενας ακομα λογος( ισως κ ο τελευταιος..)πιστευω οτι εχει να κανει με την πολυ καλη φημη των διαφορων παλαιων πυριτιδων που κυριαρχει μεχρι κ στις μερες μας..
Συμφωνω φιλε γιαυτο και εγω οπου χρειαζεται ελαττωνω η αυξανω την πυριτιδα παντως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος καθως εχω βγαλει ντουφεκιες περαν πασης προσδοκιας και εχω μεινει με το στομα ανοιχτοΣπυρο δεν ειναι θεμα υγρασιας. Οι πυριτιδες ειναι χημικες ενωσεις, με καποια ποσοτητα υγρασιας ηδη μεσα στη συσταση τους, καθως και καποιους διαλυτες, οι οποιοι δινουν νομιζω και τη χαρακτηριστικη τους μυρωδια στην πυριτιδα. Με την παροδο του χρονου αυτα τα συστατικα χανονται, και τα υλικα γινονται πιο εκρηκτικα απο οτι επρεπε να ειναι κανονικα.
Σπυρο εχεις να προτηνης κανενα σεταπ με καλυκα παλιο χαρτηνο 6,45 καψουλι με παλια μαληνη , που εχω , αλλα με συχρονες πυρητηδες που εχω , ρελιαστο παραδοσιακο , με S4 , SIPE , GRANOYLAR , MB32 , F2X32, γιατι δεν εχω παλιες πυρητηδες , εκτος απο 80 γραμμαρια παλια VELOX του 1980 σε μεταλικο κουτι , και 2 κουτια πλαστηκα των 100 γραμμαριων παλυ VELOX ποιο καινουρια απο την αλλη αγοραζμενη το 2000Οι πυριτιδες που χρισιμοποιω ειναι πολυ καλα φυλαγμενες και εννοειται δεν εχουν παρει υγρασια μπορω να πω μαλιστα αν γεμιστουν με τα σωστα υλικα και το σωστο κλεισιμο δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο πολλες συγχρονες