Maikl duckhunting 5 Μαρτίου 2018 #44 Νι DUCK NIK said: Click to expand... Νικολα μηπως εχεις δειγμα απο την nobel 60 να δουμε πως ειναι....???
Νι DUCK NIK said: Click to expand... Νικολα μηπως εχεις δειγμα απο την nobel 60 να δουμε πως ειναι....???
DUCK NIK Banned 6 Μαρτίου 2018 #47 Maikl duckhunting said: Νι Νικολα μηπως εχεις δειγμα απο την nobel 60 να δουμε πως ειναι....??? Click to expand... οχι φιλε μου ειναι αδειο
Maikl duckhunting said: Νι Νικολα μηπως εχεις δειγμα απο την nobel 60 να δουμε πως ειναι....??? Click to expand... οχι φιλε μου ειναι αδειο
nikos smprk 17 Μαρτίου 2018 #59 DUCK NIK said: AAAAA Click to expand... αυτο το c7 δεν το εχω ξαναδει πολυ ωραιο
DUCK NIK Banned 17 Μαρτίου 2018 #60 nick_samb said: αυτο το c7 δεν το εχω ξαναδει πολυ ωραιο Click to expand... νομιζω ειναι πολυ παλαιο απο τα πρωτα που εβγαλε ειναι μπρουτζινο νικο
nick_samb said: αυτο το c7 δεν το εχω ξαναδει πολυ ωραιο Click to expand... νομιζω ειναι πολυ παλαιο απο τα πρωτα που εβγαλε ειναι μπρουτζινο νικο