Χομπίστας... 4 Νοεμβρίου 2019 #22 Έχω πολλές φωτογραφίες από τόμους ενός φίλου Κ από την δικιά μου συλλογή Κυνηγετικα νέα Αθήναι 1 Οκτωβρίου 1936
Έχω πολλές φωτογραφίες από τόμους ενός φίλου Κ από την δικιά μου συλλογή Κυνηγετικα νέα Αθήναι 1 Οκτωβρίου 1936
Χομπίστας... 4 Νοεμβρίου 2019 #25 Και όποιος θέλει μπορεί να κάνει αποθήκευση φωτογραφίας και να εκτυπώσει τα εξώφυλλα.. Εγω θα τα κάνω καδρακια..
Και όποιος θέλει μπορεί να κάνει αποθήκευση φωτογραφίας και να εκτυπώσει τα εξώφυλλα.. Εγω θα τα κάνω καδρακια..
Χομπίστας... 4 Νοεμβρίου 2019 #27 online website to post pics on forums Κυνηγετικά νέα Αθήναι Μάρτιος 1937
Χομπίστας... 4 Νοεμβρίου 2019 #37 GeorgePap said: View attachment 5738 Click to expand... Τα πρώτα χρόνια που κυκλοφόρησε το περιοδικό κυνηγετικα νέα έβγαζε κάθε 15 μέρες νέο τεύχος... βγάλε αν μπορείς καμία φωτογραφία να δούμε πυρίτιδες και φυσίγγια του 1931
GeorgePap said: View attachment 5738 Click to expand... Τα πρώτα χρόνια που κυκλοφόρησε το περιοδικό κυνηγετικα νέα έβγαζε κάθε 15 μέρες νέο τεύχος... βγάλε αν μπορείς καμία φωτογραφία να δούμε πυρίτιδες και φυσίγγια του 1931