Παλιά φυσίγγια

εγω μονο θα ανταλασω παλια φυσιγγια εφαμηλα της ιδιας περιπου εποχης , η και ποιο παλιας , εαν δεν τα εχω , εχω αρκετα κουτια λαμπρο τα παλια 4ααρια , 5αρια , 7αρια , μαυρα ντεμι , μπλε , μπιτουρμπο , δεν θελω λεφτα , μονο ανταλαγη
Με έχουν πίσει δύο φίλοι για τη Granular κ θα τη δοκιμάσω με τη νέα σεζόν.

Με έχουν πίσει δύο φίλοι για τη Granular κ θα τη δοκιμάσω με τη νέα σεζόν.
δεν το καταλαβα , αυτο με την απαντηση σου , αλλα τελος παντον αλλα η Granular και πολυ καλη πυριτηδα , αλλα και οικονομηκη , 14,50 το μησο , αλα οχι μονο αυτο αλλα βαζουμε και ποιο μικρη δοση απο πολλες αλλες πυριτηδες , απο 1,45 μεχρι μαχ 1,65

δεν το καταλαβα , αυτο με την απαντηση σου , αλλα τελος παντον αλλα η Granular και πολυ καλη πυριτηδα , αλλα και οικονομηκη , 14,50 το μησο , αλα οχι μονο αυτο αλλα βαζουμε και ποιο μικρη δοση απο πολλες αλλες πυριτηδες , απο 1,45 μεχρι μαχ 1,65
Σωστος ο Νίκος ακριβως έτσι είναι .well done.

Αυτό ακριβώς εννοώ.
Λίγη δόση κ πολύ καλά τα αποτελέσματα.

Αναφέρω για τα όπλα Rottweil, που έγινε συζήτηση προηγουμένως.
Τα καλά και αυτά που άφησαν εποχή όπλα της Rottweil ήταν αυτά και μόνον αυτά όπου κατασκεύασε η Fratelli Gamba. Olympia72, Supreme, Wirnhier, και άλλα 2 μοντέλα νομίζω. Όλα τα αλλά είναι από άλλους κατασκευάστες μέτριας και κάτω ποιότητας.

.love..love.
Τελικά δουλεύει η πατέντα με την ταινεία τη διαφανή;;; .my man..well done.
Να ενας Στοκακιας...yel.
Δουλευει αλλα δεν την εβαλα εγω..χαλαει την εμφανιση..
αντε να βαλω λιγο σελοτειπ διακριτικα οπου χρειαζεται,συνηθως στα πλαινα του κουτιου που ανοιγουν στα μη πλαστικοποιημενα κουτια..

Να ενας Στοκακιας...yel.
Δουλευει αλλα δεν την εβαλα εγω..χαλαει την εμφανιση..
αντε να βαλω λιγο σελοτειπ διακριτικα οπου χρειαζεται,συνηθως στα πλαινα του κουτιου που ανοιγουν στα μη πλαστικοποιημενα κουτια..
Όλα μου τα κουτιά τα έχω τυλίξει με πολύ υπομονή.....τέντωμα καλά η ταινία να μη κρατήσει αέρα ;) και τύλιγμα....

Όλα μου τα κουτιά τα έχω τυλίξει με πολύ υπομονή.....τέντωμα καλά η ταινία να μη κρατήσει αέρα ;) και τύλιγμα....
Ειμαι κατα σε αυτο αλλα αφου σου αρεσει εσενα..
Τι φοβασε οτι θα σχιστουν στο μελλον?δεν εχουν αναγκη αν προσεχτουν..

Back