ολοι την αφροκρεμα εχεις!
ΟΠΛΟΤΕΧΝΚΗ Θεοδωρακος. Μετα ανοιξε το ASSOSSPORTS στη γεφυρα στο Σταυρο Αγ.Παρασκεης. Τωρα ειναι στο Χολαργο . Σε αυτο το κουτι πρωτοερωτευτηκαμε με τα Percorso και ο ερωτας κραταει 20 χρονια στις φασες
Σωστά ...το θυμήθηκα. Ευχαριστώ πολύ.ΟΠΛΟΤΕΧΝΚΗ Θεοδωρακος. Μετα ανοιξε το ASSOSSPORTS στη γεφυρα στο Σταυρο Αγ.Παρασκεης. Τωρα ειναι στο Χολαργο . Σε αυτο το κουτι πρωτοερωτευτηκαμε με τα Percorso και ο ερωτας κραταει 20 χρονια στις φασες
Μήπως και αυτά (... όπως και διάφορες άλλες "μάρκες") γεμίζονταν ... στον Πύργο της ... Η(τα)λείας ;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αύγουστος 1999 στη Ζάκυνθο. Δύο κουτιά. Τα Dionisi ( Χαρακτηριστικό Ζακυνθινό γαρ- νόμιζα ότι κάποια τοπική βιοτεχνία θα ήταν πιθανό να τα κατασκεύαζε) δεν τα έχω ξαναδεί ποτέ κι έχουν μείνει άθικτα. Δεν έτυχε να τα χρησιμοποιήσω. Είναι όπως γράφει made in Italy - μήπως είναι από κάποια μικρή εταιρεία; Οι γνώστες ας μας δώσουν πληροφορίες.
Οχι Στελιο ιταλικα ειναι υπαρχουν ακομα.Μήπως και αυτά (... όπως και διάφορες άλλες "μάρκες") γεμίζονταν ... στον Πύργο της ... Η(τα)λείας ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σωστος υπηρχαν κ διαφημισεις εκεινη την εποχη στα περιοδικα κ στο about αλλα αυτη την στιγμη μου διαφευγει ο αντιπροσωπος...Οχι Στελιο ιταλικα ειναι υπαρχουν ακομα.
ολα της maionchi ηταν αφροκρεμα..κ η nsi κοντευει να τα κανει οδοντοκρεμα......ολοι την αφροκρεμα εχεις!
Ειναι ιταλικα ,οπως τα δικα μας κυνηγομαγαζα βγαζουν φυσιγγια ετσι και αυτοι εχουν τα armeria ταδε και τα φυσιγγια τής.Αύγουστος 1999 στη Ζάκυνθο. Δύο κουτιά. Τα Dionisi ( Χαρακτηριστικό Ζακυνθινό γαρ- νόμιζα ότι κάποια τοπική βιοτεχνία θα ήταν πιθανό να τα κατασκεύαζε) δεν τα έχω ξαναδεί ποτέ κι έχουν μείνει άθικτα. Δεν έτυχε να τα χρησιμοποιήσω. Είναι όπως γράφει made in Italy - μήπως είναι από κάποια μικρή εταιρεία; Οι γνώστες ας μας δώσουν πληροφορίες.
Ναι το θυμαμαι ισως να ναι απο τοτε .Σωστος υπηρχαν κ διαφημισεις εκεινη την εποχη στα περιοδικα κ στο about αλλα αυτη την στιγμη μου διαφευγει ο αντιπροσωπος...
ολα της maionchi ηταν αφροκρεμα..κ η nsi κοντευει να τα κανει οδοντοκρεμα......
Το πράσινο το είχα κ το χάρησα σε φίλο πριν καν αρχίσω τη συλλογη.
Δυστυχώς με ένα τέτοιο μου το είχε δώσει ένας φίλος σε δεκάδα με δύο νούμερα σκάγια και πήγα πρωτοχρονιάτικα να σκοτωθώ μεδαυτα, πέταξε δύο μέτρα φωτιά και άδειασε η αποθήκη της καραμπίνας, τα υπόλοιπα 9 τα πέταξα στον κάδοΜήπως και αυτά (... όπως και διάφορες άλλες "μάρκες") γεμίζονταν ... στον Πύργο της ... Η(τα)λείας ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται ο μακαρίτης ο Κατσαρομάλης....Δυστυχώς με ένα τέτοιο μου το είχε δώσει ένας φίλος σε δεκάδα με δύο νούμερα σκάγια και πήγα πρωτοχρονιάτικα να σκοτωθώ μεδαυτα, πέταξε δύο μέτρα φωτιά και άδειασε η αποθήκη της καραμπίνας, τα υπόλοιπα 9 τα πέταξα στον κάδο
Έτσι τα βγάζει ακόμα;;;Νέα προσθήκη στη συλλογή...
Τα μαλλινόταπα του Κένταυρου με την JK6
(όχι CH6) 34gr No5 σε πλαστικό κάλυκα.
View attachment 17331
Πλέον βάζει CH6 Άρη.Έτσι τα βγάζει ακόμα;;;