Σ ευχαριστω Κωστα ,Οι μικρες χαρες της ζωηςΕίσαι μεγάλος παιχταράς.
Όμορφα!!!!!
Σ ευχαριστω Κωστα ,Οι μικρες χαρες της ζωηςΕίσαι μεγάλος παιχταράς.
Όμορφα!!!!!
Καλημέρα. Λευτέρη η κανη με το strain gauge είναι φουλ τσοκ? 70αρα ή 76αρα θαλαμη? Μηκος , αυλος?
Μήπως υπάρχει 2πλο;Καλημέρα στην παρέα.....!!
View attachment 25873
Όχι ρε Νικόλα..... Χθες μου το έδωσαν!! Ανοιχτό μεν, αλλά με τα χαρτονακια μέσα!!Μήπως υπάρχει 2πλο;
Στην τελευταία εικόνα αυτά τα ανεβασματα στο τελος ? Ο κύλινδρος είναι απι κομμένη κανη ή τσοκακι?Λευτέρη,
Μήκος 61εκατ., θαλάμη 89χιλ., αυλός 18.33, κύλινδρος.
Ωραία το είπες....το ένα βόσκει, το άλλο χαζεύει απέναντι.
Αυτό είναι το hitt 36γρ Αφοί Πετριδη από θεσ/νικη κ οχι το hit του Δορκα.....Καλησπέρα στην παρέα... Το hit 12 το έγραφε με 2 t;
Champion διασποράς 36γρ..View attachment 25900
Και το τελευταίο... Γνωρίζει κάποιος μάρκα;Ηλικία; Εχει δυό πρασινοκέφαλα, το ένα βόσκει, το άλλο χαζεύει απέναντι.
Ή απλά η μια κλέβει φαΐ κ η άλλη φυλάει τσίλιεςΩραία το είπες....
Απλά το ένα παπί είναι ο πελάτης που τρώει και το άλλο που χαζεύει,είναι ο σερβιτόρος.
Υ.Γ Ωραία φυσίγγια πάντος.
Εκτός του Μαπάκι κ τν Azzot,τα άλλα δν τα έχω ξανά δει.
Δυνατός όπως πάντα, ευχαριστώ Τάσο. Δεν ήξερα οτι οι Πετρίδη είχαν δικά τους φυσέκια.Αυτό είναι το hitt 36γρ Αφοί Πετριδη από θεσ/νικη κ οχι το hit του Δορκα.....
Champion διασποράς 36γρ..
Κώστα αν azot λες αυτόν που γράφει Giovanneti ειναι fiocchi ο κάλυκας φίλε! Η στάμπα ξεγελάει, μοιάζει πολύ με azot.Ωραία το είπες....
Απλά το ένα παπί είναι ο πελάτης που τρώει και το άλλο που χαζεύει,είναι ο σερβιτόρος.
Υ.Γ Ωραία φυσίγγια πάντος.
Εκτός του Μαπάκι κ τν Azzot,τα άλλα δν τα έχω ξανά δει.
Αα οκ τότε.Κώστα αν azot λες αυτόν που γράφει Giovanneti ειναι fiocchi ο κάλυκας φίλε! Η στάμπα ξεγελάει, μοιάζει πολύ με azot.
Τα φυσίγγια των αδερφών Πετρίδη τα γεμιζε ο Κυργιας. Τα ρίχνω πολλά χρόνια. Ειδικά τα 32 γραμμάρια τα δουλεύω σε τρυγόνι, τσίχλες και ότι άλλο..... πιατάκια, κάλυκες .....τα 30 γραμμάρια το μισοταπο είναι επίσης πολύ καλά. Τα τελευταία είναι σε προσφορά για να ξεστοκαρει.... για όποιον επιθυμεί στην ιστοσελίδα e aerovolo..... απ'όσο γνωρίζω δεν θα ξαναβγάλουνΉ απλά η μια κλέβει φαΐ κ η άλλη φυλάει τσίλιες
Δυνατός όπως πάντα, ευχαριστώ Τάσο. Δεν ήξερα οτι οι Πετρίδη είχαν δικά τους φυσέκια.