Δεν ξέρω δεν έχει έρθει μνμΓεια σου Νικο.
Πολυ ομορφα!
Ομορφο αντικειμενο συλλογης.
Μηπως εχεις κανει φραγη προσωπικων μυνηματων
Σωτηρης
Δεν ξέρω δεν έχει έρθει μνμΓεια σου Νικο.
Πολυ ομορφα!
Ομορφο αντικειμενο συλλογης.
Μηπως εχεις κανει φραγη προσωπικων μυνηματων
Σωτηρης
Συγνωμη για την ενοχληση ,αν παιρνεις απο αλλα μελη ,τοτε δεν ειναι θεμα φραγης που εκανες απο λαθος.Δεν ξέρω δεν έχει έρθει μνμ
Σου έστειλα μνμ ήρθε; ;Συγνωμη για την ενοχληση ,αν παιρνεις απο αλλα μελη ,τοτε δεν ειναι θεμα φραγης που εκανες απο λαθος.
Ομως ΜΟΝΟ σε σενα δεν μπορω να στηλω προσωπικο.
Το εχω αναφερει στον συντονιστη και ελπιζω να διευθετηθει ....
Ναι, τα εισάγει ο Ασπρογέρακας (ALPHA GAME).
Η δικιά σου ιστορία φίλε!Που βρέθηκε ;
Γεμισμένο από εμένα πριν 35 χρόνια περίπου.
Το 8 στην τάπα είναι με δικά μου γράμματα
View attachment 28310View attachment 28311View attachment 28312
Και τεσσαρι αστέρι το παλιο , ο Τάσος μου το πε πριν καιρο δεν είχα ιδέα ότι έκλειναν ετσι εμπορικό φυσιγγι .View attachment 28315View attachment 28316View attachment 28317
Το παλιό και το καινούργιο. Για 'μένα το παλιό καλύτερο, λίγο ποιο συγκεντρωτικό.
Όλη η παλιά σειρά Mygra, αν δεν κάνω λάθος ήταν κλεισμένη με τεσσάρι.Και τεσσαρι αστέρι το παλιο , ο Τάσος μου το πε πριν καιρο δεν είχα ιδέα ότι έκλειναν ετσι εμπορικό φυσιγγι .
Συνήθως η οποιαδήποτε αλλαγη σε ένα φυσιγγι (που μας άρεσε) δεν είναι για καλο...Για 'μένα το παλιό καλύτερο
Πολυ σωστός....Όλη η παλιά σειρά Mygra, αν δεν κάνω λάθος ήταν κλεισμένη με τεσσάρι.
Μπράβο Γιώργο, τι κυνήγια έκανες με αυτά?Ζωγράφιζαν ειδικά με baikal.Δεν χάριζαν.View attachment 28323View attachment 28324
Συνήθως κυριαρινες και γερακοτσιχλες την δεκαετία του '80.Τις φασσες δεν τις έπαιρνε εύκολα με βαρύ καιρό.Ήθελαν το LORD Η το 36 γραμμάρια (κοκκινο-μαυρο)Συνήθως η οποιαδήποτε αλλαγη σε ένα φυσιγγι (που μας άρεσε) δεν είναι για καλο...
Πολυ σωστός....
Μπράβο Γιώργο, τι κυνήγια έκανες με αυτά?