Κωστα μηπως γνωριζεις τι πυριτιδα ειχαν τα συγκεκριμενα?
Κωστα μηπως γνωριζεις τι πυριτιδα ειχαν τα συγκεκριμενα?
Χρήστο κατά 90% είχαν s4....Κωστα μηπως γνωριζεις τι πυριτιδα ειχαν τα συγκεκριμενα?
Ευχαριστω Κωτσο..Χρήστο κατά 90% είχαν s4....
Ναι, στα χοντρά ν5 και 6...Χρήστο κατά 90% είχαν s4....
Στον ήλιο το ιμπεριαλ εχει ακριβώς χρώμα σαν την μελιτζάνα σαν πέρλα..40+ χρονων. Το ρεμι ειναι μπλε σκουρο κ οχι πρασινο που φαινεται στη φωτο. View attachment 28425View attachment 28426View attachment 28427
Ειχα ανοιξει μερικα για να δω την πατεντα.Στον ήλιο το ιμπεριαλ εχει ακριβώς χρώμα σαν την μελιτζάνα σαν πέρλα..
Γιώργο έτυχε ποτέ να δεις το lord ρελιαστο με τζαμάκι ; Μου χαν χαρίσει κάτι φυσιγγια παλιά κάποτε ανάμεσα τους και ένα τέτοιο αλλά δυστηχως λόγο νεότητας έφυγε και αυτό μαζί με τα υπόλοιπα στις τσίχλες , τόσα και τόσα έχουν βάλει τα παιδιά εδώ δεν είδα να το χει κάποιος ;Ζωγράφιζαν ειδικά με baikal.Δεν χάριζαν.View attachment 28323View attachment 28324
Δεν το ειχα δει σε κυνηγο.Το αστεροειδεs εριχνα μαυρο με ασπρα γραμματα.Στιs αρχεs του '80 μια φορα με αυτο στο Περιγιαλι Κορινθιαs στουs κηπουs μετα απο χιονι οταν ειχε λιωσει βαραγα και κατι μπεκατσινια που ειχαν πεσει.Ειχε δυναμη .Τωρα απο πυριτιδα δεν ξερω αν ηταν VELOX .Iσωs να ειχε Α1 Γαλλιαs.Γιώργο έτυχε ποτέ να δεις το lord ρελιαστο με τζαμάκι ; Μου χαν χαρίσει κάτι φυσιγγια παλιά κάποτε ανάμεσα τους και ένα τέτοιο αλλά δυστηχως λόγο νεότητας έφυγε και αυτό μαζί με τα υπόλοιπα στις τσίχλες , τόσα και τόσα έχουν βάλει τα παιδιά εδώ δεν είδα να το χει κάποιος ;
Ανεκτιμητο!!!Που βρέθηκε ;
Γεμισμένο από εμένα πριν 35 χρόνια περίπου.
Το 8 στην τάπα είναι με δικά μου γράμματα
View attachment 28310View attachment 28311View attachment 28312
Ο συγκεντρωτηρας ήταν δικη της κατασκευής(cil imperial) και τον ονόμαζε dynawad...Ειχα ανοιξει μερικα για να δω την πατεντα.
Ο συγκεντρωτηρας αποτελειται απο 2 η 3 κομματια αν θυμαμαι καλα με αμορτισερ προοδευτικης συμπιεσης κ το κυαθιο των σκαγιων να ειναι απλο κ πολυ λεπτο.
Κ φυσικα πολυ σκληρα σκαγια
Εχω δοκιμάσει όλες τις μεγάλες εταιρίες Αμερικής Καναδά με την 391Ειχα ανοιξει μερικα για να δω την πατεντα.
Ο συγκεντρωτηρας αποτελειται απο 2 η 3 κομματια αν θυμαμαι καλα με αμορτισερ προοδευτικης συμπιεσης κ το κυαθιο των σκαγιων να ειναι απλο κ πολυ λεπτο.
Κ φυσικα πολυ σκληρα σκαγια
Καπως παρόμοιο χρησιμοποιει η φεντεραλ σήμερα .
Το συγκεκριμένο κάπου είχε πέσει στα χέρια μας ένα κουτί και το μοιραστηκαμε και ήταν φωτιά δεν έκανε κιχ ο λαγός 5αρι ή 4αρι δεν θυμάμαι καλά
Αυτό δεν λες εχω ενα κακό ελαττώματα δεν ξεχνώ εύκολα χαχαχα
Εδω οι παππούδες τα 50 60 μετρα τα είχαν σίγουρα στο λαγό... μην με κάνεις και κάθομαι καρτέρι. Με διόπτρα να τα δοκιμάσω σε βαρυχειμωνιες που δουλεύει καλύτερα..χαχαχα.Το συγκεκριμένο κάπου είχε πέσει στα χέρια μας ένα κουτί και το μοιραστηκαμε και ήταν φωτιά δεν έκανε κιχ ο λαγός 5αρι ή 4αρι δεν θυμάμαι καλά
Εγώ με browning οι άλλοι με benelli