Τη μου θημισες τωρα.μαυτα τα διαφανα ειχα παρη τον πρωτο μου λαγοΕίχα προλάβει του Πολυχρονακη κάτι φυσίγγια σε διάφανο κάλυκα, ωραίο φυσιγγακι ήταν
Τη μου θημισες τωρα.μαυτα τα διαφανα ειχα παρη τον πρωτο μου λαγοΕίχα προλάβει του Πολυχρονακη κάτι φυσίγγια σε διάφανο κάλυκα, ωραίο φυσιγγακι ήταν
Του ιδίου σε λαχανί κάλυκα τη γραμμάρια ήταν Τάση;;;Το "Πορτοκαλί" του Πολυχρόνη Πολυχρονακη στα 32γρ...
View attachment 33498
View attachment 33499View attachment 33500
Είχε σκοπευτικο τραπ ν7 24γρ με 8 mm μέταλλο, κ κυνηγετικό 33γρ με 16 mm μέταλλο...Του ιδίου σε λαχανί κάλυκα τη γραμμάρια ήταν Τάση;;;
Ι can also see that you have some famous Greek cartridge's in your fine and rich collection Erdem! Do you use Greek cartridges? Do you find them effective? What is their popularity and reputation in your area?
HHello, thanks, I like the Greek lambro shotshells, they are very successful especially in cold weather, they are very popular in our country, but only the lambro brand is imported,Y Ayrıca, Erdem'in üssündeki güzel ve zengin koleksiyonunuz Y Yunan çizgi filmlerini yaratan sizsiniz! Yunan kartuşları kullanıyor musunuz? Onları etkili buluyor musunuz? Ülkenizdeki popülerlik ve itibar nedir?
Εσφαξα ενα προχθες, Με MB 36 ειναι γεμισμενο Καλο αλλα οχι οσο το ασυμοπαφυλλοΈνα λαγοφυσιγγι που έχει μπει κ σε καραμπίνες κ σε ποζε κ σε πλαγιοκαννα....
Και φυσικά μεχρι κ σημερα εξακολουθεί να χαρίζει επιτυχίες.......
View attachment 34385
Που ακριβως γράφει lambro France στο πατο του ποτηριού??
Είναι στο κάλυκα λάθος εχω γράψει συνεχόμενα.. ο ένας λεει patented N και ο αλλος patented 1Που ακριβως γράφει lambro France στο πατο του ποτηριού??
Δεν το έχω ξαναδεί αυτό κ έχω ανοίξει αρκετά παλια lambro...
Moνο SNIA(εργοστάσιο κατασκευής) έχουν δει να γράφουν κάποιοι, οχι όλοι........
Περνα τον παφυλα με λιγο brassoΈβγαζε πολλους τυπους φυσιγγιων ο Πολυχρονακης.. Σκάγια μολυβδινα κ επινελωμενα,δράμια κ μονοβολα..
Εδώ ένα 12βολο, δυστηχως σε κακή κατάσταση...
View attachment 33510