Καλή ιδέα, Δεν το έχω σκεφτεί για αυτή την χρήση αν κ έχω brasso!Περνα τον παφυλα με λιγο brasso
Γενικά προτιμω ένα παλιο φυσιγγι σκουριασμενο παρα να το τριψω κ να ασπρίσει το μέταλλο.....
Καλή ιδέα, Δεν το έχω σκεφτεί για αυτή την χρήση αν κ έχω brasso!Περνα τον παφυλα με λιγο brasso
Το Brasso καθαρίζει και γυαλίζει το μέταλο αλλά στα σύγχρονα που είναι τσίγγος επιμεταλομένος θα βγάλει το κίτρινο μετάλωμα και θα σκουριάσει πιο εύκολα.Καλή ιδέα, Δεν το έχω σκεφτεί για αυτή την χρήση αν κ έχω brasso!
Γενικά προτιμω ένα παλιο φυσιγγι σκουριασμενο παρα να το τριψω κ να ασπρίσει το μέταλλο.....
Δεν τριβεις σχεδον καθολου....βαζεις λιγο σε μια χαρτοπετσετα....το περνας μια φορα....το σκουπιζεις με την χαρτοπετσετα και πεντακαθαρο.....δεν φευγει η κιτριναδαΚαλή ιδέα, Δεν το έχω σκεφτεί για αυτή την χρήση αν κ έχω brasso!
Δλδ αυτά τα φυσίγγια πριν ηταν "αρπαγμενα"?Δεν τριβεις σχεδον καθολου....βαζεις λιγο σε μια χαρτοπετσετα....το περνας μια φορα....το σκουπιζεις με την χαρτοπετσετα και πεντακαθαρο.....δεν φευγει η κιτριναδα
Ναι....κατσε μηπως βρω κανενα να το κανω τωραΔλδ αυτά τα φυσίγγια πριν ηταν "αρπαγμενα"?
Με το brasso αν δεν καθαριστή καλα ιδικά μέσα στο καψουλι και στα γράμματα μένει ασπριλα.. αλλα κάνει δουλειά.Δεν τριβεις σχεδον καθολου....βαζεις λιγο σε μια χαρτοπετσετα....το περνας μια φορα....το σκουπιζεις με την χαρτοπετσετα και πεντακαθαρο.....δεν φευγει η κιτριναδα
Βρε σε πιστευω......δεν πειραζει ...Ναι....κατσε μηπως βρω κανενα να το κανω τωρα
Δεν βρηκα αλλο χειροτερο....πιστευω μια ιδεα την πηρεςΒρε σε πιστευω......δεν πειραζει ...
Θα το δοκιμάσω αυριο κ εγώ!
Τα στίγματα δεν φεύγουν όμως.. μεγάλη βελτίωση με ποιο ανοιχτό χρώμα απο το αρχικό. Κάτι άλλο που κάνω περνάω με 2000 3000 γυαλόχαρτοΔεν βρηκα αλλο χειροτερο
Τα σημεια που φαινονται εχει διαβρωσηΤα στίγματα δεν φεύγουν όμως.. μεγάλη βελτίωση με ποιο ανοιχτό χρώμα απο το αρχικό. Κάτι άλλο που κάνω περνάω με 2000 3000 γυαλόχαρτο
Σε ευχαριστώ .. Καλη δουλειά!!Δεν βρηκα αλλο χειροτερο....πιστευω μια ιδεα την πηρες
Wd 40 σε σφουγγάρι scotsh brite.Τα στίγματα δεν φεύγουν όμως.. μεγάλη βελτίωση με ποιο ανοιχτό χρώμα απο το αρχικό. Κάτι άλλο που κάνω περνάω με 2000 3000 γυαλόχαρτο
Θα το δοκιμάσω και αυτό..Wd 40 σε σφουγγάρι scotsh brite.