Έχω φέρει άνω κάτω τα ντουλάπια να βρω έναν μαύρο κάλυκα που τον είχα γεμίσει μόνο να τον κρατήσω για το όνομα του....
Black Death.
Black Death.
Βρήκες τίποτα άλλο;;; να δούμε; ;Έχω φέρει άνω κάτω τα ντουλάπια να βρω έναν μαύρο κάλυκα που τον είχα γεμίσει μόνο να τον κρατήσω για το όνομα του....
Black Death.
Αυτό το είχες φτιάξει εσύ ή αγορασμένο;Βρήκα διαφορα.. ..
Θέλω να βρω οπωσδήποτε τον black death.
Θα τα φωτογραφίσω...
Αυτά τα έφτιαχνε ο παπατριανταφυλου που φτιάχνει τα ροκετ, με ισπανική μπαρούτι ήταν γεμισμένα, από τα οικονομικά του και καλά φυσίγγια. Δεν ξέρω άμα τα φτιάχνει ακόμα.Ηταν καλυκας ριγμενος που τον βρηκα σε κυνηγοτοπο .
Απο αστερι τον εκλεισα με ρελλι, μονο για να τον κρατησω.View attachment 36704
Όχι, παπί και τσίχλες,τα είχε αγοράσει μου είπε από ένα μαγαζί στην Αθήνα πριν 2-3 χρόνια και τα βρήκε σήμερα, περιττό να σου πω ότι τα έριξε και τα 10 έτσι μαλακίεςMε μάλλινη τάπα είναι κ εχει σταματήσει η cheddite την παραγωγη τους...
Φερματζης ο φίλος?
Όταν ο Μαπάκης έβγαζε sporting πιθανόν κάποιοι να ήταν αγέννητοι ,το max D για τον φίλο που του άρεσαν ,ένα chedite διασποράς πάνω από 20 ετών ,το lazer δεν θυμάμαι ποιος το έβγαζε αλλά και αυτό είναι 20 ετιας .
Ναι αυτή ήταν η διευθυνση..στην καλιθεα κοντα στο σπιτι μου στ6ην οδο κρεμου αλλα δεν θυμαμε ονομα
Ο κόσμος είχε και χρήμα τότε τα κυνήγια ήταν αρκετά και ήταν λογικό τωρα κλαφτα όλα.Ρε τι γινότανε τότε ποσά μαγαζιά είχε η Αθήνα και πολλά από αυτά έφτιαχναν τα φουσεκια τους