Prowler®
Banned
Μπα απλά γέμιζε με ελληνικά 5αριαΘα ήταν στα τελειώματα....μετά την αγόρασε η νομπελ
Μπα απλά γέμιζε με ελληνικά 5αριαΘα ήταν στα τελειώματα....μετά την αγόρασε η νομπελ
Σε μεγάλα παπιά κυρίως αλλά έχει βαρέσει και μια αλεπού μακριά μου ειπε καμια πενηνταριά μέτρα χαχαΟχι Μιχάλη δεν υπάρχουν σήμερα....
Ναι κυπριακός καλυκας, ονομασία της εταιρίας που παραγει τα φυσίγγια victory....
Που τα έριξε κ σου είπε ότι ήταν πολυ καλά?
Nobel 80 ειναι.την εχω και την δουλευο πολη.μπαρουταρα δεν μασαει πουθενα κρυο και υγρασειαΗ πυρίτιδα, η παλιά και μη παραγόμενη πια εδώ και χρόνια Nobel Glasgow 80.
Πολύ καλή διπλής βάσης,βγάζει και λίγο καπνά στην πυροδότηση έχοντας κάτι τι από την αίγλη της Μάυρης...
Όλες οι Nobel Glasgow θεωρούνταν κορυφαίες.Η πυρίτιδα, η παλιά και μη παραγόμενη πια εδώ και χρόνια Nobel Glasgow 80.
Γιάννη μιας και τη δουλεύεις την πυρίτιδα αυτη πως τη βλέπεις τη γόμωση? Είναι καλή ντουφεκιά? Ο γνωστός μου λεει οτι ειναι πολυ καλό φυσίγγι.Nobel 80 ειναι.την εχω και την δουλευο πολη.μπαρουταρα δεν μασαει πουθενα κρυο και υγρασεια
Το βρίσκει ακόμηΓιάννη μιας και τη δουλεύεις την πυρίτιδα αυτη πως τη βλέπεις τη γόμωση? Είναι καλή ντουφεκιά? Ο γνωστός μου λεει οτι ειναι πολυ καλό φυσίγγι.
Καλα τραγουδα εσειΤο βρίσκει ακόμη
Την 60 την 80 και 82 που δουλευο κορυφηΌλες οι Nobel Glasgow θεωρούνταν κορυφαίες.
Γιάννη δε σε έπιασα. Αν με ρωτάς αν τα βρίσκει ακόμα σε μαγαζί ο γνωστός μου, οχι δεν τα βρίσκει.Το βρίσκει ακόμη
Άσε ,ότι κ να γράψω γελάνεΓιάννη δε σε έπιασα. Αν με ρωτάς αν τα βρίσκει ακόμα σε μαγαζί ο γνωστός μου, οχι δεν τα βρίσκει.
Με μπέρδεψαν οι αντιδράσεις των συναδέλφων η αλήθεια ειναι
Το δικο μου ηταν 100% για να σε πειραξω φιλεΆσε ,ότι κ να γράψω γελάνε