Είπαμε, κοβν και παρακοβν. Το θέμα είναι ότι το μόνο που δικαιολογεί την απόδοσή τους είναι τα σκάγια. Τα υπόλοιπα υλικά είναι ταπεινά.Αουτς από μένα δε...αν παίξει ,θα παίξει το Ωωωωωωω να γκαμησω κόβει το μπουρδελακι
Είπαμε, κοβν και παρακοβν. Το θέμα είναι ότι το μόνο που δικαιολογεί την απόδοσή τους είναι τα σκάγια. Τα υπόλοιπα υλικά είναι ταπεινά.Αουτς από μένα δε...αν παίξει ,θα παίξει το Ωωωωωωω να γκαμησω κόβει το μπουρδελακι
Τι αντιμόνιο έχουν γνωρίζουμεη δεν έχει να κάνειΕίπαμε, κοβν και παρακοβν. Το θέμα είναι ότι το μόνο που δικαιολογεί την απόδοσή τους είναι τα σκάγια. Τα υπόλοιπα υλικά είναι ταπεινά.
3% αλλά με τόση επιφανειακή σκλήρυνση που καταφέρνει να καθιστά τα σκάγια και σκληρά και βαριά.Τι αντιμόνιο έχουν γνωρίζουμεη δεν έχει να κάνει
Αυτη τη μαγκιά.... φαντάζομαι θα την έχουν 7σφραγιστο μυστικό στη gamebore3% αλλά με τόση επιφανειακή σκλήρυνση που καταφέρνει να καθιστά τα σκάγια και σκληρά και βαριά.
Την είχαν! Μόλις το ξερασα!Αυτη τη μαγκιά.... φαντάζομαι θα την έχουν 7σφραγιστο μυστικό στη gamebore
1,39 ?????????????????Ένα που είχα σφάξει προπερσι με την ίδια πυρίτιδα, είχε 1,39!!!
Ηλεκτρονικός ήταν, σε σπίτι φίλου ιδιογομωτη στα Γιάννενα. Τώρα τι να σου πω... Κι εγώ είχα τις αμφιβολίες μου. Το λάκτισμα όμως ήταν σαν 28 γραμμάρια!1,39 ?????????????????
Ζυγός σωστός ?
ps
Ξέρω την απάντηση απλά πρέπει να κάνω την ερώτηση δάσκαλε.
Γιατί εμένα μου μοιάζει για psb1?Α1 σπεσιαλ μιαζη
Είναι για δικανναΠολύ χαμηλή δόση
Και πάλι Στέλιο,η special είναι 36αρα υποτίθεται..Και 34αρα να είναι,1.75 χαλαρά.. Ναι ρε παιδί μου!1 ,39;Και το 1.6 λίγο μου φαίνεται.Ρε μπα κι είναι καμμία 32αρα βαμμένη;Είναι για δικαννα
Κ πολύ ταπεινά για την τιμή τους.Είπαμε, κοβν και παρακοβν. Το θέμα είναι ότι το μόνο που δικαιολογεί την απόδοσή τους είναι τα σκάγια. Τα υπόλοιπα υλικά είναι ταπεινά.
Σωστά. Δεν είναι Α1sp. Μήπως είναι η απλή; Δεν τις ξέρω αυτές τις 2.Και πάλι Στέλιο,η special είναι 36αρα υποτίθεται..Και 34αρα να είναι,1.75 χαλαρά..
Με τι τσοκ να το ρίξω και στα πόσα μέτρα ?
36,5m, 3* ?
Το καψούλι τι είναι ?
Την Α1 sp η NSI την δίνει
https://www.nobelsport.it/en/products-en/powders/powder-shotgun-ammunition/item/170-a1-sp
Type: single base
Shape: flake-shape
Color: green
Size: 1,8x1,8x0,33
Density g/l: 560 ± 20
Specialty: hunting
Primer: 686
12 ga.: 1,75 x 35
Εγώ λέω ότι είναι η απλή Α1.Σωστά. Δεν είναι Α1sp. Μήπως είναι η απλή; Δεν τις ξέρω αυτές τις 2.
Σταμάτη τα Buffalo είναι γεμισμένα κ αυτά με διαμαντοσκαγα;;View attachment 60835
View attachment 60836
Για να τα ρίχνει ο παχουλοκομψος κυριουλης που φαίνεται στο κουτί καλά θα είναι
Διαμαντοσκαγια και αρ@@@@δια δε τα βλεπεις που ειναι σαν μπαλες του γκολφ !!!????