Πλαγιοκαννακιδες σατανάδες με κολασατε έχω μπει στο car και κοιτάω πλάγια
Μάλλον γιά μια απόπειρα της Beretta λές πριν από 15 χρόνια περιπουΠριν χρονια και καλα εβγαλαν ενα αυτογεμη σταστο αν θυμαμαι καλα.
Αρα μπαρμπουτσαλα λεγανε,παλια η τεχνολογια αυτη.
Το ήθελες και δεν το ήξερεςΠλαγιοκαννακιδες σατανάδες με κολασατε έχω μπει στο car και κοιτάω πλάγια
Το ότι το ξέρω αλλά δεν μπορώ με τρώειΤο ήθελες και δεν το ήξερες
Υπομονή Γιώργο καί μέ σχετικά λίγα χρήματα πλεον βρίσκονται καλά δικανα π. χ .προχτες βγήκε ένα Mirοku στην πιατσα σε καινουρια κατάσταση με μόλις 400 ευρώ παιζει και πιο κάτω , το ίδιο πριν απο λίγα χρόνια θα ήταν πανω από 1000.Το ότι το ξέρω αλλά δεν μπορώ με τρώει
Τουλάχιστον προς το παρόν αλλά που θα μου πάει
Γιώργο το μεγαλύτερο ποσοστο τον εξωσφυρων όταν γλιστρήσει το δάχτυλο έχουν ασφάλεια που δεν αφήνει να ακουμπήσει την βελόνα το έχω δοκιμάσει σε παρα πολλα.Σίγουρα όχι όλα όμως.Εδώ θέλω να σταθώ λίγο!
Αυτό που ο Νίκος επισημαίνει είναι πολύ σοβαρό και επικίνδυνο. Μου έχει συμβεί κάποιο πρωινό γεμίζω, κλείνω το όπλο και όπως σηκώνω το κοκκόρι μου γλυστράει λίγο πριν κλειδώσει και πέφτει !!! ευτυχώς που είχα πάντα τη συνήθεια όταν σήκωνα τα κοκκόρια οι κάννες να κοιτάνε ψηλά... είχα λαδώσει υπερβολικά την προηγούμενη το όπλο, ίσως δεν το είχα σκουπίσει και καλά πάντως γλύστρισε στον αντίχειρα... και ευτυχώς τουφεκιά στον αέρα! Ήταν και ένας φίλος μαζί και μου το λέει ακόμα
Ακριβως...Αναφερεται παρακατω..Γιώργο το μεγαλύτερο ποσοστο τον εξωσφυρων όταν γλιστρήσει το δάχτυλο έχουν ασφάλεια που δεν αφήνει να ακουμπήσει την βελόνα το έχω δοκιμάσει σε παρα πολλα.Σίγουρα όχι όλα όμως.
Και αυτό έτσι πρέπει να ήταν, αν άφηνες τον κόκκορα στη μέση της διαδρομής δεν χτυπούσε τη βελόνα και όταν είναι κατεβασμένος δεν ακουμπάει βελόνα.Γιώργο το μεγαλύτερο ποσοστο τον εξωσφυρων όταν γλιστρήσει το δάχτυλο έχουν ασφάλεια που δεν αφήνει να ακουμπήσει την βελόνα το έχω δοκιμάσει σε παρα πολλα.Σίγουρα όχι όλα όμως.
Ααααα Beretta ηταν ο καινοτομος κουρμπαδορος,πες το ντε....
Σκοπευτικό "δίκκανο - μονόκαννο"...!!! "Δύο σε ένα" από την ξακουστή Beretta! Για την ακρίβεια, "δίσφαιρο μονόκαννο"...!!!Πρωτοπαρουσιάστηκε πριν από 16 περίπου έτη, αλλά... πήγε "άκλαφτο"!!! Έτσι όπως το κυκλοφόρησαν, έτσι μετά από λίγο και το απέσυραν...!!! Ήμουν φοιτητής ακόμη τότε που βγήκε και το είχα πρωτοειδεί σε εξώφυλλο του "θρυλικού" κυνηγετικού ένθετου "Έθνος - Κυνήγι"... www.youtube.com/watch?v=jdWh0kDdgkg
Άσχετο....Καποια πλαγια που βγηκαν με προορισμο τα σκοπευτηρια
SKB
PERAZZI
PARKER
ITHACA
WINCHESTER
View attachment 21821
View attachment 21817View attachment 21818View attachment 21819View attachment 21820
ναι πολυ σωστος ειναι απο τα νεοτερα με αυτη τι φιρμαΆσχετο....
Το πρώτο δεν είναι Ιαπωνικό SKB.
Ειναι από την την Αμερικανική εταιρία που αγόρασε το όνομα από τους Ιάπωνες Η "καινούρια SKB " βρίσκεται στην Αμερική.(Και τα όπλα μάλλον κατασκευάζονται στην Τουρκία.)
Άσχετο....
Το πρώτο δεν είναι Ιαπωνικό SKB.
Ειναι από την την Αμερικανική εταιρία που αγόρασε το όνομα από τους Ιάπωνες Η "καινούρια SKB " βρίσκεται στην Αμερική.(Και τα όπλα μάλλον κατασκευάζονται στην Τουρκία.)
Σωστά Στέλιο για το SKB, αλλά το Ithaca (όπως σωστά επισημαίνει ο Νικόλας) είναι όντως ένα γνήσιο, γιαπωνέζικο SKB σε όλα του, απλώς, αντί για SKB αναγράφει ITHACA (η επωνυμία του εμπορικού οίκου, ο οποίος εισήγαγε τα γιαπωνέζικα SKB στην Αμερική με τη φίρμα του επάνω τους - κάτι σαν φασόν δηλαδή)...ναι πολυ σωστος ειναι απο τα νεοτερα με αυτη τι φιρμα
οπως αυτο τις ithaca ειναι απο τις συνεργασια με την παλια skb