Αυτα τα βυσματα που μπορω να τα αγοράσω?!
Δεν ξερω εαν εχει ο Φαντομ ή ο Κενταυρος....Τοτε που τις εψαχνα δεν ειχαν...και τις πηρα
το idiogomosishop της Κομοτηνής.
Αυτα τα βυσματα που μπορω να τα αγοράσω?!
Δεν ξερω εαν εχει ο Φαντομ ή ο Κενταυρος....Τοτε που τις εψαχνα δεν ειχαν...και τις πηρα
το idiogomosishop της Κομοτηνής.
Καλησπέρα φίλε, συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω.
Απάντησε ο φίλος Νικόλας οπότε οκ.
Από άποψη αμορτισέρ τώρα νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος 100% ότι πάει μαλλινη sfs fsf Diana με την τελευταία να είναι η σκληρότερη.
Κομοτηνή θα βρεις σε διάφορα ύψη
Να φανταστω πως η fsf θα σκορπίσει πιο πολυ τη ντουφεκια σε 1 (χ,ψ setup) απ'ότι μια μαλλινη;;;;Στελιο μου....Μαλλινη γνησια ταπα ( τσοχα ) - FSF 12 χιλιοστα - ντιανα εντελως διαφορετικα βυσματα
με το καθε ενα με την δικη του συγκεντρωση και κατανομη....στο ΙΔΙΟ σεταπ ( δοσολογια ) φιλε!!!
Ναι. Και λιγοτερο από μια dianaΝα φανταστω πως η fsf θα σκορπίσει πιο πολυ τη ντουφεκια σε 1 (χ,ψ setup) απ'ότι μια μαλλινη;;;;
Να φανταστω πως η fsf θα σκορπίσει πιο πολυ τη ντουφεκια σε 1 (χ,ψ setup) απ'ότι μια μαλλινη;;;;
Οπως τα ειπε ο Στελιος Κωστή!!!
Και Παντα στην ΙΔΙΑ δοσολογια με αλλα βυσματα....Εαν το ''ψαξεις'' και το ''βρεις''....δινει εξαιρετικα
αποτεσματα !!!
Σκεφτομαι να τις δοκιμασω σε κανα νεο setup διασπορας απο δω κ περα...Ναι. Και λιγοτερο από μια diana
Σκεφτομαι να τις δοκιμασω σε κανα νεο setup διασπορας απο δω κ περα...
Σβήστο αν προλαβαίνεις, σαν χειμωνιάτικο βύσμα δεν παίζεται.Τα αμέτρητα πλαστικά βολεύουν σε γραμμή παραγωγής.Μαλλινες ταπες ταιριάζουν με χαρτινους κάλυκες , κοκοροτουφεκα και κάθε τι παραδοσιακό, δεν βλέπω όμως κανένα βλητικο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τα αμέτρητα πλαστικά βυσματα.
Γιατί σαν χειμωνιάτικο κι όχι γενικά????? Στη ζέστη υστερεί???Σβήστο αν προλαβαίνεις, σαν χειμωνιάτικο βύσμα δεν παίζεται.Τα αμέτρητα πλαστικά βολεύουν σε γραμμή παραγωγής.
Απλά στη ζέστη δεν υστερούν και τα πλαστικά.Γιατί σαν χειμωνιάτικο κι όχι γενικά????? Στη ζέστη υστερεί???
Την τέλεια έμφραξη με το σωστό αμορτισέρ χωρίς να επηρεάζεται από το ψύχος.Στέφανε μπορείς να εξηγήσεις τι παραπάνω προσφέρει;
Στο ψύχος, κανένα πλαστικό δεν κάνει τέλεια έμφραξη. Άλλο μάλλινη, άλλο diana. Αν νομίζεις κάνε δοκιμές να σε φύγει η αμφιβολία.Τέλεια εμφραξη δεν κάνουν όλα τα πλαστικά, πολλά όμως κάνουν. Τα μαλινοταπα όμως ή τα Diana, από μόνα τους νομίζω θα έχουν πάντα διαφυγες αερίων.
Καλησπέρα.
Ξέρει κανείς απο που μπορω να προμηθευτώ αντιστροφους διασπορεις για φυσιγγια διασποράς?
Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο!!!Kαλησπέρες.
Λοιπόν παιδιά. Έκανα ένα μικρό έξοδο, και μπορώ να πώ ότι πλέον κλείνω το φυσίγγι αξιοπρεπώς. Πήρα ένα στροφείο και ένα χαράχτη.
Δηλαδή πρώτο στάδιο και το στροφείο. Το τρίτο στάδιο το έφτιαξα. Προς το παρών κλείνω με ένα δαχτυλίδι που έχω φτιάξει ώς αποστάτη.
Χρησιμοποιώ ένα πρεσάκι για τα δύο στάδια, και την φρέζα για το στροφείο. Τώρα είμαι στην φάση που σχεδιάζω μια μηχανή, να γίνονται πιο σωστά, και να μην μπαινοβγάζω δαχτυλίδια.
View attachment 37687View attachment 37688View attachment 37689View attachment 37690