Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Στράτο πρόσεξε με το 616 κ ιδιαίτερα αν είναι το silver καλό θα ήταν να το αποφυγεις σε οριακά σεταπ
Μου έδωσε από αφλογιστιες μέχρι πολύ υψηλά μπαρ
Σε 35γρ σκάγια μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις το cx2000 σε δόση
1.80x35 με z2m21 κλεισμένο από 57.8-58 χιλιοστα.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές Στέλιο.
Το απλό 616 έχω και να σου πω την αλήθεια δεν έχω θέματα. Οι διαφορές που έχω δει στις δοκιμές μου στο 1,80*35 με 616 ήταν από την αλλαγή βύσματος και τελικού ύψους. Κατέληξα στο drago 20 στα 58 με 410 v 1,5.
Καλό φυσιγγι με σταθερή απόδοση τώρα 2 χρόνια που το χρησιμοποιω.

Στρατο για την μβ32 μιλας? αν ναι εισαι λαθος φιλε στα 35 γρ που ειναι στα μεγαλιτερα βαρη πρεπει να χρησιμοποιεις μεσαιας χαμηλης ισχιος καψουλια με το 616 ανεβαζεις πολυ τις πιεσεις !π.χ εγω στο 1,80χ34 δουλευω 686
Ναι Δημήτρη. Πόσα μπαρ να είναι; Δεν πιστεύω να ξεπερνάει τα 800....
Με 686 είχα 10% παραπάνω συγκέντρωση σε αυτό το σεταπ στα 36 μέτρα κάτι με κάνει να πιστεύω ότι θα είναι αργό...όχι πως δε θα σκοτώνει όμως.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές Στέλιο.
Το απλό 616 έχω και να σου πω την αλήθεια δεν έχω θέματα. Οι διαφορές που έχω δει στις δοκιμές μου στο 1,80*35 με 616 ήταν από την αλλαγή βύσματος και τελικού ύψους. Κατέληξα στο drago 20 στα 58 με 410 v 1,5.
Καλό φυσιγγι με σταθερή απόδοση τώρα 2 χρόνια που το χρησιμοποιω.
Στράτο σε ποια θηραματα δουλεύεις αυτό το σεταπ?

Ναι Δημήτρη. Πόσα μπαρ να είναι; Δεν πιστεύω να ξεπερνάει τα 800....
Με 686 είχα 10% παραπάνω συγκέντρωση σε αυτό το σεταπ στα 36 μέτρα κάτι με κάνει να πιστεύω ότι θα είναι αργό...όχι πως δε θα σκοτώνει όμως.
πως το κλεινεις ? αν ειναι αστερι ειναι πολυ παραπανω απο τα 800 που λες ,εχεις και τον ντραγκο που ειναι κουτσουρο !!

Δημήτρη αστέρι είναι σίγουρα κ μάλλον από 69 πατάει στα 58.
Να είναι τόσο ψηλά?
Στελιο το νορμαλ σετ απ για την μβ32 ειναι cx2000 ή 616 1,7χ33 και εχει ποσα 650-700 μπαρ ? ανεβαινει 0,20 για να σπρωξει +2 γρ σκαγια και με δυνατο καψουλι ,και με σκληρο συγγεντρωτηρα ΚΑΙ εχει λεει 420 μ/δ ,ειναι και στα ανωτερα ορια της συγγεκριμενης ! εγω νομιζω αν οχι 1000 ,900-950 μπαρ τα εχει !!

Kαλημερα στους προλαλήσαντες!:)

Για πείτε την γνώμη σας, ... για αυτό ρώτησα για τα καψούλια...

Ο Garolini δίνει μια γόμωση για Cal.16...

Πλαστικός κάλυκας με καψούλι μέσης ισχύος, πλαστικός συγκεντρωτήρας και αστέρι.

16/67 MBx32 g. 1,42x28 Stell. 56,5 χιλ. V1 395 m / s και PMax 670 bar.

Εγώ έριξα αυτήν αλλά στους 17 C...φονική , αλλα "ξερή" ανάκρουση, οχι δυνατό, μαλακό "σχετικά", αλλα κάπως "απότομο"...

ΜΒ Χ 32 - Δοκιμή 20 μέτρα , No 7 ,27 gr.-3 αστρα-Cal.16.jpg

...και σκέφτομαι να την κάνω 1,35 Χ 27 με CX2000, για την έναρξη σύμφωνα με αυτό που επισυνάπτω από το ιταλικό modomirino...

Attachments

Last edited:
πως το κλεινεις ? αν ειναι αστερι ειναι πολυ παραπανω απο τα 800 που λες ,εχεις και τον ντραγκο που ειναι κουτσουρο !!
Καλημέρα Δημήτρη. 6αστέρο το κλείσιμο με χάραξη πάτημα ρελιασμα ν5 σκάγια.
Ο συγκεντρωτηρας δεν είναι πατημένος.απο 69 χιλιοστά κάλυκα fiocchi στα 58.

View attachment 41947
Μια μέτρηση σε κανονάκι πιο παλιά βέβαια με z2m21. Ο drago πόσα μπαρ να ανεβάζει ακόμα;
Καλημέρα Στράτο!:)

Με κάθε επιφύλαξη από διάφορα ιταλικά σαιτ, που έχω διαβάσει κατά καιρούς, 50 bar παραπάνω τα έχει....

Καλημέρα Στράτο!:)

Με κάθε επιφύλαξη από διάφορα ιταλικά σαιτ, που έχω διαβάσει κατά καιρούς, 50 bar παραπάνω τα έχει....
Καλημέρα Γιάννη!!! Συμφωνώ πάμε στα 800... Νομίζω πάλι δεν είναι επικίνδυνο.
Όλες οι απόψεις δεκτες να τις συζητήσουμε.

Καλημέρα Δημήτρη. 6αστέρο το κλείσιμο με χάραξη πάτημα ρελιασμα ν5 σκάγια.
Ο συγκεντρωτηρας δεν είναι πατημένος.απο 69 χιλιοστά κάλυκα fiocchi στα 58.
Στρατο μου αν ειχες καταφερει να πατησεις τον ντραγκο θα ειχες πυρηνηκη κεφαλη οχι φυσιγγι !!.yel..yel.:D:D

Στρατο μου αν ειχες καταφερει να πατησεις τον ντραγκο θα ειχες πυρηνηκη κεφαλη οχι φυσιγγι !!.yel..yel.:D:D
Θα σου πω γιατί έβαλα αυτό το βύσμα.
Στις πρώτες δοκιμές μου με z2m21 εκτός από χαμηλό ποσοστό, εβγαζα και περίεργες κατανομές. Σκέφτηκα λοιπόν ότι ή "φταίει" η προοδευτικότητα της πυρίτιδας ή το στενο στροφείο.
Άλλαξα και τα 2 και το πρόβλημα ξεπεράστηκε...

Καλημέρα Γιάννη!!! Συμφωνώ πάμε στα 800... Νομίζω πάλι δεν είναι επικίνδυνο.
Όλες οι απόψεις δεκτες να τις συζητήσουμε.
Καλημέρα Στρατο.
Τι κενό χώρο σου δίνει? Με τον fiocchi μάλλον εισαι στα 11 χιλ λόγω drago 20.
Ο συγκεκριμένος δεν πατιέται να ξέρεις.
Θα δοκιμάσω τη δοσολογια σου να δω διάφορες από αυτή με το cx2000 k Z2m.
Αν κλεινεις 56.5 δοκίμασε κ το 1.78x34no5 με cx2000 σε cheddite t5 με drago 17.
Με το δικό μου όπλο δινει στα 435 μ.ο στους 20βαθμους με πολύ καλή συγκέντρωση κ σκοτώνει καλά σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Το που μπορεί να φτάσουν τα bar δεν το ξέρω, θέλω να πιστεύω ότι είμαι στα 800-850.
Τα συγκεκριμένα τα ρίχνω μόνο με αυτογεμη σε κρύο καιρό.
Οι f232 k mb32 δίνουν γκάζια πολλά
Σε απλά κλεισιματα το θέμα είναι να δώσεις τον σωστό χώρο στην πυριτιδα να καεί.

Θα σου πω γιατί έβαλα αυτό το βύσμα.
Στις πρώτες δοκιμές μου με z2m21 εκτός από χαμηλό ποσοστό, εβγαζα και περίεργες κατανομές. Σκέφτηκα λοιπόν ότι ή "φταίει" η προοδευτικότητα της πυρίτιδας ή το στενο στροφείο.
Άλλαξα και τα 2 και το πρόβλημα ξεπεράστηκε...
Με την 155 τα ριχνεις η εχεις και αλλο τουφεκι ; Εμενα και η 155 και το ποζε μπαικαλ δινουν τις καλητερες τουφεκιες με τους ζ2μ ,για τον λαγο που φτιαχνω ενα με την ς4 34 γρ με ζ2μ 24 γαμ....ει και δερνει και στα δραμια το ιδιο και σε πιο βαρια φυσιγγια 36-38 γρ τον αγαπανε τον ζ2μ δες το λιγο και εσυ ,μην κοβεις τα πτεριγια τους !!

Καλημέρα Στρατο.
Τι κενό χώρο σου δίνει? Με τον fiocchi μάλλον εισαι στα 11 χιλ λόγω drago 20.
Ο συγκεκριμένος δεν πατιέται να ξέρεις.
Θα δοκιμάσω τη δοσολογια σου να δω διάφορες από αυτή με το cx2000 k Z2m.
Αν κλεινεις 56.5 δοκίμασε κ το 1.78x34no5 με cx2000 σε cheddite t5 με drago 17.
Με το δικό μου όπλο δινει στα 435 μ.ο στους 20βαθμους με πολύ καλή συγκέντρωση κ σκοτώνει καλά σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Το που μπορεί να φτάσουν τα bar δεν το ξέρω, θέλω να πιστεύω ότι είμαι στα 800-850.
Τα συγκεκριμένα τα ρίχνω μόνο με αυτογεμη σε κρύο καιρό.
Οι f232 k mb32 δίνουν γκάζια πολλά
Σε απλά κλεισιματα το θέμα είναι να δώσεις τον σωστό χώρο στην πυριτιδα να καεί.
11 χιλιοστα αν θυμάμαι καλά...είμαι στη δουλειά και δε μπορώ να δω τώρα...
Θα δω αν μπορώ να κλείσω το σεταπ σου με χρήση 3ου. Νομίζω και σε 68,5 κάλυκα δε θα κλείσει χωρίς λακούβα με χάραξη πάτημα. 435 στους 20 βαθμούς...και στους +5 πόσο να πέσει; 410/415;;; Και γαμω τα φυσίγγια!!!

11 χιλιοστα αν θυμάμαι καλά...είμαι στη δουλειά και δε μπορώ να δω τώρα...
Θα δω αν μπορώ να κλείσω το σεταπ σου με χρήση 3ου. Νομίζω και σε 68,5 κάλυκα δε θα κλείσει χωρίς λακούβα με χάραξη πάτημα. 435 στους 20 βαθμούς...και στους +5 πόσο να πέσει; 410/415;;; Και γαμω τα φυσίγγια!!!
Ναι το 1,8 χ34 ειναι καλητερο αν το κλεισεις με ντραγκο μπορει να παρεις και λιγο παραπανω ταχυτητα θα δεις οτι ειναι γρηγορο φυσιγγι ,αλλα κληστο με 686 θα εχεις ξερη κοφτη τουφεκια με μεγαλη ανακρουση λογο ταχυτητας

Back