Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Τον lb6 τον έχει δοκιμάσει κάποιος στα πόσα μέτρα ανοίγει η τουφεκιά ?
Με Ν° 5 σκάγια και μισόταπα για αμορτισέρ.
Τον δοκίμασα χωρίς χαράγματα και στα 38 μέτρα πάει μονόβολο.
Για πόσα μέτρα και πάνω είναι αυτό το βύσμα?

Τον lb6 τον έχει δοκιμάσει κάποιος στα πόσα μέτρα ανοίγει η τουφεκιά ?
Με Ν° 5 σκάγια και μισόταπα για αμορτισέρ.
Τον δοκίμασα χωρίς χαράγματα και στα 38 μέτρα πάει μονόβολο.
Για πόσα μέτρα και πάνω είναι αυτό το βύσμα?
Αναλογα το στησιμο και την μοτηφια

Δεν έχει σημασία, και με κύλινδρο που κάνω δοκιμές.
Baikal πλαγιόκανο θα τα δουλεύω.
Διαφορετικά συμπεριφέρεται ακοπος...διαφορετικά κομμένος,διαφορετικα αχαρακτος, διαφορετικά χαραγμένος...
Θέλει πολλές δοκιμές για να βγάλεις συμπεράσματα....

Η σιπε χειρότερα πειρα 3 και τα βρήκε το σκυλί ψωφια 50μ 100μ πέρα... άσε θα με διαβάζουν οι παλιοί και θα με κάψουν με αυτές .big smile. πίνουν νερό στο όνομα τους.
Ιδιογομωση άρχισα για να μην έχω τραυματισμενα. Και αντε βρες πυρίτιδα γόμωση στήσιμο. μια μέρα μου ήρθε να πετάξω το δραπανο αλλα..
Θα την βρω την άκρη που θα πάει .my man.
s4n 1,55X33 no8
καψουλι 615
καλυκας κατά προτίμηση φιοκι
βυσμα :αμορτισέρ από z2m - ελικοειδής θωδη 18 μόνο τον έλικα.
ρελιασμα : από 68,50- 57
στροφειο I2s

s4n 1,55X33 no8
καψουλι 615
καλυκας κατά προτίμηση φιοκι
βυσμα :αμορτισέρ από z2m - ελικοειδής θωδη 18 μόνο τον έλικα.
ρελιασμα : από 68,50- 57
στροφειο I2s

Φίλε σε ευχαριστώ!! Αλλά s4 δεν πρόκειται να ασχοληθώ παλι 12τη μπεκάτσα αίμα ζωντανή περπαταγε δεν κάθομαι να ασχοληθώ με πυρίτιδες που θέλουν πολλές απετισεις..
Τωρα έκανα και με τέκνα πειρα μια στα 30μ Αλλά και αυτή ζωντανή ήταν όμως μακριά θα την ξανά δω..
Άρχισα ιδιογομωση γιατί λυπάμαι τα τραυματισμενα.. φέτος με ψάξιμο διάφορες πυρίτιδες είχα πολλά τραυματισμενα..

Εχω κατάληξη στην MB36 για 35γρ 36γρ και τελος.

Φίλε σε ευχαριστώ!! Αλλά s4 δεν πρόκειται να ασχοληθώ παλι 12τη μπεκάτσα αίμα ζωντανή περπαταγε δεν κάθομαι να ασχοληθώ με πυρίτιδες που θέλουν πολλές απετισεις..
Τωρα έκανα και με τέκνα πειρα μια στα 30μ Αλλά και αυτή ζωντανή ήταν όμως μακριά θα την ξανά δω..
Άρχισα ιδιογομωση γιατί λυπάμαι τα τραυματισμενα.. φέτος με ψάξιμο διάφορες πυρίτιδες είχα πολλά τραυματισμενα..

Βάλε την (s4) 1.60x33~34 γραμμάρια.
Σε ρεματιά με υγρασία και 3-4 βαθμους με 1.45x31 ουτε ίχνος αίματος τα κοτσυφια!

για να εχεις τοσα ζωντανα πουλια κατι δεν κανεις σωστα

Με σ4 τα εχω δοκιμάσει όλα αλλα την κάνω λίγο βαριά 35γρ 36γρ
αν θελεις 35-36 γρ τι δουλεια εχεις με την ς4??? δουλεψε μβ36 η τεκνα να τελειωνεις στα 35-36 γρ με ς4 και ρελιαστο φτιαχνεις φυσιγγια με 320-340 μ/δ

Βάλε την (s4) 1.60x33~34 γραμμάρια.
Σε ρεματιά με υγρασία και 3-4 βαθμους με 1.45x31 ουτε ίχνος αίματος τα κοτσυφια!
Την έχω δοκιμάσει σε 1.55χ34 η 35
Σε 1.60χ34 η35 η36
Και σε 1.65 35 η 36
Σε 67 η 65 κάλυκα κενο από 5 εως 7

αν θελεις 35-36 γρ τι δουλεια εχεις με την ς4??? δουλεψε μβ36 η τεκνα να τελειωνεις στα 35-36 γρ με ς4 και ρελιαστο φτιαχνεις φυσιγγια με 320-340 μ/δ
35γρ 36γρ θέλω η ΜΒ36 είχα καλα σκότωμα αλλα έμενε ακαφτη.. σε 67αρι.
σε ένα σχόλιο μου έγραψε ο @Giannis k θελει 65χιλ αλλα δεν το δοκίμασα.
Τέκνα τωρα βρήκα λίγη έτυχε μια που βάρεσα 30μ με ελικοιδες έπεσε ζωντανή.. θα την δοκιμάσω και άλλο.

Back