αν η καινουργια browning δεν ειχε το σχημα της παλιας βασης ο κοσμος δεν θα τη συγκρινε με την παλια και μερικοι δεν θα τη θαβανε οπως κανουν. Πιστευω οτι ειναι λαθος η συγκριση, οπως και η διαφημιστικη προσεγγιση της εταιρειας. Σαφως η καινουργια ειναι πολυ πιο εργονομικο και χρηστικο οπλο. Μπορει να ειμαι λαθος αλλα αυτη η αντιληψη οτι τα παλια οπλα ειναι καλυτερα δεν ισχυει στο 100%. Τοτε υπηρχε μονο ασταλι και ξυλο, ενω τωρα υπαρχουν κραματα με πολυ πιο καλυτερα χαρακτηριστικα απο το ατσαλι και αριστα πολυμερη υλικα και η τεχνολογια (οσον αφορα την κατεργασια των υλικων τη σχεδιαση και την υλοποιηση) εχει κανει αλματα. Βεβαια υπαρχουν και σημερινα οπλα που ειναι τενεκεδες αλλα αυτο δεν ειναι κανονας. Γενικα πιστευω οτι ενα κυνηγετικο οπλο πρεπει να ειναι ασφαλες, ευκολο στη χρηση και τη συντηρηση και ανθεκτικο και idiot proof
Για μενα ειναι λαθος που ''βαφτισε'' το καινουργιο μοντελο ''Α5'', δεν εχει καμια σχεση απο πολλες πλευρες.Αν το ''βαφτιζε'' με αλλο ονομα, μπορει ο συνειρμος να πηγαινε στο παλιο επειδη εχει σκαλοπατι στη βαση, δεν θα μπορουσε ομως καποιος να κατηγορησει ή να πει κατι για την browning εκτος απο το οτι μοιαζουν.αν η καινουργια browning δεν ειχε το σχημα της παλιας βασης ο κοσμος δεν θα τη συγκρινε με την παλια και μερικοι δεν θα τη θαβανε οπως κανουν. Πιστευω οτι ειναι λαθος η συγκριση, οπως και η διαφημιστικη προσεγγιση της εταιρειας. Σαφως η καινουργια ειναι πολυ πιο εργονομικο και χρηστικο οπλο. Μπορει να ειμαι λαθος αλλα αυτη η αντιληψη οτι τα παλια οπλα ειναι καλυτερα δεν ισχυει στο 100%. Τοτε υπηρχε μονο ασταλι και ξυλο, ενω τωρα υπαρχουν κραματα με πολυ πιο καλυτερα χαρακτηριστικα απο το ατσαλι και αριστα πολυμερη υλικα και η τεχνολογια (οσον αφορα την κατεργασια των υλικων τη σχεδιαση και την υλοποιηση) εχει κανει αλματα. Βεβαια υπαρχουν και σημερινα οπλα που ειναι τενεκεδες αλλα αυτο δεν ειναι κανονας. Γενικα πιστευω οτι ενα κυνηγετικο οπλο πρεπει να ειναι ασφαλες, ευκολο στη χρηση και τη συντηρηση και ανθεκτικο και idiot proof
Αν την εβρισκες και με καννη απο ατσαλι Boehler τοτε ηταν η κορυφαια επιλογη!!!!ειχαν βγει καποια κομματια και τυχεροι οσοι τα εχουν!!!!!Συμφωνω μαζι σου, αλλα αν ειχα οικονομικη ανεση θα αγοραζα μια γιατι οπως ειπες ολοι το θελουν. Επισης εμενα μου αρεσει περισσοτερο η εκτελεση της franchi με το 48al.
Στιλιστικά και μόνο στο καλούπι θέλει να θυμίσει την παλιά αλλά μέχρι εκεί, είναι και θέμα μάρκετινγκ.αν η καινουργια browning δεν ειχε το σχημα της παλιας βασης ο κοσμος δεν θα τη συγκρινε με την παλια και μερικοι δεν θα τη θαβανε οπως κανουν. Πιστευω οτι ειναι λαθος η συγκριση, οπως και η διαφημιστικη προσεγγιση της εταιρειας. Σαφως η καινουργια ειναι πολυ πιο εργονομικο και χρηστικο οπλο. Μπορει να ειμαι λαθος αλλα αυτη η αντιληψη οτι τα παλια οπλα ειναι καλυτερα δεν ισχυει στο 100%. Τοτε υπηρχε μονο ασταλι και ξυλο, ενω τωρα υπαρχουν κραματα με πολυ πιο καλυτερα χαρακτηριστικα απο το ατσαλι και αριστα πολυμερη υλικα και η τεχνολογια (οσον αφορα την κατεργασια των υλικων τη σχεδιαση και την υλοποιηση) εχει κανει αλματα. Βεβαια υπαρχουν και σημερινα οπλα που ειναι τενεκεδες αλλα αυτο δεν ειναι κανονας. Γενικα πιστευω οτι ενα κυνηγετικο οπλο πρεπει να ειναι ασφαλες, ευκολο στη χρηση και τη συντηρηση και ανθεκτικο και idiot proof
Μην κολλάτε στα ατσάλια.Αν την εβρισκες και με καννη απο ατσαλι Boehler τοτε ηταν η κορυφαια επιλογη!!!!ειχαν βγει καποια κομματια και τυχεροι οσοι τα εχουν!!!!!
Remington 870;;; με κάνη 97cm.Ηρακλεα για όσα γράφεις παραπάνω άνοιξα αυτό το θέμα ακριβώς, μικρός ήμουν και γέρασα ακούγοντας σε τοπικό επίπεδο για μοντέλα αυτογεμων με δηλητηριώδεις κανες, τρομερές τουφεκιες και αργότερα με την τεχνολογία τα διάβαζα και σε φόρουμ.
Εφόσον ήταν Remington χραπα χρουπα κ σε διαμέτρημα 12,τοτε ήταν η 870 (σχεδιάστηκε το 1950)...Για το 870 δεν είμαι σίγουρος ήταν όμως Remington επαναληπτική.
A popular example and perennial favorite in the U.S. is called SAE 4140 chrome-molybdenum or “chrome-moly” steel. In Europe, vanadium and nickel-steel alloys are preferred. Most standard barrels are made with alloy steels, as they offer an excellent balance of strength and cost.Τι ατσάλι απ' όλα αυτά
https://knifeinformer.com/discovering-the-best-knife-steel/
Κ ποια είναι τα κατάλληλα, για όπλα
Πιθανόν κανένα.Τι ατσάλι απ' όλα αυτά
https://knifeinformer.com/discovering-the-best-knife-steel/
Κ ποια είναι τα κατάλληλα, για όπλα
Τα σκληρά ατσάλια είναι πιο κοστοβορα εν σύγκριση με τα μαλακά διότι τα μηχανήματα επεξεργασίας έχουν πιο γρήγορα φθορά κ η αντικατάσταση κοστίζει ,οπότε συμφέρει το μαλακό ατσαλιA popular example and perennial favorite in the U.S. is called SAE 4140 chrome-molybdenum or “chrome-moly” steel. In Europe, vanadium and nickel-steel alloys are preferred. Most standard barrels are made with alloy steels, as they offer an excellent balance of strength and cost.
Κουφαλιτσα κ εγώ το ίδιοΠιθανόν κανένα.
Βασικά ήθελα ένα μαχαίρι από s30v αλλά είναι πανάκριβα.
Ακόμα και αυτά που λέμε ανοξείδωτα κράματα άμα τα ρίξεις στην θάλασσα άλλα ψωριάζουν pitting άλλα σκουριάζουν σε βαθμό που να νομίζεις ότι σε ξεγέλασαν άλλα πιάνουν επιφανειακή οξείδωση κτλ.
Το να λέμε χρωμιομολυβδαινιούχος χάλυβας δεν σημαίνει τίποτα.
Χρειαζόμαστε ακριβή κωδικό κράματος.
Δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν όλοι χρησιμοποιούν το ίδιο κράμα και μας δουλεύουν κανονικά.
Δεν γνωρίζω κωδικούς ...
Να σου δείξω έναν κρατήρα στην κάνη της 1187 που δημιουργήθηκε όταν πανω της έπεσε το κλείστρο να πάθεις πλάκα.Τα σκληρά ατσάλια είναι πιο κοστοβορα εν σύγκριση με τα μαλακά διότι τα μηχανήματα επεξεργασίας έχουν πιο γρήγορα φθορά κ η αντικατάσταση κοστίζει ,οπότε συμφέρει το μαλακό ατσαλι
Όχι φίλε γιατί θα νομίζανε ότι αγόρασες AUDIΑ6 θα ήταν πιο λογική επιλογή ονόματος.