Vago εσύ που έχεις μετρήσει σίγουρα θαλάμες είναι κωνικές οι παράλληλες ή εξαρτάται το όπλο.Λευτερη καλο οπλο το μονο μειων της ειναι η σκανδαλοθηκη την κοβει στον πειρο
Last edited:
Vago εσύ που έχεις μετρήσει σίγουρα θαλάμες είναι κωνικές οι παράλληλες ή εξαρτάται το όπλο.Λευτερη καλο οπλο το μονο μειων της ειναι η σκανδαλοθηκη την κοβει στον πειρο
Όταν είχε κυκλοφορήσει η κάλλιστον την είχα ρίξει για 1 φορά στη λίμνη κοτυχί σε κλεισα με πολλές γαιτες για μπαλιζες 500 φυσίγγια κάθε γαιτα , καταλαβαίνετε τι γινόταν, αυτό το όπλο ήταν όνειρο, το έχει ακόμα , έτσι ακριβώς έχω φτιάξει και την μπενελλι μου, και την ευχαριστιεμαι .Όσοι πήραν δεν τις πουλάνε πάντως. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω πετύχει ποτέ αγγελία.
Σωτηρόπουλος, παπατσαρουχας , Κούρκουλος.Θα μπορούσε να είναι και αυτό αλλά λίγοι το ξερουν και ακόμα λιγότεροι το δοκίμασαν , Ελληνικός δάκτυλος πάντως στις βελτιώσεις
key food catering
Ωραία κυνηγετική φάση! Είχα διοργανώσει κάτι αντίστοιχο αυθόρμητα μία μέρα στην Παραλίμνη με 5-6 βάρκες που έτυχε να είναι εκεί και άλλα τόσα τουφέκια στην όχθη. Δεν αρκούσαν αλλά πήραμε όλοι μία γεύση.Όταν είχε κυκλοφορήσει η κάλλιστον την είχα ρίξει για 1 φορά στη λίμνη κοτυχί σε κλεισα με πολλές γαιτες για μπαλιζες 500 φυσίγγια κάθε γαιτα , καταλαβαίνετε τι γινόταν, αυτό το όπλο ήταν όνειρο, το έχει ακόμα , έτσι ακριβώς έχω φτιάξει και την μπενελλι μου, και την ευχαριστιεμαι .
κωνικες γιαννηVago εσύ που έχεις μετρήσει σίγουρα θαλάμες είναι κωνικές οι παράλληλες ή εξαρτάται το όπλο.
Απόδειξη ότι μπορούμε κάλιστα να φτιάχναμε και εμείς εδώ τα δικά μας οπλα.Σωτηρόπουλος, παπατσαρουχας , Κούρκουλος.
Ευχαριστώ για την απάντηση .κωνικες γιαννη
Υλίκη μήπως ?Ωραία κυνηγετική φάση! Είχα διοργανώσει κάτι αντίστοιχο αυθόρμητα μία μέρα στην Παραλίμνη με 5-6 βάρκες που έτυχε να είναι εκεί και άλλα τόσα τουφέκια στην όχθη. Δεν αρκούσαν αλλά πήραμε όλοι μία γεύση.
Παραειναι χαώδης και γυμνή.Υλίκη μήπως ?
Η Παραλίμνη δίπλα είναιΥλίκη μήπως ?
και τωρα ειναι απαγορευμενη !Ωραία κυνηγετική φάση! Είχα διοργανώσει κάτι αντίστοιχο αυθόρμητα μία μέρα στην Παραλίμνη με 5-6 βάρκες που έτυχε να είναι εκεί και άλλα τόσα τουφέκια στην όχθη. Δεν αρκούσαν αλλά πήραμε όλοι μία γεύση.
Ποτέ παράλληλη, πάντα κωνική, ανεξαρτήτως διαμετρήματος (λειόκανο - ραβδωτό).Ερώτηση για το δάσκαλο leo τα όπλα έχουν όλα παράλληλη θαλάμη ή κάποια έχουν κωνική ή το ανάποδο.
Βάλε δύο!!!!Το καλύτερο αυτογεμες είναι η Α5 browning με τον μηχανισμό ταχυγεμισης , μηχανισμό αδρανείας και κλείστρο benelli και κανη και σκανδάλη από v3.Θσ το παραγγείλω τυλιχτο από όλα.
Τι δεν είναι ;;;και τωρα ειναι απαγορευμενη !
Πουθενά δεν έχω μπλέξει τόσο άσχημα όσο εκεί Βασίλη! Έχω πολλά περιστατικά που απλά αναρωτιέμαι πώς μου χαρίστηκε η ζωή! Από μπουρίνι μέσα στη λίμνη με φουσκωτό από τα Τζάμπο μέχρι βουτιά στο κανάλι με πάρα πολλά μείον!Τι δεν είναι ;;;
Να δεις κυνήγια στην Υλίκη (όοοοοταν επιτρεπόταν με κανώ 1-2 χρονιές) να σου φύγει το σαγόνι.
Τα φυσίγγια τα είχαμε σε κατσαρόλες μπροστά μας.
Κουπί όμως και άγιος ο θεός.
Η Παραλίμνη κάποτε είχε πολύ καλάμι και έμπαινες μέσα.
Αν παραπάταγες ένιωθες αυτό που ένιωθε και ο @Γιώργος 82 όταν περνούσε το ποτάμι
Η Παραλίμνη κρατούσε παπιά αλλά έπρεπε να είσαι ΟΥΚ από εκεί που μπαίναμε.
Δεν συγχωρούσε λάθος πάτημα.
Έχω δεκαετίες να πατήσω.
View attachment 60355